Autor |
Zpráva |
roman_an1
|
Motor nejde za plynem kdyz jedu na Benzin
Zdravim, mam felicii bmm a na benzin mi auto nechce jit za plynem, ale na LPG to jede krasne..kdyz pridavam plyn ma tendenci to zdechat a kdyz rano nastartuju tak to nedrzi volnobeh nebo to drzi jen chvilu a kdyz se zacnu rozjizdet tak to zdechne..nemuze byt spatna lambda sonda? svicky jsou nove, benzinove cerpadlo jsem tam daval uz druhe a furt to dela to same.
_________________ Felicia BMM 40KW LPG
|
29.11.10, 19:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
LPG mas ake? Ked si menil cerpadlo, menil si aj filter?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
29.11.10, 19:45 |
|
|
roman_an1
|
LPG je BRC a filtr jsem nemenil do toho se mi moc nechce pac shazovat celou nadrz
|
29.11.10, 19:48 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
palivový filtr KO, změř tlak paliva miloš
|
29.11.10, 19:54 |
|
|
darklord
|
mal som skorej na mysli ci riadene lambdou alebo neriadene...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
29.11.10, 19:56 |
|
|
roman_an1
|
tak to nevim..zas tak se v tom nevyznam jestli je to řízené nebo ne akorat vim ze je to BRC
|
29.11.10, 19:59 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
základní problém je v tom že se nejezdí na benál, každý měsíc se musí nádrž vyjet a natočit nový benál, starý bená umí všechno krásně zničit, čerpadlo, filtr, trubky, hadičky, přetlakový ventil, vše jde srát miloš
|
29.11.10, 20:02 |
|
|
roman_an1
|
nj moje chyba pres leto jsem mel jezdit i na benzin..ale ten filtr nechavam jako posledni moznost pac pokuc clovek nema garaz tak to jde celkem spatne ale mam ten filtr doma..nenapada jeste nekoho cim by to mohlo byt..kdyz jsem vymenil svicky tedkom tak to alespon drzi volnobeh a nezdecha to..zkousel jsem menit i RJ..nejvic ale pomohly nove svicky
|
29.11.10, 20:55 |
|
|
roman_an1
|
nebo jeste vymenit kabely od rozdelovace? palec a vicko mam cca 9 mesicu..ikdyz to by asi zase nejelo na lpg..kdyz jsem mel problemy s LPG jako ze to nechtelo tahnout a cukalo to a neslo za plynem..tak jsem nastavil na svickach odtrh 0,5 a byl pokoj a nebo jeste nemohlo by to jeste byt skrtici klapkou? to nevim kdy ji kdo cistil auto mam rok
|
29.11.10, 21:06 |
|
|
CROWACK
|
Jasně, jasně, nejede ti to na benzín a budeme měnit postupně kabely, svíčky, rozdělovač...a až v tom utopíš litr, tak rád pod to auto vlezeš a ten filtr vyměníš. Nádrž se sundávat nemusí, je na to grif...nebo to můžeš svěřit nějakému servisu...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
29.11.10, 21:10 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
musíš vědět tlak paliva jinak se nehneš musíš se dostat T kusem před karbec je tam šipka a měřit pži startu a při přidání misí být tlak jedna jak vadne nebo je malý je jasno, dtart na benál nic moc, nejde za plynem, nechce jet, miloš
|
29.11.10, 21:13 |
|
|
roman_an1
|
oki..tak urcite dam na vas zkusene..zkusim to zmerit..a mam jen takovej dotaz jak mam teda když budou spatne tlaky sundat ten filtr bez toho aniz bych sundal nadrz..vim kde to je, ale nevim teda jak to sundat bez toho aniz bych sundal nadrz nebo alespon popustil
|
29.11.10, 21:22 |
|
|
xXxTRA
|
vlezes pod auto, je u vyfukoveho potrubi, za krycim plechem, aby byl chranen od tepla...
_________________ Felicia 1.?
|
29.11.10, 22:03 |
|
|
drak1234
|
Re: Motor nejde za plynem kdyz jedu na Benzin
Pani mam rovnaky problém ako kolega...ale mam vymenene: palivove čerpadlo, filter paliva, vzduch, sviecky, kable, rozdelovac, cievku, lambda sondu.... benzin nie je stary ani pol roka... LPG mam lovato a motor je mono tronic..
_________________ LPG 9,2 L/100km
|
14.12.10, 18:35 |
|
|
varok
|
Re: Motor nejde za plynem kdyz jedu na Benzin
roman_an1: Jestli to je řízené Lambda sondou nebo podtlakový systém není tak složité jak to vypadá. Když otevřeš kapotu, většinou je u systému řízeného Lambda sondou někde umístěná ŘJ pro LPG. Taková malá černá krabička, trošku větší než krabička cigaret. vedou od toho dráty k elektroventilům apod. Já ji mám na pravé straně topení, při pohledu zepředu. Pokud tam ta krabička není, je to asi podtlakový systém. Příčin může být spousty. Mě něco podobného dělalo špatné čidlo teploty chladící kapaliny. Po výměně to zase šlape v pohodě. Teď ale nevím, jestli ty první feldy měli to čidlo společné na domku termostatu, nebo taky jako fáčka na sacím potrubí zezadu.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.12.10, 19:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|