|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
MATTESS
|
Re: Škoda Fabia
ondra120: když to dneska vidím, vůbec nevím, co si po Fabii koupím. Stále složitější auta a abych koupil třeba roční auto a za 4 roky prodal, to asi neklapne. Taky preferuju jednoduchost. Ale ta se vytrácí
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
27.3.11, 08:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
asi nezbyva nez se s tim smirit, auto koupit a divat se na nej jako na zaklad, postavit ho z novych veci a jezdit... ja to zkousim, uvidime, jeslti to pujde
|
27.3.11, 08:42 |
|
|
Sotek
|
s tím se budem muset smířit že budou pouze malé objemy s přeplňováním, auto už ze základu bude muset mít spoustu bezpečnostních prvků apod.... díky tlaku Korejců budou mít čím dál bohatší základní výbavu atd atd. Už to nebude jak před 10 lety že se dalo koupit holé auto s primitivním motorem
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
27.3.11, 10:13 |
|
|
Jiri
|
Elektronicka skrtici klapka je na vsem to si nevyberes, lanko je lanko ja vim..ale co chces vybirat z dnesnich aut a ta spotreba....rekneme ze to bude brat 7...8litru...coz je myslim klasicka spotreba favorita tak nevim o cem je rec...kolik zere 16V?...6...7......tomu kdo toho moc nenajezdi je lepsi tam nalit o litr vic nez pak davat spoustu penez za rozvodak egr a podobne.....jel sem v hodne tech 8v neco bylo liny jak vix...neco me velice prekvapilo.......takze sme zase na zacatku...zalezi vzdy na stavu motoru
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
27.3.11, 11:02 |
|
|
Sotek
|
je třeba zvláštní, ( aspon u mě ) že když už nějaký 8V opravdu jel, tak to vždy byl sedan
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
27.3.11, 11:24 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Tak mě sloužila 8v 44kw dlouhých 10let a až na pár blbostí (nikdy nic s motorem) byla pravidelně servisována v autorizáku a probléme nebyl. Nejnižší dosažená spotřeba byla v létě 4,8 a to s 50km dálnice v rychlosti do 120km/h jinak běžně drtivá jízda do 7 litrů a 8 do kopců nevidím problém proč ne 8v pokud tedy nemá díru v plynu což jich hodně má, ale já to neměl
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
29.3.11, 23:26 |
|
|
|