|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Zapojení OBD2 ve felicii 1,3 mpi
Autor |
Zpráva |
varok
|
Re: Zapojení OBD2 ve felicii 1,3 mpi
Je potřeba zjistit, jestli je chyba v kabelu nebo software. U programuco jsem měl se to muselo přepnout. Měl jsem to zapojené do USB slotu, ale v programu jsem to musel přepnout na com 4, myslím. Ale novější verze programu to možná mají jinak.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.11.13, 08:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
polaji
|
Tak pravdepodobne je chyba v kabelu :-/ mam ho zhruba rok a pul a z toho jsem ho pouzil tak 3x + ho mel kamos pujcenej a od te doby jsem ho nezkousel az ted. Mam vag 304 a i 409.1 a oboje to stejny COM mam spravne. Dnes jsem zkousel jinou feldu a uplne to stejne jak u me tak asi chyba je v kablu...
|
24.11.13, 15:17 |
|
|
varok
|
To vidím poprvé, že kabel odešel jen tak. Nepoku...l ti tam něco ten kamoš? Nějakým špatným připojením nebo tak?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.11.13, 15:30 |
|
|
CROWACK
|
ja bych to videl na kamose a na spatnou manipulaci s upiratenym VAGem...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
24.11.13, 15:38 |
|
|
polaji
|
varok píše: To vidím poprvé, že kabel odešel jen tak. Nepoku...l ti tam něco ten kamoš? Nějakým špatným připojením nebo tak? To právěže nevím jak mi ho vracel tak jsem se ho ptal jestli mu to jelo vše ok a on že jo a pak mi tak pul roku ležel v šuplíku no a ted chcu udelat diagnostiku a nejde, tak zkusim jeste sehnat nejakou feldu a vymenim notas a jestli pak nic tak asi kabl no ale nvm jestli se to da nejak odrovnat ....
|
24.11.13, 17:41 |
|
|
polaji
|
CROWACK píše: ja bych to videl na kamose a na spatnou manipulaci s upiratenym VAGem... Dá se tím zničit? Myslím cracknutym VAGem...?
|
24.11.13, 17:42 |
|
|
Lamač
|
Hej na tie lacné stačí len pripojenie k internetu na notebooku..
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
25.11.13, 18:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|