|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Stěrače a ventilátor běží pouze v 1. poloze (škoda 120)
Autor |
Zpráva |
Rendy
|
Stěrače a ventilátor běží pouze v 1. poloze (škoda 120)
Ahoj, mám takový, až ne moc důležitý problém, ale přesto bych ho rád vyřešil. Ve stodváce mi běží ventilátor a stěrače pouze v první poloze ve druhý stejně rychle nebo vůbec. Baterku jsem dobíjel a měla by být v pořádku. Neví někdo, čím by to mohlo být?? Díky
|
9.6.06, 11:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
krf
|
Re: Stěrače a ventilátor běží pouze v 1. poloze (škoda 120)
Rendy píše: Ahoj, mám takový, až ne moc důležitý problém, ale přesto bych ho rád vyřešil. Ve stodváce mi běží ventilátor a stěrače pouze v první poloze ve druhý stejně rychle nebo vůbec. Baterku jsem dobíjel a měla by být v pořádku. Neví někdo, čím by to mohlo být?? Díky
Buď máš rozbité vypínače - prokouknout, nebo zaoxidované kontakty na kabelech - zkontrolovat, nebo vypálené vinutí motorků u stěřečů či spálený bočník na motoru foukače - vyměnit
_________________ brouk pytlík-všechno znám, všechno vím, všude jsem byl
|
10.6.06, 06:02 |
|
|
Nepér
|
ad stěrače: A naprázdno (tj. stěrače zvednuty) se to zrychlí?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
10.6.06, 07:52 |
|
|
Návštěvník
|
Nepér píše: ad stěrače: A naprázdno (tj. stěrače zvednuty) se to zrychlí?
jj to jdou rychle
|
11.6.06, 11:28 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Anonymous píše: Nepér píše: ad stěrače: A naprázdno (tj. stěrače zvednuty) se to zrychlí? jj to jdou rychle
tak to budes mit zradu v motorku.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
11.6.06, 13:35 |
|
|
Návštěvník
|
Lukas píše: Anonymous píše: Nepér píše: ad stěrače: A naprázdno (tj. stěrače zvednuty) se to zrychlí? jj to jdou rychle tak to budes mit zradu v motorku.
tak jak je možný, že to samý dělá ventilátor?
|
11.6.06, 21:02 |
|
|
Nepér
|
U mě na Favoritu taky neni moc znát rozdíl mezi 1. a 2. rychlostí stěračů, když je zvednu tak jo. Motorek jsem měl rozebranej a nic neobvyklýho jsem tam nenašel.
Taky moc nechápu souvislost mezi větrákem a motorkem stěračů...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
11.6.06, 21:42 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
mezi tim souvislost nehledej, spolu maj spolecnou akorat 2. pojistku u toho topeni to bude tim, ze bude propojenej ten bimetalovej hakzlik, co je nad odporovou spiralou..proto kdyz prepnes na mensi rychlost, ventilator bezi stejne rychlem ac proud nejde pres predradnej odpor, ale pres bim.kontakt..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
11.6.06, 23:27 |
|
|
vopaje
|
Podle mého,hledej kámen úrazu -uhlíky.Mají určitě už něco naběháno.čus
|
13.6.06, 22:15 |
|
|
Peter50kw
|
Vidim to ako 2 problemy, ktore nemaju nic spolocne. U ventilatoru je za tym ten predradny odpor ako pise kachnis, u stieracov netusim.
|
14.6.06, 11:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|