Co je ale horsi problem ze som dnes prehrabal garaz a ziadnu pouzitelnu 030C jednotku som nenasiel, asi som ich vsetky uz rozdal, naslo sa len asi 8 kusov 030N
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
21.9.12, 17:12
michalkatka
Re: Felicia MPi problém s motorom
a taká jednotka by s tým mojim imom nešla
mne to stále príde ako niečo s tým tlakom paliva, nahodím merák napätia priamo na čerpadlo že či to nebude nejaký vadný kontakt a úbytok napätia a tým čerpadlo nedá dostatočný tlak práve v momente keď to urobí.. ešte si musím počkať na manometer aby som zmeral tlak paliva...
takže po zhliadnutí tohoto videa som si na istom, čerpadlo má 1.6 a 1.3 rovnaké ako aj pracovný tlak, aj systém regulácie tlaku, zakúpené úplne nové čerpadlo (čepacia jednotka) vymenené v plaváku a od vtedy sa problém neprejavil a motor ide o poznanie plynulejšie, lepšie...
zaujímavé je že moje pôvodné aj čerpadlo od srezky-ho sa správali rovnako, čiže obe boli zlé, systém natlačili aj pri štarte rozprašovali peknú jemnú hmlovinu, ale zrejme po zahriatí nedokázali udržať stály tlak paliva...
Tak přece jen ten odkaz co jsem nahodil do užitečných k něčemu byl...
_________________ Favorit GLXi
7.10.12, 18:04
ventYl
no ja hlavne dufam, ze uz budes mat pokoj
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
7.10.12, 18:12
michalkatka
no pokoj nie, ešte musím zopár vecí porobiť, ale to sú už skôr jazné mechanické veci, nie záhadné občasné výchylky....
ale aj za ten odkaz dík, pozeral som to vtedy keď som zháňal čerpadlo...
no, takže nechcem to príliš zakríknuť, ale zdá sa že je po probléme, originál lambda sonda Bosch LSH25, ešte občas motor občas šklbne, ale to bude sviečkami, tie dostali riadne zabrať chudou zmesou, mám tam staršie Denso, musím kúpiť nové... radosť s tým autom jazdiť...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků