|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
demontáž olejové vany 1.9D
Autor |
Zpráva |
euromen
|
demontáž olejové vany 1.9D
mám takový velký malý problém, bohužel auto si cuclo vodu a ohnula se ojnice na čtvrtém válci, chtěl jsem to vyměnit na autě bez demontáže motoru přes vanu. Ale problém je že vana dolu nejde, drží za koš olejového čerpadla. Je nějaký fígl jak vanu sundat? točil jsem, vyklal jsem, ale bohužel bez výsledku PS motor Felicia 1.9D
_________________ život je boj, bohudík
|
28.5.11, 16:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
euromen
|
Re: demontáž olejové vany 1.9D
vyřešeno, ona ta mrcha je dvoudílná. Čas a teplo udělalo své a slepily se k sobě oba díly tak pevně že nešly od sebe
|
28.5.11, 18:48 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nejni dvoudílná, ten "plech" co ti to držel je těsnění po demontáži a následnej montáži- na silikon většinou teče a nový stojí kolem 1000,- tušim
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.5.11, 19:35 |
|
|
euromen
|
aha děkuju moc za radu
|
28.5.11, 21:03 |
|
|
chavier
|
kdyby si chtěl válí se mi tu cely blok motoru, s vanou, vložkou, olejovým čerpadlem, ojnicemi, klikou a písty.
_________________ Škoda Octavia TDi Škoda Felicia MPi VW Golf mk1 1.6TD VW Golf mk1 1.9D automat
|
28.5.11, 21:06 |
|
|
Miroslav Kořínský
|
Dobrý den demontoval jsem olejovou vanu u felicie 1.9d a drží mi to na sacím koši poradte mi jak sundat koš abych vymontoval vanu. Dekuji dyztak piste i na email korinskymirek@gmail.com
|
26.6.16, 09:10 |
|
|
jjjano3
|
Zdravím. ano tá prepážka bude držať na sacom koši lebo otvor v nej je menší. treba sundať olejové čerpadlo na dvoch šroboch a spolu to celé vybrať. vaňa by mala ísť odtrhnúť od tej prepážky a potom len prepážku s čerpadlom demontovať. mnoho ludí potom vyrezalo do prepážky väčší otvor aby sa nemuselo už čerpadlo demontovač
_________________ Felícia 1.9D Golf IV 1.9TDi - ALH Leon MK1 1.9TDi - ASV
|
26.6.16, 09:19 |
|
|
Miroslav Kořínský
|
Dobře děkuji
|
26.6.16, 09:40 |
|