|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Urbas
|
Po přídání plynu zhasne
Máme doma podomácku postavený traktůrek s motorem ze Š 1202. Běhal dobře, ale nyní nastartuji na volnoběh běží dobře, ale po přidání plynu se začne dusit až zhasne. Pokud však plyn nepřidávám plynovým pedálem, ale sytičem běhá motor normálně. Kontroloval jsem lanko plynu, filtr vzduchový i palivový, karburátor je čistý, plovák funguje, tryska čistá, akcelerační pumpička dává palivo. Jediná závada kterou jsem našel je prasklé těsnění pod víčkem karburátoru přesně mezi plovákovou a směšovací komorou. Myslíte že by to mohlo dělat to těsnění? Měl jsem sundaný vzduch. filtr a sledoval dané místo jestli tudy neuniká palivo do směš. komory, ale nic jsem nezpozoroval. Poraďte mi někdo prosím.
|
31.5.12, 23:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
škodovka
karosář
|
Re: Po přídání plynu zhasne
To tesneni by to teoreticky delat mohlo, kazdopadne by to ale asi chtelo cely karburator poradne vycistit a sestelovat. Zkus se taky poradne podivat na jehlovy ventil, on se rad prisekava (teda aspon u stovek a karburator je to podobny) mozna ze se zcela neotvira a propousti benzinu malo.. No a v dalsim kroku bych zacal kontrolovat elektriku, svicky kably rozdelovac..ale jestli je volnobeh normalni a pravidelny videl bych to na ten karburator
_________________ škoda 105S (Blanka)1984 438 000km-kdykoliv kamkoliv... škoda 125L (Bobiš)1988 70 000km-přepych a pohodlí škoda 100L (Šmoulinka)1974 204 000km-tradice a jistota škoda 110R 1977 152tk škoda felicia 1.3MPi 255tk+1.3 MPi Kombi LPG 444tk OctaviaII 1,9tdi 462tk
|
1.6.12, 01:19 |
|
|
Urbas
|
Mě je hlavně divný že na sytič jde normálně pokud přidávám plyn sytičem tak jde motor normálně.Přece pokud by to bylo někde v eletrice tak by zhasnul motor při shodných otáčkách jako bez sytiče ne?
|
1.6.12, 08:24 |
|
|
Nepér
|
Je to někde v karburaci.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
1.6.12, 13:16 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Musi bejt zacpany nekde mimo volnobeznej system.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
1.6.12, 13:39 |
|
|
Urbas
|
To jo taky si myslím, ale kde... Nic jsem nikde nenašel...
|
1.6.12, 16:46 |
|
|
ferrari
|
Neviem, čo je to za karbec, ale ak niečo také, ako má 100vka, tak tesnenie pod víkom na to nemôže mať vplyv. Bude to veru pripchaté palivo v karbe...a keď to na sýtič dostaneš do vyšších otáčok, potom to ide s plynom?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
1.6.12, 17:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já to nedávno dělal ně nějakém taktoru agro byla v háji kožka na pístu, tu měd jsme roztáhli injektor profoukali a bylo po poroblému nikde jinde to není než v akcelerační pumpičce pokud neobohatí tak při přidání se motor zadusí jednoduchá diagnostika přidívej po chloupkách a motor se rozběhne pumpičku nepotřebuje
|
1.6.12, 20:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|