Autor |
Zpráva |
JannyMi
|
Re: JannyMi Forman
niesu peniaze auto mi treba, som rozhodol že nebudme leštit na hlave žiadne kanaliky ventili ani nič, nahodim ju bez uprav jedine čo z nou budem robit po dnešnom teste z naftou je prv zabrusenie sediel ventilov brusnov pastou na hlavy z v3s a ked už ani to nepomože tak už mam zajednane frezky na rovnanie sediel ventilov vymenim gufera a to je asi všetko dnes som akurat kupil tesnenie pod hlavu tesneni pre vyfuk a sacie potrubie novy vzduchovy filter a tesnenia pre termostat obidve, som myslel že u dnes vymenim ale netesnost spalovacieho priestoru ma zastavila
_________________ PEUGEOT PARTNER 1.9D DW8
|
19.9.13, 16:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
JannyMi
|
rozobral som hlavu, prv som to skušal podla navodu čo som našiel tu na fore z prevrtanou 19, akosi mi to takto nechcelo fungovat tak som použil orech z goly a kladivo, už bolo všetko oks všetko som porozkladal dnes sa pustim do tohto olejoveho bordelu z vrchu hlavy ale inač už som vyčistil všetky spalovacie priestory tu je foto pred a tu je foto po pomali už mam aj vyčistene všetky vyfukove kanaliky a sacie a skoro všetky ventili pridavam foto zabrusovania sediel ventilov pomocou brusnej pasty vrtačky a ventilu
|
22.9.13, 10:44 |
|
|
JannyMi
|
dnešne čistenie skoro už finalne
|
22.9.13, 20:34 |
|
|
ventYl
|
to tvoje skoro finale "cistenie" je tak mozno na polceste. znacnu cast karbonu si tam nechal. pritom je to ten najhnusnejsi, ktory ked olej rozozere, tak ti ho cely zasere. praca chvatna malo platna.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
23.9.13, 07:28 |
|
|
michalkatka
|
ventyl má pravdu, ale zasa tak horúce to nieje, viem ako ťažko ide ten karbón dole, buď parný čistič, alebo to nechaj tak a postupom času sa uvolní alebo zanesie...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
23.9.13, 09:04 |
|
|
ventYl
|
ono tomu hodne pomoze nechat to v niecom dobre rozpustajucom mastne veci a karbon odlezat. a dalsia vec, ktoru by som ja osobne po predoslych skusenostiach spravil, je kompletna bezpodmienecna vymena steftov od potrubi bez ohladu na to, kolko km tam su. ze sa steft zalomi pri demontazi potrubia je neprijemne, ale ak sa zalomi pri jeho spatnej montazi, je este neprijemnejsie. a nestoja zas taky ranec, ze by sa to nevyplatilo.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
23.9.13, 10:05 |
|
|
JannyMi
|
pomaličky to čistim to že som napisal že je to už finalne čistenie som myslel čistenie z vonku .... keby že som našiel sprej čierny do 600 stupnov tak by som to striekol, žeby to bolo odlišene aj z ventil dekľom, aj ten idem čistit od toho bordelu, jedinu nevyhodu čo mam je že nemam nadobu v ktorej by som to mohol nechat odmačat a za druhe prostriedok ktory použivam na odkarbonovanie ked necham kus dlhšie postat ako 5 min sa zmeni na žele parny čistič nemam skade požičat, tak mi ostava nejaka tvrda štetka sprej na vodu a sprej z pripravkom na odkarbonovanie teraz ešte zhanam štetku na fľaše, a niečo tvrdšie ako štetec a menšie ako ten ktory som použival do teraz
|
23.9.13, 16:14 |
|
|
Lamač
|
Arva,zubná kefka a vyterák na pušku.A hlava bude jak nová.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
23.9.13, 16:51 |
|
|
JannyMi
|
ked arva tak popozeram či jej niet nahodou a ked nie tak idem ju kupit, kefku som našiel a štetku na flašky tak isto
|
23.9.13, 17:33 |
|
|
JannyMi
|
rozperu na tlmiče z felicie mam, len problem je v tom nasadiť ju tam, je na to nejaky navod ? proste ked ju nasadim na jednu stranu tak na druhej mi chyba cca asi 1cm aby sadla na šruby
|
20.12.13, 21:47 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
no jak to rict, uz se ti zacina kastle kroutit, musis proste zabrat skusil bych zespod vyheverovat motor treba se tlumice trochu roztahnou
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
20.12.13, 22:06 |
|
|
CROWACK
|
staci zvednout predek za obe strany za prahy na spalky...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
20.12.13, 22:33 |
|
|
JannyMi
|
za prahy isto nie jedine začo zdviham auto je naprava predna a zadna ..... jedine že dam pod napravnicu kozy ale zase niekto predomnou už vyvaral uloženie predneho laveho tlmiča dufam že ho dobre privaril a nie od oka
|
21.12.13, 18:42 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nápravnice uprostřed
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.12.13, 18:56 |
|
|
JannyMi
|
najlepšie je že minule som dal na napravnicu kozu a napravnica sa tiež prehla o nejaky ten 1 cm .... to auto ešte nech vydrži 3 roky a budem rad
|
22.12.13, 11:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|