Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 03:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Jak sundat polepy budíků- felicie 
Autor Zpráva

Příspěvek Jak sundat polepy budíků- felicie
Zdarec :-)
Potřeboval bych poradit jak sundat polepy budíků u feldy...
Nejdřív potřebuju nějak sundat tu ručičku a bojím se, že jí nedám do stejné polohy jako byla, ta šablona pak drží na 2 šroubkách, to by neměl být problém...

1.9.07, 13:20
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Jak sundat polepy budíků- felicie
Waclav píše:
Nejdřív potřebuju nějak sundat tu ručičku a bojím se, že jí nedám do stejné polohy jako byla, ta šablona pak drží na 2 šroubkách, to by neměl být problém...
To je v pohodě ročičku podeber dvěma šroubováky a tak jí vytáhneš a aby ti ručička ukazovala stejně jak předtím tak já to dělám tak že natáhnu ručičku na 100 a pustím jí a ručička se odrazí o zadážku a ukáže hodnotu myslím že 80 už jsem to dlouho nedělal tak přesně nevím samozřejmě budík musíš mít ve svislé poloze jak je v autě sundej ručičku a až jí budeš dávat zpět tak jí jen trošku naraž a skoušej aby se odrazila do stajné hodnoty jak předním funguje to dokonale a mám to odskoušené

1.9.07, 17:47
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Taky sem nad touhle metodou přemýšlel, ale nakonec se na to asi vykašlu, přecejenom to není tak přesný :roll:

1.9.07, 20:52
Profil ICQ

Příspěvek 
Waclav píše:
Taky sem nad touhle metodou přemýšlel, ale nakonec se na to asi vykašlu, přecejenom to není tak přesný :roll:
No sám origo tachák není přesný takže bych se toho nebál.

2.9.07, 07:47
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
To je fakt origo tachometr ve feldě mi příjde přesný jak moje nohy když vycítí že už nemůžou jít dál. Co jsem zkoušel porovnávat u těch informačních radarech tak mně ukazuje zhruba o 5km/h míň při 50km/h bych chtěl vidět jaký je rozdíl při stovce takže si myslím že víc rozjebat než to je to ani nejde.

2.9.07, 12:44
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Jak sundat polepy budíků- felicie
David píše:
Waclav píše:
To je v pohodě ročičku podeber dvěma šroubováky a tak jí vytáhneš a aby ti ručička ukazovala stejně jak předtím tak já to dělám tak že natáhnu ručičku na 100 a pustím jí a ručička se odrazí o zadážku a ukáže hodnotu myslím že 80 už jsem to dlouho nedělal tak přesně nevím samozřejmě budík musíš mít ve svislé poloze jak je v autě sundej ručičku a až jí budeš dávat zpět tak jí jen trošku naraž a skoušej aby se odrazila do stajné hodnoty jak předním funguje to dokonale a mám to odskoušené

no davide moc v pohodě to nebylo jsem tu ručičku podebral a vyškubl jsem to až z toho talířku co jej pohání ten magnet a ručička tam byla pořád, vzal jsem druhý tachák a vyškubl bych to asi taky tak jsem ručičku nahřál a šlo to, ale pod tou hřídelkou je podložka a pokud chceš sundat počitadla tak to nejde a nikam dál se nedostanš, někdo tu popisoval jak to v pohodě jde rozebrat a opravit a je to nesmysl mně to teda nešlo, mám dva tacháky jeden má v háji počitadlo druhý rychloměr, ale skloubit do dohromady to se někdo prosím přihlašte kdo to dělal miloš

20.9.07, 14:32
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]