Autor |
Zpráva |
Sláávek
|
Re: LPG seřízení lovtec
Doba je takova, ze zamestnavatele nechteji nikoho "zaucovat", ale potrebuji aby hned zamestnanec fungoval..Ale kdyz nekoho opravdu potrebujou, tak prijimaj i bez praxe.Ja si myslim, ze pozadavek praxe neberou uplne doslova, jen to treba vitaj jako vyhodu..Jenze mladi lide radeji dnes placou ze vsude chteji praxi a ani se tam ale nejdou zeptat..Ono je pohodlnejsi do 30ti studovat a snit o managerskem postu;) To nemyslim zrovna tebe, ty se zdas ze mas o svuj obor opravdu zajem:) Tak ti drzim palec. No a uz jsi znova tankoval?Ja jezdim feldou Mpi a mam v zime spotrebu kolem 9-10, v lete kolem 8..
|
11.2.12, 20:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
m4rt4s
|
Tak komu by se chtělo pracovat , nejlepší by bylo sedět doma a mít kupu peněz krásnej to sen . . . . zkusim udělat vyšší odbornou školu a když to nepujde tak pujdu na rok na automechanika abych měl výučák to mě vezmou snáž. . . mam to promyšlený co se týče tankování tak mám najeto 140 km tankuju kolem 300 km . . takze tak ve ctvrtek se uvidi pak chci ještě zkusit povolit škrťák a nechat to makat jen na ten servo moturek . .ale to bude asi hladový. . .
|
11.2.12, 21:51 |
|
|
m4rt4s
|
Tak jsem dneska dotankoval a je to přibližne 10l na 100km . . . . je možný že se na tom podílely i ty mrazy . . nevim jestli mam zkoušet vyšroubovat škrťák na hadici a nechat jen servo moturek . . jestli to má vůbec nějakej smysl.
|
15.2.12, 13:13 |
|
|
Sláávek
|
Jestli to jezdi dobre, tak to nech jak to je.10 l/100 v mrazech klidne muze bejt, reduktor neni tolik ohratej a tak se plyn hur odparuje a pak ho tam tece vic.. Felda mi v tech mrazech taky bere skoro 10.
|
15.2.12, 14:37 |
|
|
m4rt4s
|
Dobrá, tak moc děkuju za všechny rady kdyby něco tak se ozvu
|
15.2.12, 16:35 |
|
|
Sláávek
|
Neni zac;) Pozoruj to pak na jare:)
|
15.2.12, 17:40 |
|
|
m4rt4s
|
Já se naotravuju . . . dneska jsem když sem chtel popoject doma autem na zahrade jsem slyšel vzadu v bubnových brzdách divný škroutání až semo i kolo přibrždouvalo, tak jsem to rozberal o zjistil jsem ze je povolená ružina na vracení ruční brzdy. . . říkal jsem si že to auto od utery nejak nechtelo ject vše jsem opravil a zkontroluju spotřebu myslím si že ještě spadne níž PS: vedu si knížku dílů a oprav (něco jako servisku) abych věděl co jsem tam dal novýho a kolik do toho nastrkal a píšu si i kdy, kolik a při kolika km tankuju, takže se můžu podívat jak se spotřeba mění . . . dám vědět jestli se spotřeba změní
|
18.2.12, 19:43 |
|
|
Sláávek
|
m4rt4s píše: Já se naotravuju . . . dneska jsem když sem chtel popoject doma autem na zahrade jsem slyšel vzadu v bubnových brzdách divný škroutání až semo i kolo přibrždouvalo, tak jsem to rozberal o zjistil jsem ze je povolená ružina na vracení ruční brzdy. . . říkal jsem si že to auto od utery nejak nechtelo ject vše jsem opravil a zkontroluju spotřebu myslím si že ještě spadne níž PS: vedu si knížku dílů a oprav (něco jako servisku) abych věděl co jsem tam dal novýho a kolik do toho nastrkal a píšu si i kdy, kolik a při kolika km tankuju, takže se můžu podívat jak se spotřeba mění . . . dám vědět jestli se spotřeba změní ty jo neříkej že ti přibrzďovaly brzdy No tak nějak tedy dej vědět, jsem zvědavej jestli to na to má nějakej měřitelnej vliv
|
19.2.12, 11:38 |
|
|
m4rt4s
|
tak sem to dneska změřil a žere to 9,8l na 100 takže asi žádná změna + dneska se mi rozsvítila kontrolka závada motoru a kontolkou jsem vyblikal závadu č 13 což je ambda sonda- napětí se nemění to mi mohlo mít taky vliv na spotřebu těžko říct jestli fungovala správně musim proměřit kabely a pak samotnou sondu
|
23.2.12, 22:06 |
|
|
Sláávek
|
Nefungujici lambda ma rozhodujici vliv na spotrebu plynu, ten Tronic ridi mnozstvi plynu prave hlavne podle lambdy..
|
23.2.12, 23:53 |
|
|
m4rt4s
|
ale je divný že když přepnu na benzín tak kontrolka zhasne . . . do teď to šlapalo -> takže to spotřebu v minulosti taky zrejmě nevolivńovalo.
|
24.2.12, 16:19 |
|
|
Sláávek
|
Najdi tu jednotku Tronic a jdi po dratku co do ni privadi lambdu..Mel by nekde byt nejak pripojenej k dratu do lambdy na aute..jako do "T" zapojeni..
|
24.2.12, 21:44 |
|
|
m4rt4s
|
ok díky moc to sem potřeboval vědět
|
24.2.12, 22:10 |
|
|
m4rt4s
|
Tak sem to dneska hledal chtel sem to propípat ale jeden kabel jde od sondy od ŘJ LPG ten funguje a druhjde z ŘJ LPG do ŘJ motoru ( tam bude závada) ale musim někde zjistit kde ho najdu na svorkovnici ŘJ motoru
|
25.2.12, 20:12 |
|
|
Marra
|
přátelé, má tento reduktor http://www.lpg-shop.cz/products/redukto ... lektronik/ elektronické blokování membrány ve smyslu, on/off, nebo jde o sofistikovanější regulaci např. od lambdy přes samostatnou ŘJ lpg? moc tomu nevěřím, řekl bych, že je jen elektricky blokovaný oproti tumhle http://www.lpg-shop.cz/products/redukto ... c-podtlak/, který je blokovaný podtlakem v sání. Nebo je to jinak, vyveďte mne prosím z omylu. díky.
|
25.2.12, 21:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|