|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
symat
|
Otáčkoměr
Zdravim lidi, potřeboval by jsem pomoct.
Sehnal jsem si do mojí škodovičky otáčkoměr.
Po jeho instalaci to vypadalo že bude vše v pohodě ovšem do te doby než jsem přidal na plynu.
Otáčkoměr nechce ukazovat víc jak 3000 otáček.
Nevíte nekdo čím to je ????
Nesetkal se stím někdo ????
|
3.8.07, 16:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
autostar
|
Re: Otáčkoměr
aký je to budík? nie je zo 6-valca? ak je to len doplnkový budík neznámeho pôvodu-rozober a vo vnútri je prepínač na počet valcov. Iné ma teraz na rýchlo nenapadá.
|
3.8.07, 17:06 |
|
|
symat
|
autostar píše: aký je to budík? nie je zo 6-valca? ak je to len doplnkový budík neznámeho pôvodu-rozober a vo vnútri je prepínač na počet valcov. Iné ma teraz na rýchlo nenapadá.
ne ne je to original budik z jiné škodovičky
|
3.8.07, 17:32 |
|
|
ventYl
|
symat píše: autostar píše: aký je to budík? nie je zo 6-valca? ak je to len doplnkový budík neznámeho pôvodu-rozober a vo vnútri je prepínač na počet valcov. Iné ma teraz na rýchlo nenapadá. ne ne je to original budik z jiné škodovičky
akym kablom to mas vedene? vcelku tam zalezi aj na impedancii vodica, kedze to posiela defakto hranaty signal, ja som pouzil hruby 4mm vodic (iny som narychlo nezohnal) a mastilo mi to v pohode.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
3.8.07, 18:23 |
|
|
symat
|
ventYl píše: symat píše: autostar píše: aký je to budík? nie je zo 6-valca? ak je to len doplnkový budík neznámeho pôvodu-rozober a vo vnútri je prepínač na počet valcov. Iné ma teraz na rýchlo nenapadá. ne ne je to original budik z jiné škodovičky akym kablom to mas vedene? vcelku tam zalezi aj na impedancii vodica, kedze to posiela defakto hranaty signal, ja som pouzil hruby 4mm vodic (iny som narychlo nezohnal) a mastilo mi to v pohode.
4mm ? neni to moc silny? ja použil 2mm
|
3.8.07, 18:33 |
|
|
autostar
|
určite sú dobre zapojené káble? nie je tam čosi z fačka?, fí kábla 1,5 je až, až. Ak je všetko OK je to budíkom, skús ho na inom aute.
|
3.8.07, 20:51 |
|
|
ventYl
|
ja som ten otackomer zavadzal tak narychlo, lebo som nevedel zohnat garaz, tak som kupil prvy kabel, co som nasiel a v tom elektre prave tensi, jak ten, co som pouzil, nemali. ale tusim, ze 4mm to nemalo, ale kazdopadne to bol hruby falat. inac kostrenie mas dobre? a fungoval ten otackomer v predoslom voze, ci je jeho status unknown?
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
3.8.07, 20:57 |
|
|
Šemik
|
Zkus ten budík vzít vzadu k motoru, nastartuj a připoj ho přímo k cívce (+ k černému drátu na předřadný odpor nebo na ten svorník cívky blíže k zadnímu čelu pokud máš bezodporovou cívku a 1 na svorník cívky na který jde drát od rozdělovače, - kamkoliv na kostru) Dbej na dobrý kontakt a pak ručně přidej plyn na karburátoru. Tím¨zjistíš jestli je zrda v otáčkoměru nebo v drátech dopředu
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.8.07, 08:47 |
|
|
symat
|
Šemik píše: Zkus ten budík vzít vzadu k motoru, nastartuj a připoj ho přímo k cívce (+ k černému drátu na předřadný odpor nebo na ten svorník cívky blíže k zadnímu čelu pokud máš bezodporovou cívku a 1 na svorník cívky na který jde drát od rozdělovače, - kamkoliv na kostru) Dbej na dobrý kontakt a pak ručně přidej plyn na karburátoru. Tím¨zjistíš jestli je zrda v otáčkoměru nebo v drátech dopředu
Tak jsem to zkusi vzadu u motoru a zkusil jsem to i na druhym aute ale rucicka neukaže vic jak 3000 otáček
Takže je asi otačkomer na Ho...
|
4.8.07, 20:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|