|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
diagnostika - kkl usb a vag mi nefunguje s felicia 1,6
Autor |
Zpráva |
xprar1
|
diagnostika - kkl usb a vag mi nefunguje s felicia 1,6
dobrý den, mám felicii 1,6 a cuká mi. Vyměnil jsem škrtící klapku. Mám dignostický kabel KKL - USB koupený z motordiag a VAG 304 a VAG409 a VAG-VCDS-10.6.4-CZ ani s jednou verzí mi nejde zprovoznit program, abych mohl číst chyby z ŘJ a provést nastavení škrtící klapky. Nedávno jsem připojil Octavii II, fabii a bez problémů, ale moje felina 1,6 ne a ne komunikovat. V nastavení jsem zkoušel všechny možné varianty, ale bez úspěchu. Nemůže být vadná ŘJ?
Co přesně dělá moje felina? - když je venku chladno - lehce chytne a drží volnoběh. a jede, vše ok.
když je venku nad 30 stupnů tak lehce chytne a drží volnoběh, ale při prudké akceleraci se začne dusit! Nejvíce se projeví při zařezeném 1. a 2 př. stupni. při delší jízdě, když se překoná "dušení" probém mizí. A opět se projeví při zhasnutí motoru a opětovném nastartování.
Trochu mi pomáhá když 6x otočím klíčkem, kdy palivové čerpadlo jede vícekrát.
Je to na 100%pro čerpadlo, které nedává tlak 3 "bary"?
Spíš mě trápí, ten problém s diagnostikou!
díky za rady a pomoc.
|
29.8.12, 23:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: diagnostika - kkl usb a vag mi nefunguje s felicia 1,6
já bych na to šel takhle spoj se s řídící jednotkou imobilizeru adresa tuším 25 pak napiš co ti řj odespala
|
30.8.12, 09:48 |
|
|
superflo
|
s tou feldou bude problem asi s tym ze premlka je velmi dlha... KW2 Delay je nastavene na hodnotu 30, nastav to na 15 a uvidis ze to pobezi!!!! daj vediet ako si dopadol....
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
31.8.12, 06:58 |
|
|
xprar1
|
Imobilizer v autě není.
|
31.8.12, 07:45 |
|
|
xprar1
|
Nastavení ve Vagu KW Delay na hodnotu 15, jsem vyzkoušel a stejně mi to nejde.
|
31.8.12, 08:10 |
|
|
superflo
|
test COM portu Ti prebehne OK?? Svietia ti na ODB zasuvke LEDky?
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
31.8.12, 10:13 |
|
|
xprar1
|
S ostatníma autama mi kabel funguje.
S touto felicií 1,6 ne .píše mi to tuto chybu.
Stav adapteru - 99 Adapeter není připraven * Vybrán nesprávný port. * Adapter není připojen. * Není zapnuté zapalování. * Zastaralý firmware..
|
3.9.12, 18:00 |
|
|
xprar1
|
superflo píše: test COM portu Ti prebehne OK?? Svietia ti na ODB zasuvke LEDky? COM port - mi probehl OK. LEDka - pokud je zapojeno v aute je vzadu a nesledoval jsem to. S ostatníma autama mi kabel funguje. S touto felicií 1,6 ne .píše mi to tuto chybu. Stav adapteru - 99 Adapeter není připraven * Vybrán nesprávný port. * Adapter není připojen. * Není zapnuté zapalování. * Zastaralý firmware..
|
3.9.12, 18:03 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to proměř na jednom pinu bys měl mít +12v
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.9.12, 18:31 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
1.6 bez ima to ani snad neznám to máš fakt tvrdý klíček bez transporderu ani abs nemáš nic š jinak se podívej zrcátkem jestli ti svítí ledka na kabelu, zalovil jsem v kabele a šedý drýt je + , pín je to vlevo nakraji řada k tobě, kl linka je druhý pin zleva přední řada, a mínus je patý pin zleva přední řada, hnědý drát, pokud ti kabel svítí je problém i ve vagu ne všechny vagy komunikují i dyž jsou stejně nastavené, já jich mám pro jititu víc a když mi jeden hodí co tobě zkusím jiný
|
3.9.12, 19:24 |
|
|
xprar1
|
Problém stále nevyřešen. LEDka mi bliká i test mi proběhne.
Dle dílenské příručky - motor - elektronika mám ŘJ - s koncovým označením M - což je do roku 97 a s imobilizérem. Já ale imobilizer nemám. Asi ho někdo v minulosti odpojil.
Stále nemohu provést základní nastavení. Není mi to někdo schopnej udělat jsem od Neratovic nebo Praha.
|
14.9.12, 05:11 |
|
|
michalkatka
|
nikto nič neodpojil, IMO je súčasť RJ motora, je to taká krabička v útrobách palubky ktorá je prepojená s RJ motora a snímacím krúžkom okolo spínačky, v kľúčoch je čip ktorý IMO odblokuje...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
17.9.12, 20:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|