Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 19:54

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 centralni zamykani 
Autor Zpráva

Příspěvek centralni zamykani
zdram chci se zeptat jak se zapojuje centralni zamykani jakej drat kam patri zaklad vim ale nevim ktery se zapojuji na blinkry a jak se zapojuje alarm posilam foto http://cermyk.rajce.idnes.cz/AUTO diky za rady

27.11.11, 16:14
Pspvek Reklama

Ignorant pravidel

Příspěvek Re: centralni zamykani
podle obrazku to je central s alarmem, ta mala cerna krabicka je otresove cidlo, rele asi bylo na imobilizer, nekde na tom bude nazev, a najdi si schema na netu

27.11.11, 17:19

mas pravdu je to otresove cidlo i s alarmem a imobilizer taky ale nazev na tom bohuzel neni uz jsem zkousel hledat ale kazdy zapojeni je jiny ale je to podobny tak se stim zkusim nejak poprat ale aspon jen jaky draty jsou na servo moturky a na blinkry?alarm tam byt nemusi

27.11.11, 22:57

zdravim vas.chtel bych se zeptat chtel jsem si zapojit svuj autoalarm ale u pojistek jsem nasel central origo skoda je to AEV4201 ale pred tim sjem rozebyral budiky a tam byla taky naka centralni jednotka je mozny ze se davaly do felicii 2?a nebo ta co je za budikama je imobylizer?a je na toto dalkove ovladani?protoze ja mam jen klic a co jsem se docetl tak by mel mit jinak diky za rady

13.12.11, 20:45

originál je jednotka umístěna za budíkama a dávala se jen jedna je možný že si to někdo dodělal a dal to do pojistkovky to za budíkama může bejt immo je na tom náký označení :?:

Naposledy upravil p.s. dne 13.12.11, 21:37, celkově upraveno 1

13.12.11, 21:29

No jestli mě paměť neklame (jelikož už je to pár let co měl brácha Feldu) tak AEV 4201 je jednotka dálkového ovládání centrálu. Takže spíš bych řekl že za budíkama máš přišroubovanou centrální jednotku a u pojistek jednotku dálky tzn. klasický fabrický umístění jednotek. A prostě ti k tomu jen nedali ovladače na dálku.

13.12.11, 21:36

máš pravdu sem to trochu poplet ještě dodám že na to AEVčko může dopřipojit jakoukoliv dálku či alarm co si zakoupí :)
http://www.molpir.sk/e-shop/Default.asp ... d_id;10427

13.12.11, 21:40

Jasný, ono to AEV docela svádí jelikož si ho člověk spíš spojuje s elektronickým přerušovačem blinkrů, cyklovačem stěračů apod. Já si ho pamatoval jelikož zrovna v době kdy si brácha kupoval Feldu jsem si já nechal montovat do Fava centrál na DO (Brano + Jablotron) takže jsem to tenkrát zkoumal u něj jak to je ve Feldě a co tam má, ale to už je snad skoro 9 let zpátky.

13.12.11, 21:52

dobre dekuju mockrat a kdyby sem chtel si tam dat tu svoji tak jak na to?od ktery jednotky se mam napojit na tu co je za budikama nebo co je u pojistek? ja mam http://autoalarmy.heureka.cz/autoalarm- ... c39e753115 takze nevim jak to napijit jestli vse pretrihat a udelat si svoje od zakladu ja sem vytahl ave 4201 a kdyz jsem zamackl cudlik tak to stejne fungovalo (central) a pripojil jsem zkousecku ke konektoru co jsem vytahl sti 4201 a zamykali se dvere i idemykali tak nevim a k jaky jednotce sou zapojeny ty servo moturky?

13.12.11, 22:06

bude to napojený asi na tu krabičku za budíkama poznáš kdyš to odpojíš jinak se nic nestřihá pouze se to dopřipojí k stávajícímu centrálu tedy k ŘJ centrálu pokud si to nedělal a nemáš s elektrikou skušenost bylo by lepší si k tomu vzít někoho kdo už to dělal aby sis nepřidělal zbytečně další starosti :!:
ale pokud se nebojíš-taky sem nák začínal tak u alarmu bude návod podle kterýho to zapojíš a k vyhledání patřičné elektroinstalace ve voze ti stačí obyčejný měřák či žárovková skoušečka.

13.12.11, 22:22

jo jo nejsem uplny zacatecnik to ne ale mam strach aby se nemlatily ty jednotky centralni ta moje s tou origo ty myslis najit si ty origo na servo motory a napojit se na ne?

13.12.11, 22:32

tady mam schema zapojeni meho alarmu http://www.levnealarmy.cz/get_file.php? ... download=0

13.12.11, 22:33

myslím najít ŘJ která je ovládá a napojit to přímo k ní de jen o 2 dráty zamykací a odmykací impuls-ovládá se to minusovým impulsem víc na DO nepotřebuješ,blinkry najdeš na lucasu,napětí po klíčku třeba v pojistkovce,dveřní kontakt je jasnej,stálý napětí přes pojistku vytáhneš s přívodu do pojistkovky,kostra je taky jasná,pak už tam toho moc nebude vystup na sirénu tu zapojíš dle toho jakej impuls de z ŘJ alarmu,nákej ten kapotovej spínač. kdybys na planku našel drát a nevěděl kam sním dáš sem schéma a určitě najdem kam s ním :D

13.12.11, 22:46

vse chapu ale jen nechapu jak zapojit na tu origo skoda normalne oriznu buzirky a vse na to napojim + - servo moturky atak?

13.12.11, 23:14

koukám na schéma a zapojení na ten centrál sou 3dráty pro zamknutí a 3 pro odemknutí sou to 2 přepínací relé a zapojuje se to dle toho jakým impulsem se to ovládá felda se ovládá mínusem :!: a ted soudim jak to pravděpodobně asi je ze schématu to neni zcela jasné a chtělo by to pípákem proměřit :!:
zamknutí barvy:černý se nezapojuje,zelený na ten se přivede kostra - je v klidovém stavu propojen s černým,růžový na ten se přivede zamykací impuls s řj centrálu-po sepnutí DO se propojí se zeleným-kostra a centrál by měl zamknout.
odemknutí barvy:bílí se nezapojuje,fialový na ten se přivede kostra-je v klidovém stavu propojen s bílím,oranžový na ten se s řj centrálu přivede odmykací impuls-po sepnutí DO se propojí s fialovým-kostra a centrál by měl odemknout
ještě neni ze schématu jasný který 3 dráty sou pro odemknutí a který 3 pro zamknutí jednoduše zjistíš po zapojení při zkoušce funkčnosti pokud by to bylo obráceně tak stačí mezi sebou prohodit dráty pro zamykací a odmykací impuls-ty co přivedeš s ŘJ centrálu na oranžový a růžový drát jednotky alarmu
je na tobě jak to k těm drátům přidáš existují průřezové svorky ty maj své odpůrce i příznivce já je občas používám a zatim nemam problém,můžeš i oříznout bužírku a letovat to pak důkladná izolace. co nedoporučuju je tkzv čokoláda :!:

13.12.11, 23:29
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další