Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 03:16

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Mechanik 
Autor Zpráva

Příspěvek Mechanik
Nevíte někdo o nějakým šikovným a pracovitým mechanikovi z Olomouce nebo okolí? Pracovní náplň jsou převážně náklaďáky, většinou Avia, Iveco, Renault, okrajově Liaz, Tatra, Volvo, atd.. prostě vše, co jezdí. Podrobnosti rád sdělím, ale musí to být člověk opravdu šikovnej a manuálně zručnej, se schopností samostatně pracovat a uvažovat, nejlíp tak Ferda mravenec, když bude mít znalost elektro, svařování, karosařiny tak jedině výhoda, platový podmínky taky nejsou k zahození + řada dalších výhod.

Mladej mi totiž minulej týden tak hnul žlučou, že jakmile budu mít adekvátní náhradu, tak letí.

10.9.07, 19:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
trošku z ruky :(

10.9.07, 19:57
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Achjo, skoda, mohl sem mit kam jit az me vyhodej ze skoly. Me by to i bavilo ale ta dalka :cry: Proc neni nikdo z vas blize ... A neni tajny proc leti?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

10.9.07, 20:23

Příspěvek Re: Mechanik
Drak píše:
Nevíte někdo o nějakým šikovným a pracovitým mechanikovi z Olomouce nebo okolí? Pracovní náplň jsou převážně náklaďáky, většinou Avia, Iveco, Renault, okrajově Liaz, Tatra, Volvo, atd.. prostě vše, co jezdí. Podrobnosti rád sdělím, ale musí to být člověk opravdu šikovnej a manuálně zručnej, se schopností samostatně pracovat a uvažovat, nejlíp tak Ferda mravenec, když bude mít znalost elektro, svařování, karosařiny tak jedině výhoda, platový podmínky taky nejsou k zahození + řada dalších výhod.

Mladej mi totiž minulej týden tak hnul žlučou, že jakmile budu mít adekvátní náhradu, tak letí.

Copak ti vyvedl? Já si ani nikoho neberu protože vím jak to je taky jsem se učil na učňáku.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

10.9.07, 20:24

Příspěvek 
No jenom za minulej týden nadělal škodu za 16.500,- a to nemluvím o anarchii a tak.

10.9.07, 20:39
Hliník navždy.

Příspěvek 
To je dobrej, pustil sloupovej hever na auto nebo jak se to povedlo :shock:

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

10.9.07, 20:50
Hluchoň

Příspěvek 
Matthes píše:
to stačí blbě zacouvat, nárazník a světlo a je to na světě. Dneska je na ty nový popelnice všecko drahý jako prase.

10.9.07, 20:59
Profil ICQ

Příspěvek 
No ja mam jeste rok skolu a pak bych chtel nastoupit do nejakeho prac. procesu protoze to vecne studovani me uz vazne nebavi. Pokud bych nic nesehnal tak aspon vim kam se mam jit ptat po praci :lol: Sice ja radsi osobaky ale lepsi neco nez nic

10.9.07, 21:36

Příspěvek 
DRYVER píše:
No ja mam jeste rok skolu a pak bych chtel nastoupit do nejakeho prac. procesu protoze to vecne studovani me uz vazne nebavi. Pokud bych nic nesehnal tak aspon vim kam se mam jit ptat po praci :lol: Sice ja radsi osobaky ale lepsi neco nez nic

studuj dokud můžeš práce ti neuteče, já jsem se taky vrátil do školy sice při zaměstnání ale jsem tam.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

10.9.07, 23:38

Příspěvek 
Matthes píše:

Ee, jenom zlomil paknu na Ranault Premium za 6500,- dělal brzdy na Avii a po zatažení ručky auto vyjelo z dílny, přejelo mě a praštilo do betonových pražců, nalívá naftu do nádrža a po 20 litrech si všiml, že nemá zašroubovanou zátku dole a zbytek je práce na odstranění škod, takže mě definitivně přesvědčil, že na tuto práci není ten pravej.

11.9.07, 05:35

Příspěvek 
Drak píše:
Matthes píše:

Ee, jenom zlomil paknu na Ranault Premium za 6500,- dělal brzdy na Avii a po zatažení ručky auto vyjelo z dílny, přejelo mě a praštilo do betonových pražců, nalívá naftu do nádrža a po 20 litrech si všiml, že nemá zašroubovanou zátku dole a zbytek je práce na odstranění škod, takže mě definitivně přesvědčil, že na tuto práci není ten pravej.

Heh...tohle mi něco připomíná :D. Btw. mohl jsi obohatit thread "vtipné nehody" :D :D :D

11.9.07, 07:21
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
...mohl jsi obohatit thread "vtipné nehody" :D :D :D

az na to ze Drak se asi moc nesmal :? to musi byt dobre jelito kdyz tohle svede...

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

11.9.07, 10:09
Profil ICQ

Příspěvek 
Radic píše:
cyz píše:
...mohl jsi obohatit thread "vtipné nehody" :D :D :D

az na to ze Drak se asi moc nesmal :? to musi byt dobre jelito kdyz tohle svede...

Tak to je těžko někoho takhle odsoudit, jak správně vystihl Drak - není pro tuhle práci ten pravý. Já to znám podle sebe....když něco opravuju doma (auto, rádio, počítač, cokoliv) tak je to úplně v pohodě, skoro všechno se mi povede dát dohromady ale jak mám někde dělat rukama ve firmě kde mám nějaké normy na to kolik mám na co času a k tomu za prdelí šéfa který mi do toho neustále kecá tak to vypadá přesně tak jako Drakův "mechanik". Proto nedělám leteckého mechanika....

11.9.07, 12:01
Profil ICQ

Příspěvek 
Jenomže průser je ten, že na to žádnou normu nemá a pokud nejde měnit čelní sklo palicou tak mu do ničeho nekecám, prostě dělej co a jak umíš nejlíp. Asi se pudu oběsit, nebo to pověsím na hřebík a pudu jezdit někde na tatru, není snad možný sehnat kloudnýho člověka, kterej umí a chce dělat. Za týden zas budeme mít učňa a to zas budou dvojnásobný nervy, asi z toho začnu chlastat.

11.9.07, 15:16

Příspěvek 
Drak píše:
Jenomže průser je ten, že na to žádnou normu nemá a pokud nejde měnit čelní sklo palicou tak mu do ničeho nekecám, prostě dělej co a jak umíš nejlíp. Asi se pudu oběsit, nebo to pověsím na hřebík a pudu jezdit někde na tatru, není snad možný sehnat kloudnýho člověka, kterej umí a chce dělat. Za týden zas budeme mít učňa a to zas budou dvojnásobný nervy, asi z toho začnu chlastat.

Tak přímo chlastat nemusíš - ale zajít si na pivečko každý den po práci je v takovýchto situacích dobré řešení, když se to nepřehání (můžu doporučit) :)

11.9.07, 16:17
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další