Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Re: koupě oktávky 1.6
nalevo klavesnice 3 tlacitko od spoda je CapsLock
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
23.1.11, 18:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Ano, teď už nebude muset pořád držet Shift.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
23.1.11, 20:31 |
|
|
paži
|
|
23.1.11, 23:37 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: slovacek.milos píše: v čem typ mmotoru AEE je stejný, pokud je jiný blok musí být i jiný typ miloš maji jiný příruby na převodovky, na Dieselpower byli fotky už si někdy motoval převodovku z 1.6? feldy? jestli jo tak bys zjistil že je tam mezipříruba, převodovka z feldy na AEE motor taky nepasuje, převodovka je namontovaná na mezipřírubě miloš
|
24.1.11, 11:38 |
|
|
superflo
|
asi bude mat pravdu Miloš, ale na prvy pohlad su bloky ROZDIELNE...
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
24.1.11, 12:24 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak to je pěkná blbost stejný typ a rozdílný blok to vymyslel pěkný blb miloš
|
24.1.11, 16:23 |
|
|
Jiri
|
Jsem za jedno s jlosem...tezko bude mit nekdo stejny kod a jiny blok...to nekdo prerazil..nebo je to cely nejaka kokotina a jeste k te 1.6...nevim proc ji zatracujete, ja sem jel ve dvou a je to docela zive...motor ma i slusny spodek a to me se osobne libi....to je tak jak tu nekdo pise ze nikdy nebrat fabii SDi...mam ji rok a jel sem i cestu Anglie CR a zpet a to se spotrebou 4.5l/100Km....a po dalnici sem mazal 150 jak prd nalozenej po strechu
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
24.1.11, 20:23 |
|
|
superflo
|
hosi asi Vas sklamem ale budu rozdielne, aj ETKA rozlisuje 1,6AEE pre Feliciu a Octaviu blok Octavia AEE cislo ETKA: 030 103 101BL blok Felicia AEE cislo ETKA : 032 103 101C
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
24.1.11, 20:45 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Jiri píše: Jsem za jedno s jlosem...tezko bude mit nekdo stejny kod a jiny blok...to nekdo prerazil..nebo je to cely nejaka kokotina a jeste k te 1.6...nevim proc ji zatracujete, ja sem jel ve dvou a je to docela zive...motor ma i slusny spodek a to me se osobne libi....to je tak jak tu nekdo pise ze nikdy nebrat fabii SDi...mam ji rok a jel sem i cestu Anglie CR a zpet a to se spotrebou 4.5l/100Km....a po dalnici sem mazal 150 jak prd nalozenej po strechu Mnojo, holt, hodně lidí (bohužel i tady) potřebuje lehce neřízenou střelu silnice -> hřbitov. Kvůli ušetřeným 5 minutám na 500 km trase a asi trošku taky egu. Už sem to napsat musel... Pohybuju se na cestách už přes deset let, něco sem najel v nejrůznějších autech,jo je fajn mít nějaký koník navíc, ale když tam není, tak holt za tím kamionem pojedu o půl minuty déle, než bude větší rovinka na předjetí... Kvaltování pouze hovadům sluší (a to řekl Komenský a těma hovadama tehdy nemyslel nic rodu lidského...teď by to možná řekl jinak). Já mít kačky na takovou oktávku,tak ji beru,klidně 55kW. Stejně na cestách kde jezdím, je povolených nejvíc 130 a to jede i zelená, natož tak o 25 let novější auto...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
24.1.11, 21:15 |
|
|
Šemik
|
Jenže to je Ondro strašná nuda, auto co ničím neohromí.. k čemu je dobré? Ta 1.6 AEE prostě není dobrý motor, chceš jet 130? Ano, pojede, dál se však nic nekoná. A 130 v hodině od octavie čeká každý... Smutně vzpomínám na Červenou, pokud jsem chtěl, zahnala ručičku rychloměru za stupnici a letěla vpřed Byl to vždycky snad ten nejlepší pocit co sem v životě poznal, kdo tohle od zašlé škodovky čekal? Nechci aby to vyznělo nesebekriticky, měla svoje vady (kvůli jedné ji už nemám ) ale prostě ve chvílích, kdy fakt jela jsem věděl, že ta práce měla smysl, měl jsem radost ze života třebaže metu 200kmph jsem nepokořil. S AEE mě jízda sice nevadí, ale rozhodně to nemá ty koule, co měla jízda s Červenou.. 140GL rulezz!
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
24.1.11, 21:37 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Ale dyť na našich cestách je povolených jenom 130 a to jenom na pár stech km dálnic, jinde je 90... Tak naco něco, co jede 200 ? (jo, mám (zatím) motorku co těch 200 asi jede,takže chápu ty,co chtějí auto co jede taky 200 a víc,ale když v této rychlosti někoho sestřelím autem, je to dost rozdíl...takže z tohoto pohledu rychlosti nemám absolutně právo někoho moralizovat). Chápu, cos chtěl říct, Šemiku a určitě se nechci hádat, ale zas není důvod ty papírově slabší auta zatracovat a všude o nich hlásit že jsou na ho**o. Většina lidí má auto na jakž takž bezpečnou přepravu z bodu a do bodu b, já to už někdy taky tak beru, ač je to pro mě koníček, tak si myslím, že někomu, kdo najede 10 tkm ročně dost dobře poslouží i takováto oktávka,když už je to topic o oktávce. Čím dál víc a s čím dál více najetými kilomtry si myslím, že když si chce někdo pořádně pohamtat po plynu ať jde na okruh,nebo na nějakou uzavřenou trať, to je jedne z důvodů,pro se nejspíš zbavím aj motorky,prostě cesty a kor naše nejsou na závodění...a čím silnější auto, tím je třeba silnější vůle abych po tom plynu nešlapal jak divý... P.S.: a svoju jedinou pokutu za rychlost sem nedostal ve firmním superbu, ale ve vychrochtané firemní fabii HTP, taky těch 110 jela kde neměla
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
24.1.11, 22:02 |
|
|
p.s.
|
já třeba nepotřebu jet 200 ale potřebuju mít jistotu že když budu třeba do kopce předjíždět s plně naloženym vozem nákladák s přívěsem že ho předjedu a ne že se v půlce budu muset začít modlit kvůli nedostatku výkonu zvláště když se v protisměru nenadále oběví šílený motorkář či jinej blázen
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
24.1.11, 22:17 |
|
|
Jiri
|
vsak ano...silnejsi auto je vzdy lepsi...me se taky lepe jezdilo s jaguarem co ma 220koni...nez ted s fabkou...ale proc budeme o slabsich autech rikat ze jsou na...vite co...holt si musime pockat...ale kdo si pocka ten se docka..tak proc hned ze octavka je na nic jen proto ze ma jen 55kw
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
24.1.11, 22:20 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
souhlasím s Jiřím. Problém není v autech ale lidech holt. Možná jen to jsem chtěl říct v záplavě slov... Ne vždy je slabší auto brzdou provozu a ne vždy je silný bourák postrachem silnic...tak snad tohoto se taky jednou dočkáme
Škoda 742 Forever Team
|
24.1.11, 22:32 |
|
|
paži
|
p.s. píše: já třeba nepotřebu jet 200 ale potřebuju mít jistotu že když budu třeba do kopce předjíždět s plně naloženym vozem nákladák s přívěsem že ho předjedu a ne že se v půlce budu muset začít modlit kvůli nedostatku výkonu zvláště když se v protisměru nenadále oběví šílený motorkář či jinej blázen jenomže pokud by ti ´došel výkon´, tak to není chyba slabýho auta, ale tvoje, protože se pouštíš kam nemáš... Ondro máš pravdu, taky nějak nerozumím honění výkonu a na těch motorkách už vůbec ne.
|
24.1.11, 22:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|