|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Nesvítí tlumená a dálková světla
| Autor |
Zpráva |
|
miomio
|
 Nesvítí tlumená a dálková světla
Zdravím, z ničeho nic mi přestala svítit přední tlumená a dálková světla. Svítí jen parkovačky, mlhovky. V pojistkách jsem našel jednu vadnou - vyměnil na pozici 20, ale nic se nezměnilo. Nevíte čím by to mohlo být a jak by se to dalo spravit? Nechce se mi hned běžet do servisu a vypláznout za to velké prachy, kdyby to šlo svépomocí. Díky předem.
_________________ Škoda Octavia SLXi, 1,6, 74kW.
|
| 20.8.07, 17:46 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
 Re: Nesvítí tlumená a dálková světla
miomio píše: Zdravím, z ničeho nic mi přestala svítit přední tlumená a dálková světla. Svítí jen parkovačky, mlhovky. V pojistkách jsem našel jednu vadnou - vyměnil na pozici 20, ale nic se nezměnilo. Nevíte čím by to mohlo být a jak by se to dalo spravit? Nechce se mi hned běžet do servisu a vypláznout za to velké prachy, kdyby to šlo svépomocí. Díky předem.
Světelná houkačka jde?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 20.8.07, 17:51 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
miomio píše: Zdravím, z ničeho nic mi přestala svítit přední tlumená a dálková světla. Svítí jen parkovačky, mlhovky. V pojistkách jsem našel jednu vadnou - vyměnil na pozici 20, ale nic se nezměnilo. Nevíte čím by to mohlo být a jak by se to dalo spravit? Nechce se mi hned běžet do servisu a vypláznout za to velké prachy, kdyby to šlo svépomocí. Díky předem.
Na pozici 20 je to pravé tlumené... 21 je levé. 18 a 19 je napájení světel..,jinak elektrikář a servis.Koukni je to z paměti...70%
|
| 20.8.07, 17:54 |
|
 |
|
miomio
|
Ano světelná houkačka jde.
Kristensen píše: miomio píše: Zdravím, z ničeho nic mi přestala svítit přední tlumená a dálková světla. Svítí jen parkovačky, mlhovky. V pojistkách jsem našel jednu vadnou - vyměnil na pozici 20, ale nic se nezměnilo. Nevíte čím by to mohlo být a jak by se to dalo spravit? Nechce se mi hned běžet do servisu a vypláznout za to velké prachy, kdyby to šlo svépomocí. Díky předem. Světelná houkačka jde?
|
| 20.8.07, 18:21 |
|
 |
|
miomio
|
patrik-hp píše: miomio píše: Zdravím, z ničeho nic mi přestala svítit přední tlumená a dálková světla. Svítí jen parkovačky, mlhovky. V pojistkách jsem našel jednu vadnou - vyměnil na pozici 20, ale nic se nezměnilo. Nevíte čím by to mohlo být a jak by se to dalo spravit? Nechce se mi hned běžet do servisu a vypláznout za to velké prachy, kdyby to šlo svépomocí. Díky předem. Na pozici 20 je to pravé tlumené... 21 je levé. 18 a 19 je napájení světel..,jinak elektrikář a servis.Koukni je to z paměti...70%
Diky, ale to jsem uz vycetl z manualu. Spis zjistuju jestli s tim ma nekdo nejakou konkretni zkusenost.
|
| 20.8.07, 19:20 |
|
 |
|
Šemik
|
Nejdřív bych vzalměřák či jen obyčejnou žárovku s dvěma dráty a zkusil kam až jde elektrika (pojistkovka, objímka žárovky,..) 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 20.8.07, 19:40 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|