|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
SpeUK
|
Re: na miesto karbec MPi
Ahoj, zmáčku to sem ať neotvírám další téma. Je skutečně potřeba při zástavbě 1.3mpi do škodovky(130GL) vysoustružení kliky pro ložisko mrkve a namontování tohoto ložiska 63002-RS1 od SKF? Vycházím ze článku http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=346. Děkuji.
_________________ Škoda favorit 135 L (odpočívá na vrakáči) Škoda 130 GL (1,3MPI) LPG - stále v plné síle
|
20.2.11, 18:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiri
|
u bmm bez ima staci jen kabel u motoru a pripojit ji do kabelaze auta..ale u mpi mas imobilizer takze potrebujes i klic, snimac na spinacku jednotku ima a celou kabelaz co je pod palubkou
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
20.2.11, 18:33 |
|
|
Jiri
|
SpeUK píše: Ahoj, zmáčku to sem ať neotvírám další téma. Je skutečně potřeba při zástavbě 1.3mpi do škodovky(130GL) vysoustružení kliky pro ložisko mrkve a namontování tohoto ložiska 63002-RS1 od SKF? Vycházím ze článku http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=346. Děkuji. ja daval motor MPi a diry tam byla...tak mozna zalezi na roku vyroby toho motoru....
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
20.2.11, 18:38 |
|
|
SpeUK
|
Jiri píše: SpeUK píše: Ahoj, zmáčku to sem ať neotvírám další téma. Je skutečně potřeba při zástavbě 1.3mpi do škodovky(130GL) vysoustružení kliky pro ložisko mrkve a namontování tohoto ložiska 63002-RS1 od SKF? Vycházím ze článku http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=346. Děkuji. ja daval motor MPi a diry tam byla...tak mozna zalezi na roku vyroby toho motoru.... No co jsem na ten motor co mám koukal tak tam díra byla zítra tam skusim vložit tu mrkev a uvidim. dik.
_________________ Škoda favorit 135 L (odpočívá na vrakáči) Škoda 130 GL (1,3MPI) LPG - stále v plné síle
|
20.2.11, 19:06 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
MPI z 97-98 maji kroužek místo ložiska
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.2.11, 19:32 |
|
|
Jiri
|
no pokud tam je dira tak tam musi jit dat lozisko...tak pak mas po problemu
|
20.2.11, 19:38 |
|
|
Milan Koukal
|
co se tyče původního tématu tak přestavbu jsem dělal dal jsem MPI do favorita akorát motor jsem nechal z favorita dělal jsem to tak týden ale nic hraznyho to nebylo akorát trochen práce z nádrží pač jsem musel ležet pod autem a dal jsem tam aji palubku za feldy. Pokud seženeš totálku feldu tak to půjde v pohodě. tady pár foto jak to vypadá http://koukal1.rajce.idnes.cz/deda_MPI_17.4._09/
_________________ Škoda 105GL r.v. 1981( nabouráno jedním magorem chystá se náhrada) Škoda 136GL r.v.1989 Oranžák, po částečné rekonstrukci Škoda forman PLUS r.v.1994 135B Škoda Fabia 1.4MPI r.v. 2001 Ford Transit 2.2 TDCI r.v. 2008
Naposledy upravil Milan Koukal dne 21.2.11, 18:16, celkově upraveno 1
|
20.2.11, 21:47 |
|
|
Rados
|
pekná to prácička. Ako som tak študoval prerobým to na BMM, ale niekomu kto sa v tom vyzná. U mna by to zle dopadlo. dík
_________________ Feliforit
|
20.2.11, 23:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|