Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 09:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 svíčky Brisk 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: svíčky Brisk
21lucas -> tak to se nedivím :-D ty už byli trošku projete :-D

koukám že se to tu rozebíra ja sem si tet koupil svíčky od brisku a mám ty extra myslíš že jsou dobré ?

Otec:
Škoda Felicia 1.3 MPi 50Kw 2001

27.5.11, 19:01
Pspvek Reklama

BRISK UŽ NIKDY VÍCE!!! :evil:
Mám Škoda Octavia 1,8 T s alternativním pohonem LPG. Před zimou jsem se rozhodl pro preventivní výměnu svíček a po prohledání internetových diskusí, jsem se rozhodl pro svíčky BRISK Silver DR15YS-9, přímo určené pro LPG.
Při montáži poslední svíčky došlo ještě před finálním dotažením klíčem k odlomení kovové části se závitem, která pochopitelně zůstala zašroubována v hlavě, zbytek mi zůstal v klíči a vyndal jsem je ven.
Místo předpokládané bezproblémové výměny a následného provozu mi jen přibyla další starost a cesta do servisu, kde mi zašroubované torzo svíčky vymontovali.
Hned potom jsem z obavy, že se stejná situace bude opakovat při následné výměně (po ujetí stanoveného počtu kilometrů) zbylé svíčky vymontoval ven a vyhodil je do odpadu, protože jenom tam (dle mého názoru) takové výrobky patří..
A vrátil se zpět k ověřené a bezproblémové kvalitě BOSCH a Škodověnka zase šlape jako hodinky :D
Pokud řešíte podobné dilema, rozhodně nedávejte na kladné internetové recenze, ale řid'te se praktickou zkušeností a nebojte se připlatit nějakou korunu navíc za značkovější výrobky, které procházejí před uvedením do prodeje důkladnou kontrolou kvality u každého kusu..

26.10.11, 18:23
Ignorant pravidel

kdyz ty svicky tam peres jak neuvazanej tak se nediv, hold prispevatel s jednim prispevkem a dela tady rekalmu na BOSCH :-D

26.10.11, 18:25
Mistr mechanik

k ověření kvalitě boš :roll: se raději nevyjadřuju je to kolikrát jak brisk :wink:

26.10.11, 18:27

Bosch obcas robi aj sviecky, ktorych cena predci kvalitu.
hlavne im nefunguje teoria: cim viac hrotov, tym viac adidas...

Zovseobecnovat ktory vyrobca je lepsi... nieje aj o velkosti zisku z predaja?

28.10.11, 02:04
Mistr mechanik

přešel jsem od roku 2OO7 na beru, dával jsem levnější servisní interval 3O.OOO km a vyměnit,

mohu říc že nesklamali, při třiceti jse¨m je neměnil, zhruba od padesáti tisíc začaly některé cukat, tak jsem je vyměnil, na jdené sadě je i 8O.OOO km vzhledově nevypadají valně už jsem je šilstil a seřizoval uvidímě co vydrží, miloš

28.10.11, 07:05

Já jezdil odjakživa na brisky, mám je ve všem a nikdy jsem neměl problém. Kdybych měl kupovat bošky nebo densa, i kdybych s nima neměl žádný problémy, tak se mě to neoplati, když mě briska udělá tu samou prácu za pulku peněz.

28.10.11, 20:40

Prostě nějaký svíčky kup a vyzkoušej. Když to dobrý nebude, koupíš jiný.

Ad Brisk : Když jsem měl 136GL, tak ta je nesnášela, fungovala jenom s NGK. Zatímco u 140GL jsem na to dlouho nemohl přijít, zkoušel jsem různé NGK, Bosch, Champion a pořád to nebylo ono.. nakonec tomu vyhovovaly ty nejlevnější Brisky, na ty jezdila jak pominutá :P

Chce to prostě vyzkoušet.

28.10.11, 22:05
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2