Autor |
Zpráva |
Drak
|
Mechanik
Nevíte někdo o nějakým šikovným a pracovitým mechanikovi z Olomouce nebo okolí? Pracovní náplň jsou převážně náklaďáky, většinou Avia, Iveco, Renault, okrajově Liaz, Tatra, Volvo, atd.. prostě vše, co jezdí. Podrobnosti rád sdělím, ale musí to být člověk opravdu šikovnej a manuálně zručnej, se schopností samostatně pracovat a uvažovat, nejlíp tak Ferda mravenec, když bude mít znalost elektro, svařování, karosařiny tak jedině výhoda, platový podmínky taky nejsou k zahození + řada dalších výhod.
Mladej mi totiž minulej týden tak hnul žlučou, že jakmile budu mít adekvátní náhradu, tak letí.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
10.9.07, 19:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
trošku z ruky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.9.07, 19:57 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Achjo, skoda, mohl sem mit kam jit az me vyhodej ze skoly. Me by to i bavilo ale ta dalka Proc neni nikdo z vas blize ... A neni tajny proc leti?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.9.07, 20:23 |
|
|
Kristensen
|
Re: Mechanik
Drak píše: Nevíte někdo o nějakým šikovným a pracovitým mechanikovi z Olomouce nebo okolí? Pracovní náplň jsou převážně náklaďáky, většinou Avia, Iveco, Renault, okrajově Liaz, Tatra, Volvo, atd.. prostě vše, co jezdí. Podrobnosti rád sdělím, ale musí to být člověk opravdu šikovnej a manuálně zručnej, se schopností samostatně pracovat a uvažovat, nejlíp tak Ferda mravenec, když bude mít znalost elektro, svařování, karosařiny tak jedině výhoda, platový podmínky taky nejsou k zahození + řada dalších výhod.
Mladej mi totiž minulej týden tak hnul žlučou, že jakmile budu mít adekvátní náhradu, tak letí.
Copak ti vyvedl? Já si ani nikoho neberu protože vím jak to je taky jsem se učil na učňáku.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
10.9.07, 20:24 |
|
|
Drak
|
No jenom za minulej týden nadělal škodu za 16.500,- a to nemluvím o anarchii a tak.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
10.9.07, 20:39 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To je dobrej, pustil sloupovej hever na auto nebo jak se to povedlo
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.9.07, 20:50 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Matthes píše: To je dobrej, pustil sloupovej hever na auto nebo jak se to povedlo to stačí blbě zacouvat, nárazník a světlo a je to na světě. Dneska je na ty nový popelnice všecko drahý jako prase.
|
10.9.07, 20:59 |
|
|
DRYVER
|
No ja mam jeste rok skolu a pak bych chtel nastoupit do nejakeho prac. procesu protoze to vecne studovani me uz vazne nebavi. Pokud bych nic nesehnal tak aspon vim kam se mam jit ptat po praci Sice ja radsi osobaky ale lepsi neco nez nic
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
10.9.07, 21:36 |
|
|
Kristensen
|
DRYVER píše: No ja mam jeste rok skolu a pak bych chtel nastoupit do nejakeho prac. procesu protoze to vecne studovani me uz vazne nebavi. Pokud bych nic nesehnal tak aspon vim kam se mam jit ptat po praci Sice ja radsi osobaky ale lepsi neco nez nic
studuj dokud můžeš práce ti neuteče, já jsem se taky vrátil do školy sice při zaměstnání ale jsem tam.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
10.9.07, 23:38 |
|
|
Drak
|
Matthes píše: To je dobrej, pustil sloupovej hever na auto nebo jak se to povedlo
Ee, jenom zlomil paknu na Ranault Premium za 6500,- dělal brzdy na Avii a po zatažení ručky auto vyjelo z dílny, přejelo mě a praštilo do betonových pražců, nalívá naftu do nádrža a po 20 litrech si všiml, že nemá zašroubovanou zátku dole a zbytek je práce na odstranění škod, takže mě definitivně přesvědčil, že na tuto práci není ten pravej.
|
11.9.07, 05:35 |
|
|
cyz
|
Drak píše: Matthes píše: To je dobrej, pustil sloupovej hever na auto nebo jak se to povedlo Ee, jenom zlomil paknu na Ranault Premium za 6500,- dělal brzdy na Avii a po zatažení ručky auto vyjelo z dílny, přejelo mě a praštilo do betonových pražců, nalívá naftu do nádrža a po 20 litrech si všiml, že nemá zašroubovanou zátku dole a zbytek je práce na odstranění škod, takže mě definitivně přesvědčil, že na tuto práci není ten pravej.
Heh...tohle mi něco připomíná . Btw. mohl jsi obohatit thread "vtipné nehody"
|
11.9.07, 07:21 |
|
|
Radic
|
az na to ze Drak se asi moc nesmal to musi byt dobre jelito kdyz tohle svede...
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
11.9.07, 10:09 |
|
|
cyz
|
Radic píše: az na to ze Drak se asi moc nesmal to musi byt dobre jelito kdyz tohle svede...
Tak to je těžko někoho takhle odsoudit, jak správně vystihl Drak - není pro tuhle práci ten pravý. Já to znám podle sebe....když něco opravuju doma (auto, rádio, počítač, cokoliv) tak je to úplně v pohodě, skoro všechno se mi povede dát dohromady ale jak mám někde dělat rukama ve firmě kde mám nějaké normy na to kolik mám na co času a k tomu za prdelí šéfa který mi do toho neustále kecá tak to vypadá přesně tak jako Drakův "mechanik". Proto nedělám leteckého mechanika....
|
11.9.07, 12:01 |
|
|
Drak
|
Jenomže průser je ten, že na to žádnou normu nemá a pokud nejde měnit čelní sklo palicou tak mu do ničeho nekecám, prostě dělej co a jak umíš nejlíp. Asi se pudu oběsit, nebo to pověsím na hřebík a pudu jezdit někde na tatru, není snad možný sehnat kloudnýho člověka, kterej umí a chce dělat. Za týden zas budeme mít učňa a to zas budou dvojnásobný nervy, asi z toho začnu chlastat.
|
11.9.07, 15:16 |
|
|
cyz
|
Drak píše: Jenomže průser je ten, že na to žádnou normu nemá a pokud nejde měnit čelní sklo palicou tak mu do ničeho nekecám, prostě dělej co a jak umíš nejlíp. Asi se pudu oběsit, nebo to pověsím na hřebík a pudu jezdit někde na tatru, není snad možný sehnat kloudnýho člověka, kterej umí a chce dělat. Za týden zas budeme mít učňa a to zas budou dvojnásobný nervy, asi z toho začnu chlastat.
Tak přímo chlastat nemusíš - ale zajít si na pivečko každý den po práci je v takovýchto situacích dobré řešení, když se to nepřehání (můžu doporučit)
|
11.9.07, 16:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|