|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
Dálkové ovládání centrálního zamykání favorit
Autor |
Zpráva |
Kocur
|
Dálkové ovládání centrálního zamykání favorit
Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte schéma dálkového ovládání centrálu na favoritu a nebo radu jak to nějak rozběhat, muj Excelent tuším že někdy dalkové ovládání centralu měl, ale jelikož jsem jeho asi 4. majitel tak se někde ztratil. Já jako elektrikář sem teoreticky schopen něco ubastlit doma a kupovat celej central i s dálkovým se mi nechce když celej central jenom bez ovladače mam už namontovaný v autě. Díky
_________________ Škoda Forman "Excelent" r.v. 92 -> 1 z 2000
|
5.1.12, 18:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Dálkové ovládání centrálního zamykání favorit
http://favorit.pedrokv.com/elektricka_zarizeni.pdfniečo nájdeš tu od strany 98 presnú schému nejako neviem nájsť....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
5.1.12, 18:44 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ja to vydim spis tak ze schani klicenku k centralu
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
5.1.12, 18:46 |
|
|
p.s.
|
koupil bych náký levný jen dálkový ovládání a dopřipojil to já něco takovýho nedávno nacpal do fábky i seata http://www.autoalarmy-keetec.cz/autoala ... ETEC-CZ-10
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
5.1.12, 18:50 |
|
|
goodbie
|
na aukru toho je do pětikila fura
_________________ Škoda 125 červená r.v.1988
|
5.1.12, 18:56 |
|
|
Kocur
|
tak nejlépe schema te ,,klíčenky,, a návod jak se dá zjistit ta frekvence co spustí tu jednotku centralu
|
5.1.12, 19:03 |
|
|
varok
|
Dnes už to bývá většinou chráněné plovoucím kodem, takže samodomo asi ne.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.1.12, 19:05 |
|
|
Kocur
|
Tak jsem sehnal celý to dálkové značky Keetec, ale ted je tu problém že zamykat to zamyká, ale nechce se tomu odemykat. Mam to normalně napájený na kabely od ,,řídící jednotky,, centrálu. Všecko je zapojené jak má (podle návodu) akorat si nejsem jistej jakej kabel je odemykaní (některej ze žlutých, modrých nebo hnědých).
|
27.1.12, 18:29 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
zlutej, hnedy modry jsou ovladani motorku
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
27.1.12, 18:29 |
|
|
p.s.
|
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
27.1.12, 18:42 |
|
|
varok
|
Hm, mě se zdá, že u předních pětivodičových serv má být barva káblíků modrá, zelená, hnědá, bílá a teď nevím myslím černá. Zelený a modrý jsou napájení serva a zbývající tři jsou signálové. Taky záleží, jestli je to ovládané plusovým nebo mínusovým signálem, fáčka mají mínusový. To znamená, že dva řídící dráty se musí spojit s kostrou a odemykací i zamykací káblík dávají mínus. Takže na servech je jakoby stále plus a vypíná se kostra, tedy mínus, ne?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
27.1.12, 20:23 |
|
|
gokralik
|
Takhle to míval jablotron nebo univerzály. Brano (originál) má hnědou, modrou - napájení motorku, bílou, žlutou a černou - poloha zamknuto, odemknuto. U uni je to modrá, zelená - napájení, bílá, černá, hnědá - poloha.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
28.1.12, 18:22 |
|
|
varok
|
Ano mám to na univerzálu od Jablotronu. Když jsem to zapojoval, tak Brano mám pod budíkama a žlutou tam určitě nemám. Možná to už někdo předemnou předělával.
|
29.1.12, 08:30 |
|
|
Pavel56
|
Ja udelal u vsech aut totez, dneska bych VZDY vybral model s automatickym zamykanim. Je totiz zvlastni, ze clovek musi kolikrat klicenku primo drtit, ale po vhozeni do prazdne kapsy bundy se auto spolehlive odemkne
_________________ Trabant 1.6 MPi
|
6.2.12, 10:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|