Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 01:19

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 prodlouženi předni kapoty u felicie 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Ales M píše:
Svary nesměj praskat a ten plech co tam dáš nesmí bejt vožižlanej jak pixla od slanečků!!!!! Na celou kapotu bych to asi nedal, ale jak stvořenej je na to kadett... Jak sem házíte fotky!?

www.ukazto.com

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

26.8.07, 21:44
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
http://www.ukazto.com/?img=Kadet_060.jpg

26.8.07, 21:47

Příspěvek 
to není tak zlé ne?

26.8.07, 21:51

Příspěvek 
Ales M píše:
to není tak zlé ne?

nechci vedieť môj skutočný názor... :?

26.8.07, 21:57

Příspěvek 
Klidně povidej... moje auto to nejní.... Já to jen dělal.... ale na kadettu se mi to líbí..... přez svěla resp. činou plochu ti to de jen krajíčkem a vypadá to dobře....

26.8.07, 22:00

Příspěvek 
Muzes si klidne rict, ze je to tvoje vec a otazka tvyho vkusu, ale jelikoz je to vec ohrozujici ucastniky silnicniho provozu a tim potazmo i me, povazuju za svoje pravo te s takovejhlema upravama poslat do haje. Jestli se tvoje auto musi za kazdou cenu mracit a na potkavacky chces mzourat do tmy, kup si plastovy mracitka. Moje skodovenka se na me bude vzdycky usmivat. :D ...

26.8.07, 22:09

Příspěvek 
Ales M píše:

Zajímala by mě jedna věc - jak při takhle prodloužené kapotě jde vyřešit odjištění kapoty pro otevření....

26.8.07, 22:10
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
CROWACK píše:
Muzes si klidne rict, ze je to tvoje vec a otazka tvyho vkusu, ale jelikoz je to vec ohrozujici ucastniky silnicniho provozu a tim potazmo i me, povazuju za svoje pravo te s takovejhlema upravama poslat do haje. Jestli se tvoje auto musi za kazdou cenu mracit a na potkavacky chces mzourat do tmy, kup si plastovy mracitka. Moje skodovenka se na me bude vzdycky usmivat. :D ...
tak tak, k tomu není co dodat

26.8.07, 22:10
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
Ales M píše:

Zajímala by mě jedna věc - jak při takhle prodloužené kapotě jde vyřešit odjištění kapoty pro otevření....

Čoveče jsou i tací kteří ho tam prostě nemaj, a že jich je dost.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

26.8.07, 22:11

Příspěvek 
Kristensen píše:
cyz píše:
Ales M píše:

Čoveče jsou i tací kteří ho tam prostě nemaj, a že jich je dost.

To je chytré....už se mi stálo že jsem blbě zavřel kapotu a ono to povyskočilo...no to by bylo veselé - Kobra 11 hadra :D :D :D

26.8.07, 22:14
Profil ICQ

Příspěvek 
No nevím jak tě může tahle úprava ohrozit??? Na světlech to není (prej .... jak říkám moje auto to není) ani znát a jestli mluvíš o nějaký nehodě, tak za svejma svarama si stijim.... tohle se stý haubny neuškubne!!! a je to zapertlovaný a tím je dodržen minimální povolený rádius venkovních hran..... Ale přesně jak říkáš.... Otázka vkusu.... Ale na to zamračení musí bej i to auto.... na něčem to vypadá dobře a na něčem ne..... Z hlediska bezpečnosti je to určitě lepčí než dyš si koupíš ty plastový co lepíš na světla ( A běžně se prodávají!!!) a ty se ti při nárazu roztříští na ostrý třísky.... Ale jak se tak říká, auto je na ježdění a ne na bourání.... ale kdo nebourá jezdí pomalu.... :lol: No já razím hlavně tu první teorii...

26.8.07, 22:18

Příspěvek 
No asi neznáte kadetta v originále.... Tam není protažená celá kapota ale jen nad světlama... hodim fotku orig kapoty...

26.8.07, 22:21

Příspěvek 
http://www.ukazto.com/?img=P2100416.jpg

26.8.07, 22:22

Příspěvek 
Moc to vidět nejní, ale lepí foto nemám....

26.8.07, 22:24

Příspěvek 
Ales M píše:
Moc to vidět nejní, ale lepí foto nemám....

Kadety znam, hlavne Gsi je super kara, ma to tusim 115koni, ale vic se mi libi s normalima svetlama...navic me napada celkem pravdepodobnej scenar "tuningu" ohledne zamracene kapoty:
1. zamracil sem kapotu. Moc se mi to libi. kurna ale v noci to ho**o sviti, co s tym...
2. dal sem halogenky 120W .... sviti jako prase, je to super, vidim jako ve dne
3. Vcera sem jel v noci z diskoteky, najednou mi zacalo neco smrdet v aute a svetla zhasly.....doprdele vyhorela mi v tom eletrika....
4. Tak kdyz uz delam tu novou elektroinstalaci, tak tam dam rovnou vybojky ne? Bude to super vypadat a budu v noci prefektne videt.. je to machrovina....
5. fsechno je super, xenony sviti jako o zivot, denni svetlo je proti tomu nic, v noci muzu jezdit i ve slunecnich brejlich...akorat je mi divny, ze na me protijedouci auta blikaji. Nevim co se jim nelibi, asi mi zavidej tak skvely auto...

P.S. Ani kamarad si nenechal vysvetlit, kdyz da (a napoji) misto prednich zarovek parkovacek vybojky, ze to bude blikat furt kdyz pojede a muze zpusobit dopravni nehodu...a pak nemam byt paranoidni...

A nezlobte se, je urcite spousta slusnejch tuneru, ale zatim sem potkal samy takovy co tuningu spis delaji ostudu...

26.8.07, 23:19
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další