Ales M píše:
Moc to vidět nejní, ale lepí foto nemám....
Kadety znam, hlavne Gsi je super kara, ma to tusim 115koni, ale vic se mi libi s normalima svetlama...navic me napada celkem pravdepodobnej scenar "tuningu" ohledne zamracene kapoty:
1. zamracil sem kapotu. Moc se mi to libi. kurna ale v noci to ho**o sviti, co s tym...
2. dal sem halogenky 120W .... sviti jako prase, je to super, vidim jako ve dne
3. Vcera sem jel v noci z diskoteky, najednou mi zacalo neco smrdet v aute a svetla zhasly.....doprdele vyhorela mi v tom eletrika....
4. Tak kdyz uz delam tu novou elektroinstalaci, tak tam dam rovnou vybojky ne? Bude to super vypadat a budu v noci prefektne videt.. je to machrovina....
5. fsechno je super, xenony sviti jako o zivot, denni svetlo je proti tomu nic, v noci muzu jezdit i ve slunecnich brejlich...akorat je mi divny, ze na me protijedouci auta blikaji. Nevim co se jim nelibi, asi mi zavidej tak skvely auto...
P.S. Ani kamarad si nenechal vysvetlit, kdyz da (a napoji) misto prednich zarovek parkovacek vybojky, ze to bude blikat furt kdyz pojede a muze zpusobit dopravni nehodu...a pak nemam byt paranoidni...
A nezlobte se, je urcite spousta slusnejch tuneru, ale zatim sem potkal samy takovy co tuningu spis delaji ostudu...