Felicia vrže při studeném startu a jiné děsy
ahoj lidi,
koupila jsem si starší Felicii (1,3, r.v. 1999), mám nově udělané rozvody, nové spojkové lanko atd.
Problém jedna: spojka jde neskutečně ztěžka, pedál drhne, skřípe, po zahřátí auta v provozu je to drastické...lanko je nové. Na moment pomůže stříknout WD40 na převodovce na ten bílý plastový váleček, ale za chvilku je to stejné, pedál spojky vyloženě poposkakuje, není možné sešlapovat spojku plynule
. Co s tím? Jiné felicie prý mají spojku normální, říkala mi to sousedka i kamarádka...
Problém dvě: po studeném startu při vyřazeném autě se ozývá z prostoru motoru takové divné vrzání, až skřípání. Nemění se to prošlápnutím spojky ani přidáním plynu, vrzuká to až skřípe pořád stejně, po pár desítkách vteřin to samo přestane, nicméně ten pocit, že mi něco upadne je fakt nanic......Spíše bych řekla, že je to vepředu napravo, tedy pod nohami spolujezdce pod kapotou.
No a
problém tři - velmi mizerně to topí. Jak je složité vytáhnout radiátor? Nejspíš bude zanešený, předchozí majitel se o to vůbec nestaral