Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 13:57

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 vosk na akrylkombinacku, HORI!!!!! 
Autor Zpráva
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Vít Široký píše:
Sadra17 píše:
nikdo nepoužíváte vapku :?: 8) 8) 8)
nemám, nepotřebuju

to děláš chybu Jaromíre...

5.9.07, 20:28
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Hluchoň

Příspěvek 
Sadra17 píše:
Vít Široký píše:
Sadra17 píše:
nemám, nepotřebuju

já vím, to se mi vymstí :) ne vážně, v čem podle tebe dělám chybu ? v životě jsem neměl auto špinavý tak, že by nešlo z nejhoršího opláchnout kropičkou nebo hadicí z vodovodu a domýt ručně

5.9.07, 20:29
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
Sadra17 píše:
Vít Široký píše:
Sadra17 píše:
nemám, nepotřebuju

já vím, to se mi vymstí :) ne vážně, v čem podle tebe dělám chybu ? v životě jsem neměl auto špinavý tak, že by nešlo z nejhoršího opláchnout kropičkou nebo hadicí z vodovodu a domýt ručně

že je to složitý a pracný přídu s vapkou a auto je během chvilinky čistý :wink:

5.9.07, 20:31
Profil ICQ

Příspěvek 
Místama ta špína odlitává aj s lakem.

5.9.07, 20:34
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Vít Široký píše:
Martin píše:
To smekám, všechna čest.

Jinak já k mytí používám raději smeták, s houbou se mi občas stalo, že jsem udělal škrábanec nějakým zrnkem písku.
smeták je příliš hrubý, stejně jako mycí linka, to se mi nelíbí. houbu je potřeba udržovat v čistotě, pořád máchat, samozřejmě, občas to něco málo vyvede, ale netlačíš na ní tolik, aby to bylo hrubý a tak se to pěkně sleští, jde to i tím voskem od motipu. Abych to ještě upřesnil, u mě platí, že: houba=kostka molitanu.

Já to dělám malým smetákem a má určitě daleko jemnější chlup než ty kartáče v myčce. Samozřejmě jsem pochopil, že to nemyješ podhříbkem. :lol: :lol: (sranda, neber to jako urážku) :D

5.9.07, 20:38

Příspěvek 
Drak píše:

to je jasný když je to podtim rezavý :lol:

5.9.07, 20:51
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Martin píše:
Vít Široký píše:
Martin píše:
To smekám, všechna čest.

Jinak já k mytí používám raději smeták, s houbou se mi občas stalo, že jsem udělal škrábanec nějakým zrnkem písku.
smeták je příliš hrubý, stejně jako mycí linka, to se mi nelíbí. houbu je potřeba udržovat v čistotě, pořád máchat, samozřejmě, občas to něco málo vyvede, ale netlačíš na ní tolik, aby to bylo hrubý a tak se to pěkně sleští, jde to i tím voskem od motipu. Abych to ještě upřesnil, u mě platí, že: houba=kostka molitanu.

Já to dělám malým smetákem a má určitě daleko jemnější chlup než ty kartáče v myčce. Samozřejmě jsem pochopil, že to nemyješ podhříbkem. :lol: :lol: (sranda, neber to jako urážku) :D
ale jistě na podhříbek jsem nemyslel, ale ten molitan, to je v podstatě náhražka, houba jako taková je nějaká potvora z moře vytažená, třeba v chorvatsku se to hodně prodává u stánků, k mytí to slouží taky, na tuhle houbu jsem myslel, pro podhříbky si dojdu do lesa (až se teda uráčí tady u nás nějakej vyrůst, protože letos teda nic moc, ono tady za celý léto nepršelo) ... jo, jako urážku by mě to ani nenapadlo brát :wink: :D

5.9.07, 20:57
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak to klobouk dolu. Dival sem se jak na to favo tak na tu oktavku a ta nalestena barva mi proste neda spat. Oprvavdu hodne hodne hodne pekne nalestene auta. Skoro az skoda tu oktavku prodavat v jakym byla krasnym stavu. Drzim palce

5.9.07, 22:02

Příspěvek 
Sadra17 píše:
Drak píše:

to je jasný když je to podtim rezavý :lol:

wapku jenom na motor a spodek...kámoš měl blatníky po laku a po mytí byly před lakem :D ...taky to mejt v zimě vod soli a přejet přes zámek...no prostě lahoda...a o tom, že dovede tlakem vody odtlačit těsnění u dveří a zmáchat celej interiér o tom ani nemluvím, wapka je na krosky :D ...

5.9.07, 23:16

Příspěvek 
Ten tvrdý vosk, co pouziva Vít pomaha naozaj vyborne. Pred dvoma tyzdnami som si z auta vybrusil hrdzu, vygitoval som to a nasprejoval som to zakladovkou a sprejom "Kvalitny autolak". Miesta ktore som sprejoval su drsnejsie ako tie, ktore som neopravoval. Chcel som cele auto prejst brusnou pastou, to urcite pomoze a bude vsetko pekne hladke. Ale bojim sa ci tu farbu nevysucham, lebo original lak je original lak. Ci sa zbytocne bojim? Uz som pred omravou auto brusil pastou a bolo pekne leskle. Prosim poradte, cim bude najlepsie auto pretriet aby sa stratili rozdieli laku? Rozmyslam ci ten tvrdy vosk nebude lepsi.

6.9.07, 14:06

Příspěvek 
vapkou radějí nééé jednou se mi podařilo pěkně odrbat opraven lemy zadního blatníku na š120... od té doby jsem ji vapkou radši nemyl :lol:
jinak se mi osvědčila kombinace TEMPO do lesku a pak autovosk TURTLE WAX... je to sice šíleně zdlouhavé a pracné ale pak to stojí zato když lidi čumí co to vyjelo za zánovní naleštěnou škodovku... pak si ale všimnou shnilých rohů na dveřích a je po ale to je jedno :lol:
prostě dvakrát za rok navoskovat a když není bláto ale jen prší tak nechat uschnout a hadrem se to krásně zase vyleští :)

6.9.07, 15:12

Příspěvek 
Peter-Sweter: já co jsem stříkal tak sem pak přechody tempoval... ale stejně to bylo poznat, protože 20let starý lak měl trošku jiný odstín než ten nový i když to bylo stejné číslo barvy... ale přechod byl po vytempování takový plynulejší-vypadalo to méně nápadně... a nic se tomu nestalo... kit, dvě vrstvy základovky, dvě vrstvy sprayem a neprorezlo to ani po zimně

6.9.07, 15:16
Moderátor

Příspěvek 
hm, ja sem loni natempoval novej akrylkomb.lak...no nechal sem si poradit a hadejte co se stalo.... prodavacka sla pracovat do anglie, to je jedinej duvod, proc jeste zije... :)

http://kachnis.techsajt.cz

6.9.07, 17:39
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Moderátor

Příspěvek 
Abych to ještě upřesnil, u mě platí, že: houba=kostka molitanu.[/quote]

a za jak dlouho po nastrikani muzu dat ten vosk na auto?? na pixle pisou nater nelepivy za 2 hodiny, zcela vytvrdne za 3 dny, strikal sem predevcirem a vcera.... zitra valim do plzne 100 km a v sobotu dalsich 150 do prahy a potom taky zpatky a mam strach aby mi to hned neolitalo od kaminku :(

http://kachnis.techsajt.cz

6.9.07, 17:44
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
patlej to až ta barva uschne :) Kamínky ti to ale omlátí i kdybys tam měl vosku dvacet vrstev. Ten chrání před povětrnostními vlivy (ne před kroupami :wink: ), před některými chemickými vlivy (ptačí houno). Mechanickému poškození od šutru by zabránila jedině nejaká folie (např. Superb má takovou před zadními koly), ale to je těžko realizovatlené.

6.9.07, 17:53
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další