Autor |
Zpráva |
Matheas
|
no to se asi hodit moc nebude na 120:-)
_________________ Škoda 120L, r.v. 87 " Madam "
|
13.9.07, 19:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matheas
|
takže ručičkové se vám líbí víc jo, no jako já mám tedka dilema no, třeba se dneska v noci budu nudit tak udělám další:-)
|
13.9.07, 19:42 |
|
|
DRYVER
|
No popravde taky se mi ty prvni libi vic. Ale proti gustu ...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
13.9.07, 19:48 |
|
|
Radic
|
tak chlapaci...porad delate ty kulate a my co mame hranate budiky tak mame delat co? taky vych to prelepil kdyby byl najaky solidni predobraz jinak sem taky kdysi videl ty plasma polepy na hranate budiky viz foto zde: http://img.skoda-virt.cz/vase_auta_uplo ... -50_64.jpg
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
13.9.07, 20:46 |
|
|
Martin
|
Na hranatý jsou taky, stačí hledat.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
13.9.07, 20:48 |
|
|
Kristensen
|
Myslíte že má cenu vymýšlet něco na tohle? ::
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
14.9.07, 14:34 |
|
|
Šemik
|
Kristensen píše: Myslíte že má cenu vymýšlet něco na tohle? ::
Koukám že už je po záběhu
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
14.9.07, 14:48 |
|
|
Kristensen
|
Šemik píše: Koukám že už je po záběhu
No jo něco za sebou má Akorát mě čeká ještě vytáhnout starter, je kapánek zatuhlej a je hned pod vejfukovýma parohama, takže jak se to ohřeje na provozní teplotu tak starter je rád že otočí s motorem ale jak to je teplý tak to zase chytne na dvě otočení protože hned naběhne tlak oleje., a jak to vychladne tak se starter může zbláznit což je štěstí protože to studený chytá cca na 4-5 otočení záleží jak rychle naběhne tlak.
|
14.9.07, 14:57 |
|
|
Šemik
|
hm
je to velmi inteligentni system, mit starter pod parohama U lady je to stejne...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
14.9.07, 15:02 |
|
|
Kristensen
|
Šemik píše: hm je to velmi inteligentni system, mit starter pod parohama U lady je to stejne...
Tam je to ještě dobrý ale u R kolem něj vede ještě poloosa aby toho nebylo málo takže jak nemáš všelijaký klouby a dlouhý a krátký nástavce a malou sadu ráčny a hubený ruce tak máš smůlu a taháš poloosu ven aby jsi se na něj dostal.
|
14.9.07, 15:05 |
|
|
DRYVER
|
Kristensen píše: Šemik píše: hm je to velmi inteligentni system, mit starter pod parohama U lady je to stejne... Tam je to ještě dobrý ale u R kolem něj vede ještě poloosa aby toho nebylo málo takže jak nemáš všelijaký klouby a dlouhý a krátký nástavce a malou sadu ráčny a hubený ruce tak máš smůlu a taháš poloosu ven aby jsi se na něj dostal.
A co bys chtel?? To se takhle jednou frantici napili božolé a sli vyrabet tyhle auta.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
14.9.07, 16:42 |
|
|
Kristensen
|
No vypadá to tak že byli pěkně vykropený ale zase na druhou stranu vícebodový vstřikování, 16 ventilů, ovládání motoru elektronikou, to na tu dobu bylo docela dobrý, to u nás řešili jestli dát LEKR nebo Piertburg. Ale jinak když se to veme kolem dokola tak základ (to co se točí) je pořád stejnej.
|
14.9.07, 21:10 |
|
|
Matheas
|
hele na toho tvyho renaulta by taky určitě šli polepy akorat ty máš podsvícení, zatimco škodka má nasvícení budíků, takže na rendla by to chtělo asi udělat to z nějaké spíš průsvitné samolepky, a to fakt teda nevim jak
|
15.9.07, 01:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|