Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 04:04

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76  Další
 ETHANOL E85 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek Re: ETHANOL E85
[quote="Jiří Čech"][quote="slovacek.milos"] Benzen jako látka člověku škodlivá se v benzínu omezuje a u nás je povoleno 1% s tím, většinou se obsah benzenu pohybuje na hranici 0,65%. A tak je to i s toluenem - hele, také umím kopírovat :-):

zase si topřihneš na svůj píseček toluenu může obsahovat benál až 35 procent. v česku se neprodává jen český benzín

a na co sud s toluenem? za pár kaček ho běžně nekopíš a když se ti to podaří tak se ti určitě za deset let v sudu nepokazí

19.8.15, 06:43
Pspvek Reklama

Moderátor

Si myslíš, že dovozový benzín je na tom jinak? Ty články na Wiki jsou staré, hodně věcí se změnilo. Jsme v EU a co se týká paliv, taháme za kratší konec, podívej se, jak vypadá naše a německá nafta... A benzín také žádná sláva.

19.8.15, 06:49
Mistr mechanik

já si nic nemyslím já jen vím že pokud bych chtěl zvednou oktanové číslo nebo odstranit nějaké neduhy horšího paliva přidám toluen

19.8.15, 06:57
Mistr mechanik

jirko ty máš dneska dovolenou?

19.8.15, 06:57
Moderátor

Milošku, mám dovolenou kdy chci, víš? :-)

19.8.15, 14:38
Mistr mechanik

tak to neznám jsi důchodce nebo osvč?

19.8.15, 18:51
Moderátor

Mám volnou pracovní dobu.

19.8.15, 18:55
Mistr mechanik

jirko ty už asi nemáš ani tah na bránu, volná pracovní mzda totiž nejde z čeho stanovit

asi ani nic nebereš a ani nežereš, když tak se stav nakrmím tě napiju a pokecáme :oops: a

když tak napiš jak se vypočítává mzda z volné pracovní mzdy, mám ted vedle mě v kuchyni ekenomku auditorku z Philip Morris ta ti so spičítá, že si ji vcelku pobavil :oops:

19.8.15, 19:13
Mistr mechanik

NEBO PŘÍMO JIRKO NAPIŠ ADRESU zamestnavavetele který ti poskytuje takovou volnou pracovní dobu

rád nás zde častujuš jako zlodeje a darebáky, tak mám podezření i na tebe, jestli náhodou nekradeš čas za kerý pobíráš plat soc zdrav a daně a trávíš ho úplně někde jinde :oops:

19.8.15, 20:29
Vývojář

Milosi,neni to uz trochu mimo tema? :oops:

Peugeot 106 1.1 '02
Fáčko 136L '89 Bělouš
Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka
Š Felda 1.3 MPI Combi '97
Fáčko 1.3 Lxi '93
Š 120 LS '78 Beruška

19.8.15, 21:20
Pan Kapitán

To ma asi z toho toluenu. :mrgreen:

Cvokárium: Youtube Instagram

19.8.15, 22:47
Profil ICQ YIM
Moderátor

slovacek.milos píše:
NEBO PŘÍMO JIRKO NAPIŠ ADRESU zamestnavavetele který ti poskytuje takovou volnou pracovní dobu

rád nás zde častujuš jako zlodeje a darebáky, tak mám podezření i na tebe, jestli náhodou nekradeš čas za kerý pobíráš plat soc zdrav a daně a trávíš ho úplně někde jinde :oops:

---
Milošku, ty jsi fakt ten pravý, kdo má co komu říkat, kdo krade a nekrade... :-) Stát na daních z PHM, na rozdíl od tebe, neokrádám... :-)
Víš, čemu se říkalo odloučená jednotka? Tak to jsem tak nějak já, víš? :-) Jo, vykazuji sice nějaké hodiny, ale nemám píchačku a pracovní doba se přizpůsobuje okolnostem. Také musím dělat nějaké papíry, takže u toho sedím třeba ráno, když zrovna někam súrně nemusím. A také se stává, že vstávám ráno ve dvě, ve tři vyrážím na Slovensko, kde jsem třeba dva tři dny, jako minulý týden a teď v příštím týdnu. Počítat nějaké hodiny je prostě u mé práce nesmysl. Kromě toho mnohé firmy začínají úřadovat od osmi a když potřebuji s nimi něco dojednat, tak to se blbě řeší za volantem.

P.S.: a někdy jsem doma u PC celý den, když dělám dokumentace a nabídky, heč? ;-) A jinak mám měsíční mzdu, přesčasy se proplácí jen o víkendech.

20.8.15, 06:44
Mistr mechanik

Viky píše:
To ma asi z toho toluenu. :mrgreen:

neboj z toluenu nehrabe já jen tak na jirku jak nás tady častuje občas za zloděje, že krade čas zaměstnavatele za který má zaplaceno,

odpověd byla zas přesná zaútočit a zamlžit :oops:

20.8.15, 07:03
Mistr mechanik

[quote="Jiří Čech"][quote="slovacek.milos"]
---
Milošku, ty jsi fakt ten pravý, kdo má co komu říkat, kdo krade a nekrade... :-) Stát na daních z PHM, na rozdíl od tebe, neokrádám... :-)
......................................................................................................................................
jirko můžeš mi poradit jak odvádět daně z metylesteru který si sám doma vyrobím? a užiju ho pro vlastní spotřebu tak abych nikoho neokrádal?

toto téma jsme řešili s celníkama, ty jsou toho názoru že metylester se vyrábí jen průmyslově a doma to nelze, pohled na domácí výrobu je takový že vlastně metanolem ředíš olej a jezdíš a pokud je odvedena spotřební dan za metanol je to v pořádku

dalo by se říct, bav se s volem o sobotě když de v pátek na porážku :wink:

jirko dík za chytrou odpověd :oops:

20.8.15, 07:13
Moderátor

Správně - nemáš si co vyrábět PHM doma, už tím porušuješ zákon. Protože PHM musí něčemu odpovídat, což nejsi schopný doma zajistit.

20.8.15, 07:31
Pspvek Reklama

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76  Další