Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 00:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Proc se spalilo radio? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
muzu poslat jedine odkaz na to jak ten vypinac vypada http://www.vltava2000.cz/Sportovniautod ... odsID=2647

17.9.07, 13:24
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Vypínač máš nejspíš zapojený správně.

Co se děje s rádiem?

17.9.07, 13:31
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
No radio se nerozjelo a byla spalena pojistka, tak jsem myslel ze jsem treba to zapojil spatne a tak jsem zkusil stary radio a to se taky nerozjelo. A chvili predtim hralo v druhym aute kde je ISO primo ze servisu. Pak uz se v nem taky nerozjelo, takze k.o.

17.9.07, 13:34
Profil ICQ

Příspěvek 
A nemáš otočený + a -?

17.9.07, 13:36

Příspěvek 
Ne to urcite ne.

17.9.07, 13:37
Profil ICQ

Příspěvek 
Hm, tak to nevím. Jestli tam naměříš správnou polaritu kolem 13V, tak by se rádiu nic stát nemělo. Asi si udělal nějako jinou botu a proto to nejde.

17.9.07, 13:39

Příspěvek 
Popis presne jak to radio mas zapojene a co to je vlastne za auto. ISO konektor tam asi nebude typuji

17.9.07, 14:07
Junior TW team

Příspěvek 
:lol: :lol: :lol: Kua no jo ja to vobratil... Vsem se omlouvam a hluboce se stydim :oops: :oops: Opraveno... Dík za upozorneni...

17.9.07, 14:28

Příspěvek 
Uz jsem to psal tolikrat, tak jeste jednou. Je to Favorit s baterii Exide Extreme iso nema ale mam tam ten adapter z kteryho jdou jednotlivy draty. V zapojeni spinace mi bylo predchvili receno ze chyba snad neni. Poly jsou spravne tak jak maji byt a radio bylo pripojene od toho co ma jit ke kostre na minus a od co je pamet na plus. Vysledek spalena pojistka.

17.9.07, 14:31
Profil ICQ
Junior TW team

Příspěvek 
No jeste bych mozna videl problem v tom ze to mas primo na baterii. Je to jenom teorie ale zkus to jen tak pripojit + do pojistkove skrine a - opravdu nekam ukostrit nebo nechat na minusu to uz je fuk ale to plus bych zkusit pichnout do pojistkove skrine.

17.9.07, 14:36

Příspěvek 
Ja bych se jeste vratil k tomu vypinaci - tyhle s papirovou etiketou taky pouzivam, ale neverim tem maluvkam.. urcite nebude na 16A ale spise tak 6A a obcas byvaji i spatne oznacene vyvody... rozeber ho at pochopis jak to vevnitr funguje a pak posuď jestli je todobře zapojene. :wink:

17.9.07, 15:21

Příspěvek 
netreba ho rozoberat, staci ho prezvonit... medzi + a A by mal byt pri zapnuti vypinaca mizerny odpor (v zavislosti od meracieho napatia), medzi + a - by mal byt odpor ziadny, medzi A a + (v zavernom smere) by mal byt odpor nekonecno a pri vypnutom stave by mal byt nekonecny odpor vsade, okrem - a A. (ak je to take zapojenie, ake si myslim, ze je)

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

17.9.07, 15:38
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Tak vsem co se mi snazili poradit moc dekuji ale jiz jsem to vyresil, byla to uplne stupidni vec na kterou jsem zapomel. Nektery radia se rozjedou jedine s pripojenou antenou a to jsem nemel. Bohuzel byla zaroven praskla pojistka, tak jsem myslel, ze je to tim. Jeste jednou dik a muzete se zacit smat. :( cau

20.9.07, 07:21
Profil ICQ

Příspěvek 
Hlavně, že jsi to vyřešil.

20.9.07, 08:53

Příspěvek Re: Proc se spalilo radio?
Peterson09 píše:
Radio jsem mel pripojene spravne. Asi na 14 dni jsem ho vyndal a do obvodu pridal vypinac, kterym bych zapinal a vypinal radio. Vypinac obsahuje diodu, ktera se rozsviti pri sepnuti vypinace. Ke koliku oznacenem na vypinaci zem jsem vedl minus od baterie a z toho sameho koliku pokracoval na minus radia. Ke koliku plus jsem vedl plus z baterie a z koliku oznacenem na spinaci A jsem vedl plus k radiu. Proud jsem meril paralelne, takze spatne. Jeste hodnoty proudu doplnim napeti bylo 12,5V. Je chyba v zapojeni vypinace?

Buď se ti někde dotkly nezaizolované káblíky nebo jsi to napsal nesrozumitelně ...

21.9.07, 17:27
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další