|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
dub042
|
Felicia za jízdy chcípne
Zdravím všechny, mám takovej zajímavej problém. Mám feldu 1.3 SPI. Jedu jedu a najednou auto chcipne. Normálně ho nastartuji,motor běží na volnoběh krásně pravidelně,ale za cca za 10s chcípne a to pořád dokola. Asi až tak po půl hodině jakoby nic a jedu dál.Tohle se děje pouze za mokra,jakoby se někam dostala voda, všechno jsem prolez a nic. Snímač otáček měněnej, kabely, svíčky palec, víčko rozdělovače, cívka měněná. Fakt už netuším, neměl z vás někdo podobnej problém? čerpadlo to být nemůže, mám to i na LPG a dělá to to samý.
|
8.4.12, 09:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
venda
|
Re: Felicia za jízdy chcípne
Co to je Felda SPI? Odpověděl jsi si sám, tohle už se tu řešilo vícekrát. Voda v zapalovacím modulu.
|
8.4.12, 10:17 |
|
|
kwiko
|
spi-ci felda Zapalovaci modul, pripadne vadna kabelaz v LPG casti
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
8.4.12, 10:21 |
|
|
buldozerxxx
|
klasika cerpadlo (pridira se )
|
8.4.12, 11:26 |
|
|
JeeRKa
|
venda píše: Co to je Felda SPI? Tak je jasné že myslel single point injection ... tedy Bosch MonoMotronic ... buldozerxxx píše: klasika cerpadlo (pridira se ) čerpadlo to nebude když to dělá i na LPG .... navíc to i psal ... dube: no někam ti tam asi zetéká vše zkontrolovat znova ... vysušit fénem .. co řj? do pojistkovky prý taky rádo teče ... máš plechy pod motorem? ...
_________________ Škoda RAPID - 135 (1988)Jeden z 1 272 kusů ! Fotky BMW E36 318i touring (1996) Jeden z miliónů křápů ... Fotky Manet Korado (1998) - Puch Supermaxi Fotky + Babetta 210 (1986) - Pekelný stroj Fotky
|
8.4.12, 12:18 |
|
|
dub042
|
Čaute, cívka jsem myslel, že je to taky, tak jsem ji dal pro jistotu na kryté místo, tam se nedostane ani kapka, leda,že by ji vdila vzdušná vlhkost, zkusím ještě prolézt pojistky,jestli to tam někde neteče, plechy dole nemám,je to odrbaný LX
|
9.4.12, 07:08 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
chce to na vag co je v paměti závad,
pokud se přidírá čerpadlo tak ověříš následovně
sděláš vzadu sedačku na čerpadle je konektor na krajní dráty připojíš žárovku 15W do motoru u přívodu paliva vřadíš tlakoměr s hadicí a připlácneš pod stěrač
pokud motor chcípen žárovka svítí a tlakoměr ukazuje 3atm je palivová soustava v pořádku miloš
|
9.4.12, 07:20 |
|
|
dub042
|
Jenom mi prostě nejde do hlavy, že to po nastartování těch pár sekund jede a pak chcípne,prostě pravidelně,jakoby po tech deseti sekundach nekde neco seplo,nebo vyplo a chcípne celej motor
|
11.4.12, 17:08 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
musíš začít hledat třeba vyloučit tu palivovou soustavu a pak jít po řj motoru
|
12.4.12, 06:07 |
|