Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
učíme se s MPi
tak borci, pár desetiletí uplynulo a musím se naučit chápat neduhy MPi, začínáme tím, že felda běží po nastartovani bezi na 3 valce, mozna na 2, kdo vi a po zahrati se stava ze pri vyrazeni chcipne..pokud drzi volnobeh dyl(treba pri stani), tak dobry, ale jakmile prijizdim ke krizovatce, postupne podrazuju az mam volnobeh tak pri padani z otacek zdechne. Cim to? Nema to zadny sroubky,kladivka a presto to zlobi, pokrok k prdu
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
21.4.12, 07:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
Re: učíme se s MPi
Je to rozbite. Normalne to felda nerobi Takze by som skusil napichnut na diagnostiku a zistit co je spatne. Alebo zacat aspon vymenou sviecok, kontrolou tlaku v palivovom vedeni atd atd atd, milos jak to tu uvidi tak isto poradi nejaky trik
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
21.4.12, 07:54 |
|
|
michalkatka
|
krištáľovú gulu... a možno po gulách...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
21.4.12, 07:58 |
|
|
kwiko
|
kuknut na sviecky a bude jasne aj bez bolesti. VN modul, vadny vstrek, nizky tlak paliva alebo len netesne sanie
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
21.4.12, 08:09 |
|
|
breta1
|
K tomu stavu po zhřátí - Je to klapka. Zkus jít na http://www.feliciaklub.cz/forum/a dej do vyhledávače slovo klapka. Vyskočí na tebe přes 1300 výsledků s tímto problémem a většina příspěvků se točí okolo klapky. Zjistíš, že Škodovce se podařil vyrobit neuvěřitelný šmejd, který snad nemá nikde obdoby. A fabrika dělala a dělá bobříka mlčení, místo toho, aby to občasné nastavovaní té prokleté klapky, když už to tak blbě konstrukčně a softwarově vymyslela, dělala zadarmo.
|
21.4.12, 08:19 |
|
|
fatal
rejpal
|
Omrkni nebo rovnou vyměň svíčky, nastav ventilové vůle, změř tlaky, vyčisti klapku, zkontroluj zda si sání nebere vzduch bokem. A pokud tam nebude někde bota, tak poběží jako hodinky.
|
21.4.12, 10:59 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
musíš skontrolovat tlak v pneumatikách, jak píše darklord je to rozbité porucha bude asi todlenc
|
21.4.12, 11:19 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ventily sací O.25 výfukový O.2O tím začni pak napiš
|
21.4.12, 11:26 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ok, udelam svice, ventily,filtr, ale ta klapka..to mi bude muset nekdo ukazat, prece nerozjebu neco co skoro funguje diky
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
21.4.12, 22:20 |
|
|
fatal
rejpal
|
Myslím že to zvládneš.
|
21.4.12, 22:26 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kachnis píše: ok, udelam svice, ventily,filtr, ale ta klapka..to mi bude muset nekdo ukazat, prece nerozjebu neco co skoro funguje diky já akorát čumím že tu 6 LET vegetuješ a tyto věci nevíš, co se týče hlapky sdělej jen ten plastový dekl vem zubní kartáček namáčej do ředidla 6OOO a vyčisti ji na stříbro a zlato
|
22.4.12, 11:26 |
|
|
URU
|
slovacek.milos píše: já akorát čumím že tu 6 LET vegetuješ a tyto věci nevíš... kachnis tu sice už 6 let vegetuje, ale v kategorii zadohrabů a karburátorů a felda je předohrab a stříkačka k tomu
_________________ Rapid 136 ´89 135GLi ´89 Octavia SLX TDI - spotřebák Octavia 4X4 TURBO
|
22.4.12, 14:34 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
uru ale čteš to klapka s resetem od motordiagu se zde řešila stokrát každý ty informace asi hltáme jinak já je hledám abych byl pořád nejchytřejší a všechno hned uměl to patří k mé profesi, taky si dokážu každý týden že jsem debil a tak to chodí
|
22.4.12, 17:31 |
|
|
CrazyMan
|
kachnis je guru přes karbece... a litinu
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
22.4.12, 18:26 |
|
|
buldozerxxx
|
ahoj Kachnis hele kupoval jsi u mne motor uz je to nejaka doba mas to ke mne kousek.Domluvime se ..ze muzes priject a ja ti tu klapku vycistim a nastavim popripade uvidime co napise Vag ..klidne napis
|
22.4.12, 21:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|