Autor |
Zpráva |
Jaguar92
|
Přehřívání
Lidi, přehřivalo se mi auto a tak mě dneska napaldo vyndat termostat a ted to je v pohodě [spíše kousek podchlazené], zítra koupím termostat... myslíte že je tedy vše v pohodě? a že už to tedy bude ok? Chladič, pumpa atd. ? jo a pls je nějaký přípravek na čištění chladícího systému [na to co se tam usadilo atd.] jak se jmenuje prosím dík
_________________ Přikoupím koně...
|
17.5.12, 20:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p.s.
|
Re: Přehřívání
myslím že termostat a nové těsnění bude stačit pokud je to felda 1.6ka tak i nový víko termostatu
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
17.5.12, 20:53 |
|
|
Jaguar92
|
Forman 94 1.3 LPG
|
17.5.12, 20:55 |
|
|
Jaguar92
|
Proč nové víko? :-O
|
17.5.12, 20:55 |
|
|
p.s.
|
protože se u 1.6 tek dost často prostřelí
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
17.5.12, 21:03 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Jaguar92 píše: Lidi, přehřivalo se mi auto a tak mě dneska napaldo vyndat termostat a ted to je v pohodě [spíše kousek podchlazené], zítra koupím termostat... myslíte že je tedy vše v pohodě? a že už to tedy bude ok? Chladič, pumpa atd. ? jo a pls je nějaký přípravek na čištění chladícího systému [na to co se tam usadilo atd.] jak se jmenuje prosím dík ocet
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
17.5.12, 21:14 |
|
|
Jaguar92
|
a jak jako ocet? Mám vypustit vodu a dááál? Prosím celý návod na čištění... jako to tam mám nalít 10 litrů octa??? :-O
|
17.5.12, 21:30 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
tak jak konvici, nalit ocet uvarit a vypustit a nekolikrat proplachnout
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
17.5.12, 21:31 |
|
|
Jaguar92
|
Mám uvařit auto? jak na to... bez termostatu tedka..
|
17.5.12, 21:32 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
tak ho tam vrat nastartovany motor na miste proste musi vodu dostatecne ohrat
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
17.5.12, 21:38 |
|
|
Jaguar92
|
ale... napíše mi někdo celý ten postup? já nevím kolik tam mám dát toho octa... Když vypustím vodu [tu hnusnou špinavou] tak pak to mám celé nalít octem? až po rysku? To je kolik Hektolitrů octa? Nebo jak???
|
17.5.12, 21:44 |
|
|
p.s.
|
vypustíš ten hnus naleješ novou vodu obohacenou o litřík octa projedeš tak aby se vůz dostal na provozní teplotu pak vypustíš naleješ čistou vodu projedeš a vypustíš pak znova čistou vodu projedeš vypustíš,proplachuješ čistou vodou tak dlouho až se ti to bude zdát čistý pak dáš novej fridex pozor nelejt studenou vodu do horkýho motoru
|
17.5.12, 21:53 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
staci litr octa do 5 litru vody uvarit vyplachnout a prolit nekolikrat cistou vodou nejlepe destilkou protoze obyc voda ze studny muze byt tvrda a varenim se usazuje vodni kamen
|
17.5.12, 21:54 |
|
|
Jaguar92
|
Nevíte kolik je vody v systému? :-O celý ten okruh... BMM
|
17.5.12, 21:58 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
matika 1 tridy 1 litr octa + 5 litru vody = 6 litru smesi
|
17.5.12, 21:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|