vosk na akrylkombinacku, HORI!!!!!
| Autor |
Zpráva |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to děláš chybu Jaromíre...
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 5.9.07, 20:28 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Sadra17 píše: to děláš chybu Jaromíre... já vím, to se mi vymstí  ne vážně, v čem podle tebe dělám chybu ? v životě jsem neměl auto špinavý tak, že by nešlo z nejhoršího opláchnout kropičkou nebo hadicí z vodovodu a domýt ručně
|
| 5.9.07, 20:29 |
|
 |
|
Jarda S.
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Vít Široký píše: Sadra17 píše: to děláš chybu Jaromíre... já vím, to se mi vymstí  ne vážně, v čem podle tebe dělám chybu ? v životě jsem neměl auto špinavý tak, že by nešlo z nejhoršího opláchnout kropičkou nebo hadicí z vodovodu a domýt ručně
že je to složitý a pracný přídu s vapkou a auto je během chvilinky čistý 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 5.9.07, 20:31 |
|
 |
|
Drak
|
Místama ta špína odlitává aj s lakem.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 5.9.07, 20:34 |
|
 |
|
Martin
|
Vít Široký píše: Martin píše: To smekám, všechna čest.
Jinak já k mytí používám raději smeták, s houbou se mi občas stalo, že jsem udělal škrábanec nějakým zrnkem písku. smeták je příliš hrubý, stejně jako mycí linka, to se mi nelíbí. houbu je potřeba udržovat v čistotě, pořád máchat, samozřejmě, občas to něco málo vyvede, ale netlačíš na ní tolik, aby to bylo hrubý a tak se to pěkně sleští, jde to i tím voskem od motipu. Abych to ještě upřesnil, u mě platí, že: houba=kostka molitanu.
Já to dělám malým smetákem a má určitě daleko jemnější chlup než ty kartáče v myčce. Samozřejmě jsem pochopil, že to nemyješ podhříbkem.  (sranda, neber to jako urážku) 
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
| 5.9.07, 20:38 |
|
 |
|
Jarda S.
|
Drak píše: Místama ta špína odlitává aj s lakem.
to je jasný když je to podtim rezavý 
|
| 5.9.07, 20:51 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Martin píše: Vít Široký píše: Martin píše: To smekám, všechna čest.
Jinak já k mytí používám raději smeták, s houbou se mi občas stalo, že jsem udělal škrábanec nějakým zrnkem písku. smeták je příliš hrubý, stejně jako mycí linka, to se mi nelíbí. houbu je potřeba udržovat v čistotě, pořád máchat, samozřejmě, občas to něco málo vyvede, ale netlačíš na ní tolik, aby to bylo hrubý a tak se to pěkně sleští, jde to i tím voskem od motipu. Abych to ještě upřesnil, u mě platí, že: houba=kostka molitanu. Já to dělám malým smetákem a má určitě daleko jemnější chlup než ty kartáče v myčce. Samozřejmě jsem pochopil, že to nemyješ podhříbkem.  (sranda, neber to jako urážku)  ale jistě na podhříbek jsem nemyslel, ale ten molitan, to je v podstatě náhražka, houba jako taková je nějaká potvora z moře vytažená, třeba v chorvatsku se to hodně prodává u stánků, k mytí to slouží taky, na tuhle houbu jsem myslel, pro podhříbky si dojdu do lesa (až se teda uráčí tady u nás nějakej vyrůst, protože letos teda nic moc, ono tady za celý léto nepršelo) ... jo, jako urážku by mě to ani nenapadlo brát 
|
| 5.9.07, 20:57 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Tak to klobouk dolu. Dival sem se jak na to favo tak na tu oktavku a ta nalestena barva mi proste neda spat. Oprvavdu hodne hodne hodne pekne nalestene auta. Skoro az skoda tu oktavku prodavat v jakym byla krasnym stavu. Drzim palce
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 5.9.07, 22:02 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Sadra17 píše: Drak píše: Místama ta špína odlitává aj s lakem. to je jasný když je to podtim rezavý 
wapku jenom na motor a spodek...kámoš měl blatníky po laku a po mytí byly před lakem  ...taky to mejt v zimě vod soli a přejet přes zámek...no prostě lahoda...a o tom, že dovede tlakem vody odtlačit těsnění u dveří a zmáchat celej interiér o tom ani nemluvím, wapka je na krosky  ...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 5.9.07, 23:16 |
|
 |
|
Peter-Sweter
|
Ten tvrdý vosk, co pouziva Vít pomaha naozaj vyborne. Pred dvoma tyzdnami som si z auta vybrusil hrdzu, vygitoval som to a nasprejoval som to zakladovkou a sprejom "Kvalitny autolak". Miesta ktore som sprejoval su drsnejsie ako tie, ktore som neopravoval. Chcel som cele auto prejst brusnou pastou, to urcite pomoze a bude vsetko pekne hladke. Ale bojim sa ci tu farbu nevysucham, lebo original lak je original lak. Ci sa zbytocne bojim? Uz som pred omravou auto brusil pastou a bolo pekne leskle. Prosim poradte, cim bude najlepsie auto pretriet aby sa stratili rozdieli laku? Rozmyslam ci ten tvrdy vosk nebude lepsi.
_________________ Mám Škoda 120, na ktorej sa v poslednej dobe stale s niecim hram a vylepsujem
|
| 6.9.07, 14:06 |
|
 |
|
big.jedla
|
vapkou radějí nééé jednou se mi podařilo pěkně odrbat opraven lemy zadního blatníku na š120... od té doby jsem ji vapkou radši nemyl
jinak se mi osvědčila kombinace TEMPO do lesku a pak autovosk TURTLE WAX... je to sice šíleně zdlouhavé a pracné ale pak to stojí zato když lidi čumí co to vyjelo za zánovní naleštěnou škodovku... pak si ale všimnou shnilých rohů na dveřích a je po ale to je jedno
prostě dvakrát za rok navoskovat a když není bláto ale jen prší tak nechat uschnout a hadrem se to krásně zase vyleští 
|
| 6.9.07, 15:12 |
|
 |
|
big.jedla
|
Peter-Sweter: já co jsem stříkal tak sem pak přechody tempoval... ale stejně to bylo poznat, protože 20let starý lak měl trošku jiný odstín než ten nový i když to bylo stejné číslo barvy... ale přechod byl po vytempování takový plynulejší-vypadalo to méně nápadně... a nic se tomu nestalo... kit, dvě vrstvy základovky, dvě vrstvy sprayem a neprorezlo to ani po zimně
|
| 6.9.07, 15:16 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
hm, ja sem loni natempoval novej akrylkomb.lak...no nechal sem si poradit a hadejte co se stalo.... prodavacka sla pracovat do anglie, to je jedinej duvod, proc jeste zije... 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 6.9.07, 17:39 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
Abych to ještě upřesnil, u mě platí, že: houba=kostka molitanu.[/quote]
a za jak dlouho po nastrikani muzu dat ten vosk na auto?? na pixle pisou nater nelepivy za 2 hodiny, zcela vytvrdne za 3 dny, strikal sem predevcirem a vcera.... zitra valim do plzne 100 km a v sobotu dalsich 150 do prahy a potom taky zpatky a mam strach aby mi to hned neolitalo od kaminku 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 6.9.07, 17:44 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
patlej to až ta barva uschne  Kamínky ti to ale omlátí i kdybys tam měl vosku dvacet vrstev. Ten chrání před povětrnostními vlivy (ne před kroupami  ), před některými chemickými vlivy (ptačí houno). Mechanickému poškození od šutru by zabránila jedině nejaká folie (např. Superb má takovou před zadními koly), ale to je těžko realizovatlené.
|
| 6.9.07, 17:53 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |