|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Felicia central - nefunguji zadni dvere za ridicem
Autor |
Zpráva |
borek
|
Felicia central - nefunguji zadni dvere za ridicem
Mám problém s centrálním zamykáním škoda felície, při zamykání u zadních dveří za řidičem mně špatně vyskakuje táhlo, musel jsem 2-3 krat otočít klíčem ve dveřích, aby to fungovalo a teď už to nefunguje vubec. Chci se zeptat, kde asi bude chyba - nechce se mi zbytečně všechno rozdělávat. Ostatní dveře fungují dobře.
_________________ Fabia kombajn 1.4MPi 16V 55kW 4/2003 ambiente interier blue edition na pojezd
|
12.5.12, 06:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
Re: Felicia central - nefunguji zadni dvere za ridicem
co znamena spatne vyskakuje tahlo?
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
12.5.12, 06:33 |
|
|
borek
|
Aha, takze jsem to napsal nesrozumitelne - no jakoze se centralne neoteviraji-nezaviraji zaroven s klickem nebo pri zmacknuti-odmacknuti cudliku prednich dveri
_________________ Fabia kombajn 1.4MPi 16V 55kW 4/2003 ambiente interier blue edition na pojezd
|
12.5.12, 06:38 |
|
|
ventYl
|
no bud je zlomeny kabel v husom krku, co ide do dveri alebo ak je to nejaky neoriginalny central, este sa stavalo, ze tie plastove domceky na konci tiahel sa sem tam ulomili a potom servo sice servovalo, ale nemalo za co tahat
no a pak su tam take menej pravdepodobne scenare, ako ze umrel servomotor, pripadne ze pristali mimozemstania.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
12.5.12, 06:43 |
|
|
borek
|
OK. Jedna se o originalni central, takze asi ten zlomeny drat. V zadnich dverich? Nebo pri rozvodu ze prednich?
|
12.5.12, 07:01 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
pokud se cudliku vzadu nechtelo vypada to na zasranej zamek a ma tak velkej odpor ze se tim znicil servomotorek, rozebrat dvere sundat promazat a skusit ten motorek naprazdno jestli cvaka
neboli pokud to nerozdelas na pricinu neprijdes
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
12.5.12, 08:40 |
|
|
borek
|
Nejak jsem se k tomu jeste nedokopal a cvakam to rucne a chystam se na to ted o prazdninach. Ale jeste jednou - je vetsi sance, ze to bude cvakly drat v prednich nebo v zadnich dverich? Kde je to castejsi? Jakym zpusobem je zjistim, ze je to v poradku? Dekuji
|
12.7.12, 14:00 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
pokud ti nejdou zadni dvere hledej problem v zadnich dverich
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
12.7.12, 17:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|