| Autor |
Zpráva |
|
fert.j
|
 Problem tlumice a pruziny
mam tvrdsi ale kratsi pruziny a nevim jak je dat na tlumice u facka protoze mezi pruzinou a horni miskou je vule a to mi vadi kdyz ej to ve volnym stavu..nevite nekdo jak to vyresit???diky za vecne rady
|
| 11.9.07, 12:18 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
 Re: Problem tlumice a pruziny
fert.j píše: mam tvrdsi ale kratsi pruziny a nevim jak je dat na tlumice u facka protoze mezi pruzinou a horni miskou je vule a to mi vadi kdyz ej to ve volnym stavu..nevite nekdo jak to vyresit???diky za vecne rady
Pokud nejsou přímo na fávo tak nad tím asi ani moc nepřemýšlej a pokud jsou na fávo tak k nim potřebuješ ty správný tlumiče
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 11.9.07, 14:55 |
|
 |
|
fert.j
|
jsou na favo teda aspon mely by bejt ale rad bych to nejak vlozil na tyhle
|
| 11.9.07, 15:07 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
fert.j píše: mam tvrdsi ale kratsi pruziny a nevim jak je dat na tlumice u facka protoze mezi pruzinou a horni miskou je vule a to mi vadi kdyz ej to ve volnym stavu..nevite nekdo jak to vyresit???diky za vecne rady
No namontuj to na auto,a až ho budeš spouštět tak to pružinu usaď?! 
|
| 11.9.07, 17:43 |
|
 |
|
Kristensen
|
patrik-hp píše: fert.j píše: mam tvrdsi ale kratsi pruziny a nevim jak je dat na tlumice u facka protoze mezi pruzinou a horni miskou je vule a to mi vadi kdyz ej to ve volnym stavu..nevite nekdo jak to vyresit???diky za vecne rady No namontuj to na auto,a až ho budeš spouštět tak to pružinu usaď?! 
hm to není moc dobrý, seriová pružina je sama o sobě dost předepnutá. Si myslím že to nebude vůbec tvrdý. Vem si třeba přední H/P pro seriovou pružinu, miska je posunutá o 1cm níž než seriový tlumič a pokud si dobře pamatuju tak i pístnice je o 1cm kratší, takže předepnutí pružiny zůstává stejné ale jsou tvrdší útlumy tlumiče a auto je níž. To samé je i u H/P Special s pružinama.
|
| 11.9.07, 20:36 |
|
 |
|
fert.j
|
patrik-hp píše: fert.j píše: mam tvrdsi ale kratsi pruziny a nevim jak je dat na tlumice u facka protoze mezi pruzinou a horni miskou je vule a to mi vadi kdyz ej to ve volnym stavu..nevite nekdo jak to vyresit???diky za vecne rady No namontuj to na auto,a až ho budeš spouštět tak to pružinu usaď?! 
a co kdyz se mi to koli treba pri slalomu zvedne tak to pak budu usazovat znova to je blbina
|
| 11.9.07, 21:48 |
|
 |
|
Kristensen
|
Podle mě to ztratí jízdní vlastnosti, ten slalom s tím bude taky utrpení.
|
| 11.9.07, 22:00 |
|
 |
|
fert.j
|
chtel bych to prave zkusit..ty pera jsou gratis a nechci proto nejak moc zasahovat do tech tlumicu abych to dal dystak z5
|
| 11.9.07, 23:11 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
co vyrobit podložku mezi misku a péro 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 12.9.07, 14:30 |
|
 |
|
fert.j
|
Sadra17 píše: co vyrobit podložku mezi misku a péro 
taky me to uz napadlo asi tam dam nejakou gumu z pasovyho dopravniku
|
| 12.9.07, 15:20 |
|
 |
|
patrik-hp
|
Kristensen píše: patrik-hp píše: fert.j píše: mam tvrdsi ale kratsi pruziny a nevim jak je dat na tlumice u facka protoze mezi pruzinou a horni miskou je vule a to mi vadi kdyz ej to ve volnym stavu..nevite nekdo jak to vyresit???diky za vecne rady No namontuj to na auto,a až ho budeš spouštět tak to pružinu usaď?!  hm to není moc dobrý, seriová pružina je sama o sobě dost předepnutá. Si myslím že to nebude vůbec tvrdý. Vem si třeba přední H/P pro seriovou pružinu, miska je posunutá o 1cm níž než seriový tlumič a pokud si dobře pamatuju tak i pístnice je o 1cm kratší, takže předepnutí pružiny zůstává stejné ale jsou tvrdší útlumy tlumiče a auto je níž. To samé je i u H/P Special s pružinama.
Nevim jaké má pružiny,prostě jsem mu poradil.... 
|
| 12.9.07, 15:46 |
|
 |
|
patrik-hp
|
|
| 12.9.07, 15:50 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Citace: mezi pruzinou a horni miskou je vule a to mi vadi kdyz ej to ve volnym stavu
Pružinu k miskám na obou stranách připevni. Pár vhodných úchytů na každé straně a na vyzkoušení by to mělo být v pohodě.
|
| 12.9.07, 16:01 |
|
 |
|
fert.j
|
fatal píše: Citace: mezi pruzinou a horni miskou je vule a to mi vadi kdyz ej to ve volnym stavu Pružinu k miskám na obou stranách připevni. Pár vhodných úchytů na každé straně a na vyzkoušení by to mělo být v pohodě.
asi jo ale jak asi nejakou fasetou???
|
| 12.9.07, 16:14 |
|
 |
|
Bart34
|
Myslim ze ten tlumic tu pruzinu podrzi zhruba v tech miskach. A kdyz ne tak co, na dalsim hrbu se ta pruzina do te misky zpatky vrati. Taky budu zkracovat na predni naprave o 1 zavit seriovku. Sice se driv vyserou tlumice ale vzhledem k tomu ze budu Shade davat v kvetnu na vrakac(pokud nebude mit nekdo zajem) pac ji konci STK tak me to penezenku z kapsy rvat nebude.
|
| 8.2.08, 13:56 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |