Montáž LPG - doporučte (Praha)
Autor |
Zpráva |
jenikk
|
Montáž LPG - doporučte (Praha)
Ahoj všichni, tak jsem se nakonec rozhodl mou Feldu (1.3, rok 2001) neprodat a ještě si ji cca 3 roky nechat, tím pádem jdu do LPG. Prosím doporučte mi nějaký servis v Praze pro montáž LPG. Přemýšlel jsem o Auto MT v Radotíně, ale četl jsem na ně stížnosti, tak raděj někoho jiného. S cenou bych se rád vešel tak do 15 tis (+-).
Díky!
_________________ Getz 1.1i (2007), Felicia 1.3 MPI 50kW (2001), LPG
|
30.1.12, 08:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Sláávek
|
Re: Montáž LPG - doporučte (Praha)
ještě by bylo dobré doplnit informaci jestli to je BMM a nebo Mpi.. To je totiž vcelku zásadní, pokud jde o cenu..Vzhledem k tomu že HL propan v Praze(což je zastoupení přímo výrobce systémů Lovtec) montuje BMM za 14 900 Kč a Mpi za 16 900 Kč, tak pravděpodobně málokterá jiná firma by to nabízela nějak výrazně levněji, než přímo montážní místo výrobce Co se týče jakou firmu zvolit,(četl jsi nějaké stížnosti na jistou firmu-ale u každé firmy jsou zákaznící nespokojení i spokojení-ono to často závisí na obou stranách do jisté míry) tak bych spíš vsadil na nějakou zavedenou firmu s pevnou pracovní dobou-tam by pak neměl být problém s případným záručním servisem, reklamacemi, s "papírováním" atd., než na tom co za systém a za kolik montuje..jde tedy spíš o to zda je to firma s nějakou tradicí a zkušenostmi. Varuji před "firmami" vzniklými před pár týdny a sídlícími v garáži rodinného domku a mající personál v počtu 1 osoba.. Tam by právě mohli takové problémy nastávat.. Nejlépe kdyby se tady na fóru majitelé LPG aut vyjádřili, jak a kde jsou spokojeni nebo nespokojeni.Já se záměrně vyjadřovat nebudu, já jsem zaměstnanec jedné montážní firmy a svoje auto mám tedy samozřejmně přestavěný "u nás" v práci..A tak záměrně nechci doporučovat "nás", nemám zde zaplacenou inzerci
|
1.2.12, 20:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
v roce 2OO1 se na stopro BMM pro náš trh nevyráběli jen MPi a na montáži podle mě není co sprznit pokud maš a paměti závad O
Naposledy upravil slovacek.milos dne 1.2.12, 20:50, celkově upraveno 1
|
1.2.12, 20:48 |
|
|
Sláávek
|
Omlouvám se za nepozornost- teďmi to docvaklo- felda 1,3 ročník 01(vzácný to exemplář ) je samozřejmě Mpi. Což tě ale asi zklamu-pravděpodobně ti málokdo přestaví feldu Mpi do 15 000 +-
|
1.2.12, 20:49 |
|
|
Sláávek
|
slovacek.milos píše: v roce 2OO1 se na stopro BMM pro náš trh nevyráběli jen MPi Nazdárek Miloši, zrovna se tady stydím Tak ono vůbec felicie ročník 2001 je veelmi vzácný exemplář..kdo ví jestli se vůbec nějaké pro náš trh v tom roce vyráběli.Vím jen o nějakých feliciích r. 2001 dodaných Policii, ale mám dojem že pro běžný trh ČR už se přestali dodávat už v roce 2000..Ale to není podstatné pro montáž LPG
|
1.2.12, 20:53 |
|
|
Sláávek
|
Na montáži se toho dá sprznit spousta Třeba použitím nekvalitních hadic na vodu, nedotažením šroubení, neustlanou elektroinstalaci která se pak někde prodře nebo propálí o vejfuk, neletovaný elektrický spoje, nedostatečně upevněný komponenty..nedbalý seřízení.. Tam je toho ke zkurvení až až
|
1.2.12, 20:57 |
|
|
CROWACK
|
čadek klidně za 13, ale je z brna... > http://www.autolpg.cz/lpg_cenik.html ... za 15 už máš značkovej elpigaz...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
1.2.12, 20:58 |
|
|
Sláávek
|
Co je na polském Elpigazu tak značkového? Možná to samé co na polských Emer a ty ostatní "no name" značky ani neznám..Víš co, nejde jen o cenu, ale taky o to jestli na to jsou eventuelně kdykoliv skladem díly, a taky právě i o tu kvalitu(i když to zní jako fráze..)ale někdy je právě ten rozdíl v kvalitě levných a nebo dražších dílů docela znát..však to jistě znáš i z autodílů..
|
1.2.12, 21:05 |
|
|
CROWACK
|
To není relevantní. Jen jsem chtěl tazateli rozšířit přehled, v jaké cenové hladině se montáže na MPI pohybují... Jestli mu do toho na 3 roky stačí stag nebo elpigaz, nebo bude investovat větší částku do lovtecu (o kterém se mimochodem zrovna teď někde zde vede debata ohledně volnoběžných otáček a nemožnosti seřízení), je jenom na něm...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
1.2.12, 21:17 |
|
|
Sláávek
|
No tak jistě mu jde o to aby mu to auto jezdilo..a ne aby řešil problémy.. A mohu tě ujistit, že zrovna u felicie nějaké seřízení Lovtecu problémy nedělá Pokud máš na mysli tu debatu o Lovtecu v Opelu Astra, tak tam se nejedná o nemožnosti seřízení, ale o neznalosti postupu seřízení, tam je v tom Lovtec nevinně Jinak máš naprostou pravdu, že je to jen a jen na tazateli a na tom jaké plány s tím autem do budoucna má.
|
1.2.12, 22:08 |
|
|
jenikk
|
Zdravím a děkuju za příspěvky. Felda je MPI z posledního půl roku produkce (vyrobilo se tuším něco kolem 40-50 tis. kusů, nevím kolik z toho zůstalo v ČR a kolik šlo ven). Auto mám v plánu provozovat ještě tak 3 roky. Třeba ten HL propan za 17 tis. mi přijde ještě jako přijatelná cena. O Čadkovi z Brna vím, ale přeci jen to mám z ruky (i třeba kvůli pozdějšímu servisu/seřízení).
|
2.2.12, 07:51 |
|
|
Sláávek
|
Tak ono po namontovani jede kazdy system(znacka), ale ten Lovtec je, vzhledem k tomu, ze je to od ceskeho vyrobce, nejrozsirenejsi, coz je vyhodne co do site montaznich firem, dostupnosti dilu atd. A precejen i kvalita se mi zda lepsi, nez italske nebo polske vyrobky- jak parametry(zejmena pouzivane elektroniky, tak i nejaka ta zivotnost..Tim ale nechci delat nejakou reklamu..
|
2.2.12, 10:50 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
slávku a kde to ten lovtek dělá nekompletuje jenom díly z číny a itálie
|
2.2.12, 17:21 |
|
|
Sláávek
|
Milosi delaji to v Ostrave, nektere drobnosti, jako je kabelaz nebo cidla atd. tak to je polske, nadrze ktere maji jejich znacku HL jsou taky polske, multiventily jsou italske.Ale reduktory, vstrikovace, elektroventily-to tvrdej ze vyrabej sami..
|
3.2.12, 17:35 |
|
|
jenikk
|
Tak asi asi to nechám přestavět na Harfě, mám to blízko. Nabízí tam na Feldu mpi buď Tomasetto nebo BRC. Co mám vzít?
|
13.2.12, 08:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|