Autor |
Zpráva |
roman_an1
|
schéma pojistkové skříně-palivové čerpadlo
zdravím, potřeboval bych vědět kterej kabel v pojistkovce mám mám přerušit tak bych odpojil palivové čerpadlo díky. Jedná se o Feldu. Chtěl bych si to udělat klasicky na tvrdo na tlačítko. Rozpojím spojím
_________________ Felicia BMM 40KW LPG
|
12.10.12, 09:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
suresd
|
Re: schéma pojistkové skříně-palivové čerpadlo
mužeš nějak rozvinout myšlenku proč to chceš zapojovat na tvrdo
_________________ Provozuji aktuálně.. Škoda Fabia 1.4 16V 55Kw 2003 kombi Škoda Octavia 1.6 Tdi Otec: Škoda Felicia 1.3 MPi 50Kw 2001
|
12.10.12, 11:08 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
protoze jezdi na stlacene prdy a nechce aby mu zbytecne tocilo cerpadlo v nadrzi
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
12.10.12, 11:10 |
|
|
suresd
|
aha
_________________ Provozuji aktuálně.. Škoda Fabia 1.4 16V 55Kw 2003 kombi Škoda Octavia 1.6 Tdi Otec: Škoda Felicia 1.3 MPi 50Kw 2001
|
12.10.12, 11:14 |
|
|
roman_an1
|
přesně tak
|
12.10.12, 12:12 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
a co to udelat na LPG rele? jednou zapomenes to tlacitko zapnout a vyklepes baterku
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
12.10.12, 13:34 |
|
|
varok
|
Taky si myslím, že nápad s relátkem je lepší. Navíc při vážnější nehodě hrozí výbuch nebo požár.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
12.10.12, 15:58 |
|
|
roman_an1
|
no já bych to měl radši na tlačítko..páč vždycky najaře vyjedu všechen benzín a odpojím u čerpadla konektor..aby mi to nesežral benzín to čerpadlo..a pak jej vždycky připojím a ok proto by mi to vyhovovalo takhlenc
|
12.10.12, 19:22 |
|
|
suresd
|
tak to poskoušej dá seto poměřit
|
12.10.12, 21:04 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
a v uzitecnych odkazech neni aspon popis kabelu na pojistkovce ? aby nemusel celou pojistkovku promerovat
EDIT: konektor AA pin cislo 8 ale je tam krome cerpadla jeste vyhrivani lambda a vstrikovaci tryska
|
12.10.12, 21:24 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
dole u řidiče pod krajním plastem je konektor dozadu našel a rozpůlil bych to tam
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.10.12, 21:36 |
|
|
Lamač
|
Tlačítko ti nepomôže,daj radšej vypínač .Mysíš že byť bez benzínu nasucho hadiciam a čerpadlu pomôže?Skôr by sompovedal že uškodí...
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
12.10.12, 22:32 |
|
|
roman_an1
|
tak určitě to není super pro hadice a čerpadlo, ale když tam nechám benzín a nestartuju na něj třičtvrtě roku tak mi to sežere to čerpadlo..to mám odzkoušeno..kupoval jsem nové, ale když benzín vyjedu a nechám ho nasuchu a odpojím kabely tak pak jenom natankuju a připojím a zase šlape
|
13.10.12, 08:42 |
|
|
roman_an1
|
ty jo super..jak to vede tam u řidiče pod plastem tak je to vklidu..tak to udělám tak já myslel že to vede jinudma..tak to pokoumu díky za info..zkusím
|
13.10.12, 08:43 |
|
|
CROWACK
|
Mě to LPG servisák říkal jak to mám udělat a kde se to dá napojit. Vzhledem k tomu, že mám ŘJ plynu za přístrojovkou, tak se to dá všecko včetně rozpínacího relé zrealizovat přímo tam. Taky mi ale nabízel, že mi to za kilo udělá, tak se s tím asi nebudu srát a nechám ho to udělat až tam pojedu na seřízení...sem čím dál víc línej Jestli startuješ na plyn, tak je to jedno jestli to dáš na vypínač nebo na relé, čerpadlo bude furt vypnutý, akorát na to na podzim nebudeš muset myslet...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
13.10.12, 09:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|