Problém s těsněním pod hlavou..
Autor |
Zpráva |
gokralik
|
Tys Matthese nepochopil, právě Temac dělá kvalitní těsnění. Zkus ještě ten noname vrátit a vzít Temac.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
28.6.11, 10:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
Re: Problém s těsněním pod hlavou..
Tiez som nad tym uvazoval co to tu je popisane a matthes to fakt napisal spatne. Ja som daval predvcerom temac, neocakavam nejaku zavadu motoru sposobenu tesnenim. Ak sa to vysere tak za to budu moct utopene vlozky, ale kuchat motor sa mi nechcelo, tak to hadam chvilku vydrzi a urobim to niekedy az sa budu robit rozvody a vacka.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
28.6.11, 10:31 |
|
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
Ku... tak to jsem teda fakt nepochopil,z toho jak to bylo psany mi jasne vyznelo,ze Temac je na ho...;o/
Vratit to urcite nepujde,uz jsem ho vcera rozbalil;(..
|
28.6.11, 10:58 |
|
|
CROWACK
|
Kurňa co blbnete s temacem, já nic jinýho nedávám...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
28.6.11, 11:02 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ja nevim, mel jsem ve 105POWER to cinsky, kazdej na to nadava, ale mne se zda ze by mohlo bejt zajimavy, ten material tesneni vypada jako prvovyrobni tesneni (ktery se uz nedaji sehnat), podle pocitu si to cinsky tesneni vic seda, coz by ovsem pri malym presahu vlozek mohlo bejt spis plus, kdyz se bude poctive postupne dotahovat. Tesneni Temac je docela trvdy na takovy srandy. Takze na potencialne krivou hlavu bych spis dal tu cinu a pekne postupne dotahovat. Treba po 300km a pak jeste zkontrolovat po 1000km.
Edit: Jeste bych dodal, ze lestenku na srazy bude mozna lepsi netocit pres 3500ot.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
28.6.11, 11:12 |
|
|
john simple
|
no já se modlím, aby to u mě bylo jen těsnění Viky, to já na 136tce netočím, páč benzín je na rozdíl od LPG sakra drahej , takže lehká noha
Naposledy upravil john simple dne 25.8.11, 10:24, celkově upraveno 1
|
28.6.11, 11:14 |
|
|
Šemik
|
Vložky budou utopené na 99.99%, ještě jsem neviděl motor který by nechtěl podložit vložky při výměně těsnění (včetně 1.4 z roku 2001) Ale neboj se, je to v pohodě práce.. jediný zádrhel je 4.vložka, která tam bývá vrostlá. Ale jinak je to příjemná, nenamahavá práce.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.6.11, 19:07 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
darklord píše: a matthes to fakt napisal spatne Ale houno, neumite cist Vychodni nahrazky firmy Temac. Co je na tom k nepochopeni, tzn kupujte origo Temac a ne jeho nahrazky
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
28.6.11, 19:21 |
|
|
gokralik
|
To je dvousečná věta... taky to lze pochopit jako východní náhražky firmy (které vyrábí firma) Temac.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
28.6.11, 19:31 |
|
|
ferrari
|
Šemik píše: Vložky budou utopené na 99.99%, ještě jsem neviděl motor který by nechtěl podložit vložky při výměně těsnění (včetně 1.4 z roku 2001) Ale neboj se, je to v pohodě práce.. jediný zádrhel je 4.vložka, která tam bývá vrostlá. Ale jinak je to příjemná, nenamahavá práce. Hm, a ni ej eto tam všetko zasraté a pri vytiahnutí vložiek napadá bordel aj na dosadacie plochy a potom sa to pol dňa iba čistí? Či si to zle predstavujem? Insomnia, niekedy sa dajú tie utopené vložky vyriešiť aj tak, že ten vymedzovací krúžok dáš na vrch na vložky a na to tesnenie...nie je to ale riešenie na státisíce kilometrov...teda, počkaj na komentáre kolegov, ale isto sa to tak dá urobiť.
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
28.6.11, 20:34 |
|
|
michalkatka
|
vložky idú podložiť aj bez demonáže vane...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
30.6.11, 21:32 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To by me zajimalo jak
|
30.6.11, 21:39 |
|
|
michalkatka
|
piest do HU, vodu čo tam ostane odsaješ, vložku vytiahneš tak že piest zostane na kľuke, opatrne to očistíš dosadaciu plochu tak aby tam nenapadal ten bordel, pridáš/vymeníš medený krúžok, opatrne nasadíš piest do vložky, s piestnymi krúžkami sa treba trocha pohrať, ale ide to, nasadíš nazad na doraz a ideš na ďaľší...
|
30.6.11, 21:46 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No dekuju pekne To bych radsi sundal tu vanu. Nemluve o tom, ze takhle se ti hnou pistni krouzky. Pokud vyndas vlozky i s pistama, tak zustanou ve svych drahach.
|
30.6.11, 21:49 |
|
|
michalkatka
|
ty v tom vidíš problém, ja jednoduchosť...
|
30.6.11, 22:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|