Autor |
Zpráva |
p.s.
|
Re: Škoda Felícia centrálne zamykanie.
to já to mam jako koníčka
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
31.5.11, 20:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
nomolit123
|
Dobra tak mi porad v tomhletom.mam 1.6.Pri startovani se starter prestane tocit najednou se rostoci a uz je nastartovano cim to je????baterka nova kabely svicky rozdelovac starter a ne a ne to prestat blbnout.Jo a dalsi otazka.Na 2 zesilovace o sile jeden 1200watt druhej 750 watt potrebuju kapacitator????Jo a kde si sehnal ty diody do pristrojovky???? Koupim
|
31.5.11, 20:39 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
na starter typuju asi prorazene vinuti na zesilovace by mohl stacit 1 farad diody v pristrojovce jsou homo domo > klasika 5mm diody ale uz testuju SMD diody o velikosti 3528 > myslim ze v garazi C4 je palubovka z mazdy v modro/cervenem
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
31.5.11, 20:47 |
|
|
p.s.
|
k tomu startu bud je v háji ukostření kastle či motoru-skoušim tak že vemu slušnej stertovací kabel ne ten z baumaxu!!! a přímo s minusu baterie ho dam na blok motoru nebo ti odchází el. část spínací skřínky diody seženeš v prodejně s elektronikou řekneš : chci 2ks 5A usměrnovacích diod nebo zajdi do sběrnýho dvora a vypárej si je z náký televize či rádia a k zesíku ti neporadim nejsem elektronik ani nemam podobnou skušenost
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
31.5.11, 20:50 |
|
|
nomolit123
|
Tak sem to tusil dobre ze je to zapalovaci skrinka.Ale tu jen tak nevymnenim kdyz tam mam imobilizer Nebo jen vymnenit ten zadek.Fiha to bude pr..l.Jo jinak mne to startuje blbe jen kdyz startuju po 3 dnech pak kdyz ujedu kousek a pak to startuje v pohode .no ta kostra si my nezda to by blnul zesilovac v aute to mam napojene na karoserii.Ale ten tvuj test vyskousim Diky
|
31.5.11, 20:53 |
|
|
nomolit123
|
prorazene vynuti je co?????Pokud je to starter tak to nebude je novej uplne.Mne tohle delal i ten starej.
|
31.5.11, 20:56 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
jake mas radio? Sencor? pokud jo tak to vysvetluje to startovani
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
31.5.11, 20:58 |
|
|
nomolit123
|
Ne mam JVC a je napojene primo na baterku.
|
31.5.11, 21:00 |
|
|
p.s.
|
de vyměnit jen ta zadní část je to dýl co sem to dělal ale musela myslim dolu volantová tyč, ten vořech tam drží na 2 malích imbusech a přístup jak k penězům. můžeš mít v háji kostru na motor -uhnilí zoxidovaný oko.
|
31.5.11, 21:00 |
|
|
nomolit123
|
Tak prekontroluju ty kabely od baterky.Ke karoserii a k motoru.Dam nove zadne sr...i.Pokud se daji sehnad a pak se ozvu.Ty jo sem vyucenej automechanik ale nezivim se stim sem se mnel drzet remesla .Diky chlapy.Kdyz budu mit problem neva snad ze se ozvu.
|
31.5.11, 21:07 |
|
|
p.s.
|
si je udělej skoč do elektra kup kabel příslušné délky a průměru plus oka- lisování zajistí svěrák
|
31.5.11, 21:10 |
|
|
suresd
|
ja se nechci plést do debaty ale podle toho jak sem to četl se tu řeší furt dokola jedno a to samé jinak kdyby to hodil k vypínači na vystražné tam by to taky mnělo jít ne ?
_________________ Provozuji aktuálně.. Škoda Fabia 1.4 16V 55Kw 2003 kombi Škoda Octavia 1.6 Tdi Otec: Škoda Felicia 1.3 MPi 50Kw 2001
|
31.5.11, 22:39 |
|
|
nomolit123
|
To je tim ze si chci byt jistej ze vsim.Lepsi se ptat nez pak hasit auto
|
1.6.11, 18:05 |
|
|
suresd
|
to je fakt ja to taky nemyslel vezlým
_________________ Provozuji aktuálně.. Škoda Fabia 1.4 16V 55Kw 2003 kombi Škoda Octavia 1.6 Tdi Otec: Škoda Felicia 1.3 MPi 50Kw 2001
|
1.6.11, 19:23 |
|
|
Pan-zer
|
Zdar, prošel jsem si místní diskuze ale nic mi nevyřešilo problém. Na moji feldě (1.6 mpi) je centrál jakysi zmateny. Když příjdu k zamčenému autu, odemknu, auto se odemkne. Zamčené zůstanou pouzé pravé přední dveře. Když zpětně zamknu/odemknu/zamknu a stále dokola, zamknou se už jen řidičovy dveře (řj centrálu však cvaká) Nechám-li však řidičovy dveře otevřené či zavřené a ručně přes interierový čudlík na předních spolujezdcových dveřích zamykám a odemykám, tak se bez problémů odemykaji a zamykají všechny 4 dveře. Navíc mám ten problém, že od spolujezdce neodemknu klíček zvenku, jakoby klíč nepasoval. V elektru jsem laik, a tudíž mě napadaji dvě možnosti. Buďto je jakysi problem v řj centrálu (v te za přístrojovkou) anebo problem neřešit a ten motorek z předních dveří spolujezdce přehodit do řidičových dveří. No, celé to asi teď vyzní jako ,,vyřeš hádanku,, nicméně jaký je váš názor na toto ?
|
9.10.11, 12:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|