|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Veteranista
Junior TW team
|
Ventilátor fabia
Ahoj, v sobotu mám opravovat jednomu příbuznému fobii I. Jediné co mi bylo po telefonu řečeno je toto: Zapne zapalování, nastartuje, ventilátor fouká(myslím že na plno), po chvilce přestane, když motor vypne a znovu nastartuje opakuje se to. Setkal se s tím někdo?Kdyby mi někdo řekl na co případně sáhnout, kam se podívat, byl bych rád, než vše proměřovat. Napadá mě, setkal jsem se s něčím podobným, že ventilátor foukal na plno, když byl porblém v jeho ovladači, že by tady to samé? Případně mám něco koupit?Protože co nekoupím v pátek, tak v sobotu už neseženu.
_________________ Octavia 60 & Octavia 61 & 1000MB 67 & M22 1969 & 110LS 75 & 100L 75& M-B 200D 76 & F 127 77 & 120L 77 & 1203COM 80 & F 126p 86 & F 126p 87 & 125L(136L) 89 & O Corsa B 1996 &M-B 212D 98 &motocykly
|
6.11.13, 10:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
Re: Ventilátor fabia
Za prve diagnostiku, predpokladam ze vo fabii uz to nebude obycajny analogovo ovladany vetrak ale nejaka automatika, ktorej zrejme umrela riadiaca jednotka ci podobna blbost.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
6.11.13, 11:44 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já zas nepředpokládám ale vím že ve fobii je teplotní spínač v chladiči který je potřeba vyměnit, ale taky je potřeba napsat kod motoru a zda je auto s klimatizací či nikoliv jinak je dotaz oničem
|
6.11.13, 13:07 |
|
|
darklord
|
Tam suvisi cidlo na chladici s ventilatorom od kurenia?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
6.11.13, 13:18 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ale on nikde nepise ze se jedna o ventilator topeni, jen tam je jedina zminka o ovladaci
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
6.11.13, 14:00 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
toš ba, na 29 klíč momentálně nevím jak je to u klimošky protože mi jeden fordík tak vycucl mozek že si to asi hodím a dneska už nic nedělám
|
6.11.13, 14:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak jestli se jedná o ventilátor topení je v háji předřadný odpor, stojí asi pětikilo a je u ventilátoru takové koleško s konektorem vysuneš nasuneš druhý
|
6.11.13, 14:13 |
|
|
soptikspal
|
Já mam podobný problém. Ventilátor když dam na 1, 2, 3, funguje a reguluje otáčky, ale když dám na 4 tak po chvilce to vyhodí pojistku. Kamarád mi poradil ze to bude předřadný odpor topení. Dostal jsem se až k němu a když ho vyndám tak ventilátor jde jen v poloze 4 a jde bez problémů. Tak a co s tím bude celý předřadný odpor v háji nebo ne? Nebo je chyba někde jinde?
|
13.11.13, 15:23 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
neo to chce namazat ventilátor a údržbu elektriky, předřadný odpor na čterku nefahčí jede to napřímo a kdoví co tam má za pojistku
|
13.11.13, 19:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|