BRISK UŽ NIKDY VÍCE!!!
Mám Škoda Octavia 1,8 T s alternativním pohonem LPG. Před zimou jsem se rozhodl pro preventivní výměnu svíček a po prohledání internetových diskusí, jsem se rozhodl pro svíčky BRISK Silver DR15YS-9, přímo určené pro LPG.
Při montáži poslední svíčky došlo ještě před finálním dotažením klíčem k odlomení kovové části se závitem, která pochopitelně zůstala zašroubována v hlavě, zbytek mi zůstal v klíči a vyndal jsem je ven.
Místo předpokládané bezproblémové výměny a následného provozu mi jen přibyla další starost a cesta do servisu, kde mi zašroubované torzo svíčky vymontovali.
Hned potom jsem z obavy, že se stejná situace bude opakovat při následné výměně (po ujetí stanoveného počtu kilometrů) zbylé svíčky vymontoval ven a vyhodil je do odpadu, protože jenom tam (dle mého názoru) takové výrobky patří..
A vrátil se zpět k ověřené a bezproblémové kvalitě BOSCH a Škodověnka zase šlape jako hodinky
Pokud řešíte podobné dilema, rozhodně nedávejte na kladné internetové recenze, ale řid'te se praktickou zkušeností a nebojte se připlatit nějakou korunu navíc za značkovější výrobky, které procházejí před uvedením do prodeje důkladnou kontrolou kvality u každého kusu..