Autor |
Zpráva |
cetl
|
Palivoměr
Mám neřešitelný problém na favoritu r. v. 1993. Ručička palivoměru mě ukazuje stále na nule a svítí mě stále kontrolka.Toto se děje i když odpojím svorkovnici na nadrži.Mám schéma elek. zapojení ale po demontáži palubních přístrojů jsem zjistil
že schéma nesouhlasí z elek.kabeláží.Připadá mě to jako kdybych měl kabeláž z
felicie a přístroje na palubce jsou favorit.Palivoměr který je v nádrži z čerpadlem je prý v pořádku o tom mě ujistily už dva autoelektrikáři ale dál už si neví rady tak vás žádám o pomoc dík.
|
11.6.06, 14:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Re: Palivoměr
cetl píše: Mám neřešitelný problém na favoritu r. v. 1993. Ručička palivoměru mě ukazuje stále na nule a svítí mě stále kontrolka.Toto se děje i když odpojím svorkovnici na nadrži.Mám schéma elek. zapojení ale po demontáži palubních přístrojů jsem zjistil že schéma nesouhlasí z elek.kabeláží.Připadá mě to jako kdybych měl kabeláž z felicie a přístroje na palubce jsou favorit.Palivoměr který je v nádrži z čerpadlem je prý v pořádku o tom mě ujistily už dva autoelektrikáři ale dál už si neví rady tak vás žádám o pomoc dík.
Zkusil bych nahodile proházet kabely od plováku. Zničit nemůžeš pokud vím nic
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
13.6.06, 13:55 |
|
|
Mike.M
|
Ja mam trosku jiny problem. Rucicka ukazatele me ukazuje strasne nahodile. treba pri sepnuti klicku mam 1/4nadrze, ale po nastartovani a odjeti cca 100-500m mi stoupne tesne pod 1/2. Pokud treba jedu do otacky a mam pul nadrze tak neni problem aby mi klesnla na 0 a kontrolka se rozsvitila.ono me to vadi, jelikoz to zkresluje kdyz nekomu pujcim auto, zak se kukne a ma tam malo a kdyz mi nacepuje za 100 a ujede 100km tak po vraceni je tam stejne.
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
13.6.06, 15:16 |
|
|
pepa
|
Už máš asi vyšoupanou odporovou dráhu pod jezdcem od plováku co měří hladinu,vyměnit.
_________________ Felicia 1,6MPI/2000/bílá
|
13.6.06, 15:39 |
|
|
vopaje
|
V žádném případě dráty nepřehazuj.Barvu drátu souhlasí s barev.značením na nádrži.Přikláním se na Pepovu variantu.čus
|
13.6.06, 22:02 |
|
|
cetl
|
pepa píše: Už máš asi vyšoupanou odporovou dráhu pod jezdcem od plováku co měří hladinu,vyměnit.
Dík za rady ale problém je v tom že i když odpojím dráty na nádrži tak mě stála svítí ta kontrolka a ručička je dole.
|
15.6.06, 08:23 |
|
|
Mike.M
|
cetl píše: pepa píše: Už máš asi vyšoupanou odporovou dráhu pod jezdcem od plováku co měří hladinu,vyměnit. Dík za rady ale problém je v tom že i když odpojím dráty na nádrži tak mě stála svítí ta kontrolka a ručička je dole.
To bylo pro me.
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
15.6.06, 08:56 |
|
|
Pepino
|
Re: Palivoměr
cetl píše: Ručička palivoměru mě ukazuje stále na nule a svítí mě stále kontrolka.Toto se děje i když odpojím svorkovnici na nadrži..
Jeste zkontrolovat a promerit kabely mezi budiky a nadrzi, jestli neni
zkrat na kostru nebo mezi sebou.
|
20.6.06, 12:07 |
|
|
vopaje
|
cetl píše: pepa píše: Už máš asi vyšoupanou odporovou dráhu pod jezdcem od plováku co měří hladinu,vyměnit. Dík za rady ale problém je v tom že i když odpojím dráty na nádrži tak mě stála svítí ta kontrolka a ručička je dole.
Jak ti radí Pepíno.Proměř dráty zda nemají svod proti kostře,nebo mezi sebou.Pokud bude vše o.k. musíš omrknout přístrojovku.To že ti svítí stále kontrolka a nulovou hladinu,má na svědomí mínus pól,který má jít přez odpor v plováku.
|
20.6.06, 22:04 |
|
|
cetl
|
Tak vam vsem dekuji za rady.Problem jsem vyresil tim ze jsem to dal do servisu s tim at me najdou chybu ze si to opravim sam.Tam zjistily nejakou zavadu v palubce tu odstranily a tim se zjistilo ze je spatny plovak.Sranda me stala 1.500kc.Tak mam jistotu ze je spatnej plovak.Tak to tady dam do fora jestli ho nekdo nema za prijatelnou cenu novy stoji 1.800kc.
|
30.6.06, 10:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|