|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Marťas Z.
|
kontrolky ABS
Zdravím všechny, prosím o radu. Měl jsem problémy s levým předním čidlem ABS. Kontrolka se jednou rozsvítila a pak zase zhasla. Takhle se mi to opakovalo asi pětkrát. Po zhasnutí kontrolky VAG nevykazoval žádnou chybu. Při ohřátí motoru na teplotu při které se sepnul ventilátor chladiče se mi najednou rosvítila kontrolka ABS. Nevíte co by to mohlo být.Díky
|
7.1.12, 13:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
Re: kontrolky ABS
mas v poriadku elektroinstalaciu? nemohol ti relativne velky odber ventilatora sposobit pokles napatia v tej vetve napajania? nemas zoxidovane spoje v poistkovej skrini? riadiaca jednotka ABS sa automaticky deaktivuje, ked poklesne napajacie napatie pod zhruba 10V a da o tom vediet kontrolkou ABS.
edit: kedze si mi dal za ulohu aj si vyvestit, ake auto mas a kristove gule mi povedali, ze feliciu, vsetko vyssie menovane sa vztahuje na nu. tam ma poistkovku zhnitu kazda druha.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
7.1.12, 13:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Marťas Z. píše: Zdravím všechny, prosím o radu. Měl jsem problémy s levým předním čidlem ABS. Kontrolka se jednou rozsvítila a pak zase zhasla. Takhle se mi to opakovalo asi pětkrát. Po zhasnutí kontrolky VAG nevykazoval žádnou chybu. Při ohřátí motoru na teplotu při které se sepnul ventilátor chladiče se mi najednou rosvítila kontrolka ABS. Nevíte co by to mohlo být.Díky musš napíchnot na vag a jezdit až se rožne kontrolka co je v paměti
|
7.1.12, 18:03 |
|
|
Bukaj
|
Někde blbá kostra, nebo jinej šlus v elekrtice...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
9.1.12, 21:07 |
|
|
Marťas Z.
|
tak konečně vyřešeno. vadné čidlo ABS levého kola. vyměnil jsem ho a vše OK.
|
24.2.12, 14:47 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|