|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Jak sundat polepy budíků- felicie
Autor |
Zpráva |
Waclav
|
Jak sundat polepy budíků- felicie
Zdarec
Potřeboval bych poradit jak sundat polepy budíků u feldy...
Nejdřív potřebuju nějak sundat tu ručičku a bojím se, že jí nedám do stejné polohy jako byla, ta šablona pak drží na 2 šroubkách, to by neměl být problém...
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
1.9.07, 13:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
David
|
Re: Jak sundat polepy budíků- felicie
Waclav píše: Zdarec Potřeboval bych poradit jak sundat polepy budíků u feldy... Nejdřív potřebuju nějak sundat tu ručičku a bojím se, že jí nedám do stejné polohy jako byla, ta šablona pak drží na 2 šroubkách, to by neměl být problém... To je v pohodě ročičku podeber dvěma šroubováky a tak jí vytáhneš a aby ti ručička ukazovala stejně jak předtím tak já to dělám tak že natáhnu ručičku na 100 a pustím jí a ručička se odrazí o zadážku a ukáže hodnotu myslím že 80 už jsem to dlouho nedělal tak přesně nevím samozřejmě budík musíš mít ve svislé poloze jak je v autě sundej ručičku a až jí budeš dávat zpět tak jí jen trošku naraž a skoušej aby se odrazila do stajné hodnoty jak předním funguje to dokonale a mám to odskoušené
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
1.9.07, 17:47 |
|
|
Waclav
|
Taky sem nad touhle metodou přemýšlel, ale nakonec se na to asi vykašlu, přecejenom to není tak přesný
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
1.9.07, 20:52 |
|
|
David
|
Waclav píše: Taky sem nad touhle metodou přemýšlel, ale nakonec se na to asi vykašlu, přecejenom to není tak přesný No sám origo tachák není přesný takže bych se toho nebál.
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
2.9.07, 07:47 |
|
|
Kaliban123
|
To je fakt origo tachometr ve feldě mi příjde přesný jak moje nohy když vycítí že už nemůžou jít dál. Co jsem zkoušel porovnávat u těch informačních radarech tak mně ukazuje zhruba o 5km/h míň při 50km/h bych chtěl vidět jaký je rozdíl při stovce takže si myslím že víc rozjebat než to je to ani nejde.
|
2.9.07, 12:44 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Jak sundat polepy budíků- felicie
David píše: Waclav píše: Zdarec Potřeboval bych poradit jak sundat polepy budíků u feldy... Nejdřív potřebuju nějak sundat tu ručičku a bojím se, že jí nedám do stejné polohy jako byla, ta šablona pak drží na 2 šroubkách, to by neměl být problém... To je v pohodě ročičku podeber dvěma šroubováky a tak jí vytáhneš a aby ti ručička ukazovala stejně jak předtím tak já to dělám tak že natáhnu ručičku na 100 a pustím jí a ručička se odrazí o zadážku a ukáže hodnotu myslím že 80 už jsem to dlouho nedělal tak přesně nevím samozřejmě budík musíš mít ve svislé poloze jak je v autě sundej ručičku a až jí budeš dávat zpět tak jí jen trošku naraž a skoušej aby se odrazila do stajné hodnoty jak předním funguje to dokonale a mám to odskoušené
no davide moc v pohodě to nebylo jsem tu ručičku podebral a vyškubl jsem to až z toho talířku co jej pohání ten magnet a ručička tam byla pořád, vzal jsem druhý tachák a vyškubl bych to asi taky tak jsem ručičku nahřál a šlo to, ale pod tou hřídelkou je podložka a pokud chceš sundat počitadla tak to nejde a nikam dál se nedostanš, někdo tu popisoval jak to v pohodě jde rozebrat a opravit a je to nesmysl mně to teda nešlo, mám dva tacháky jeden má v háji počitadlo druhý rychloměr, ale skloubit do dohromady to se někdo prosím přihlašte kdo to dělal miloš
|
20.9.07, 14:32 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|