Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 10:11

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 hvb na maluchu 
Autor Zpráva

Příspěvek hvb na maluchu
čaute lidi sice to sem neptří ale na 126fan.cz nejsem registrovanej a nějka nemám čas tak se chci zkuset zeptat tady jak ma předělání gumiček v hvb'??? jak ho vůbec rozdělat?? popřípadě nějaký obrázky nebo nějaky nákresy děkuji předem!

Včelař

Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!

27.9.07, 23:47
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Čeče neříkals že tam máš novej??? No než ho máš venku, tak si povol tu přední matku, ale ne moc at ti neteče kapalina.... no jinak svěrák.... zespoda máš ( asi taky jak kerej typ HBV) dva šroubky na 12ku nebo 13ku( tušim... jiný tam stejně nejsou) To sou aretace ... to vyšroubuj... vyndej tu přední zátku a už ti s toho lítaj pružinky.... ( no a dyž ne, tak může bejt zarezlej.... tak potom hrubá síla a sběrné suroviny....)

28.9.07, 00:20

Příspěvek 
Ales M píše:
Čeče neříkals že tam máš novej??? No než ho máš venku, tak si povol tu přední matku, ale ne moc at ti neteče kapalina.... no jinak svěrák.... zespoda máš ( asi taky jak kerej typ HBV) dva šroubky na 12ku nebo 13ku( tušim... jiný tam stejně nejsou) To sou aretace ... to vyšroubuj... vyndej tu přední zátku a už ti s toho lítaj pružinky.... ( no a dyž ne, tak může bejt zarezlej.... tak potom hrubá síla a sběrné suroviny....)
mno ten novej byl nějakej zatuhlej našruboval sem ho našlápnul jsem a už se nevrátil a na ty šroubky sem se díval ale vůbec mně to nenapadlo díky moc!

Včelař

28.9.07, 00:34
Profil ICQ

Příspěvek 
Snad to vyjde... snad si to ještě pamatuju... už je to hrozně dlouho co sem to měl rozhozený... Sem přegumičkoval a stejně to chcalo.... tak ted už do toho ani nelezu a davam rovnou jinej....

28.9.07, 07:00

Příspěvek 
Ales M píše:
Snad to vyjde... snad si to ještě pamatuju... už je to hrozně dlouho co sem to měl rozhozený... Sem přegumičkoval a stejně to chcalo.... tak ted už do toho ani nelezu a davam rovnou jinej....
mno nějak sem to pokombinoval aj to trochu brzdí dyž našlapu ale nemám to ještě odvzdušnění ale dyž šlápnu na brzdu tak se mi oběvý gejzír v nádobce kde může být cyba??

Včelař

28.9.07, 17:53
Profil ICQ

Příspěvek 
Já bych dal ten válec jinej.... Tys ho koupil někde v prodejně??? já bych jim ho vyměnil a nebo koupil uplně novej..... Tam je něco v tom válci.... přepouští nějak divně.... Už sem to taky viděl....

28.9.07, 19:47
Mistr mechanik

Příspěvek 
Ales M píše:
Já bych dal ten válec jinej.... Tys ho koupil někde v prodejně??? já bych jim ho vyměnil a nebo koupil uplně novej..... Tam je něco v tom válci.... přepouští nějak divně.... Už sem to taky viděl....

aleši a kde ho mám koupit já mám stejný problém HBV teče, pak potřebuji oba svisláky řízení a levé zadní rameno je upadlé urezlé, co si pamatuji tak v annonci býval izerát zásilková služba brno a ostrava velmi zajímavé ceny na fiaty skoro zadarmo, maluch jede jak drak mám ho jen pro srandu, možná HBV je ale třeba to rameno je problém miloš

28.9.07, 20:21

Příspěvek 
Ales M píše:
no to jsem dostal ktomu pekelnýmu stroju zkusím to odvzdučnit a dyž to nepomůže tak budu shánět novej no

Včelař

28.9.07, 23:51
Profil ICQ

Příspěvek 
Nevím jestli to je nejlevnější ale tyhle věci ( HBV , rameno ? svisláky) Mívá skladem AUTO MOTO RIEGGER.... Je to v praze.. Válec by měl pasovat i ze 127ičky .... úna či takychto strojů ( ale ty novější maj snad některý jiny závity na trubkách....nutno předělat trubky)

29.9.07, 06:55
Mistr mechanik

Příspěvek 
Ales M píše:
Nevím jestli to je nejlevnější ale tyhle věci ( HBV , rameno ? svisláky) Mívá skladem AUTO MOTO RIEGGER.... Je to v praze.. Válec by měl pasovat i ze 127ičky .... úna či takychto strojů ( ale ty novější maj snad některý jiny závity na trubkách....nutno předělat trubky)

rieger je překupník, s dílema na maluchy se běžně nikdo nezaobírá jen kdo má kontakty na poláky nebo kdo vozí díly z poska, jinak se to nevyplatí cenově a třeba z vrakecu tahat čep nebo poloos to je předem mrtvá akce miloš

29.9.07, 19:12

Příspěvek 
rieger je překupník, s dílema na maluchy se běžně nikdo nezaobírá jen kdo má kontakty na poláky nebo kdo vozí díly z poska, jinak se to nevyplatí cenově a třeba z vrakecu tahat čep nebo poloos to je předem mrtvá akce miloš[/quote]

Kdyš myslíš a seš tak chytrej, tak to sežen jinde.... Já nemám čas se zaobírat jestli je rameno o stovku dražší.... To se mi ani nevyplatí někam cestovat.... Je lepší dražší než nic.... Tohle mám za barákem a finančně ani časově neušetříš když potřebuješ dvě věci....

29.9.07, 19:42
Mistr mechanik

Příspěvek 
Ales M píše:
rieger je překupník, s dílema na maluchy se běžně nikdo nezaobírá jen kdo má kontakty na poláky nebo kdo vozí díly z poska, jinak se to nevyplatí cenově a třeba z vrakecu tahat čep nebo poloos to je předem mrtvá akce miloš

Kdyš myslíš a seš tak chytrej, tak to sežen jinde.... Já nemám čas se zaobírat jestli je rameno o stovku dražší.... To se mi ani nevyplatí někam cestovat.... Je lepší dražší než nic.... Tohle mám za barákem a finančně ani časově neušetříš když potřebuješ dvě věci....[/quote]

aleši a ty víš že ti rieger sežene díly na malucha, ptal ses ho ? pokud se obrátíš na naše dodavatele tak seženeš tak brzdové hadičky, pakny a stěryče někdy je to víc o zkušenosti jak o chytrosi miloš

29.9.07, 21:18

Příspěvek 
aleši a ty víš že ti rieger sežene díly na malucha, ptal ses ho ? pokud se obrátíš na naše dodavatele tak seženeš tak brzdové hadičky, pakny a stěryče někdy je to víc o zkušenosti jak o chytrosi miloš[/quote

já se ptát nemusím... já tam běžně jezdím.... ramena , brzdy světla těsnění příchytky.... Většina věcí bez problému skladem!!!!!!! :!:

rIEGGER SE ZAOBÍRÁ PRÁVĚ 126KAMA ŠKODOVKAMA (TUŠÍM I ŽIGUL) A TUNINGEM....

30.9.07, 20:01

Příspěvek 
Ales M píše:
Já bych dal ten válec jinej....

já bych u splašenýho kompresoru vystrčil nohu, na ní kanady a pořádně bych se vopřel do silnice, snad by to zastavilo :D jinak má to cenu do takovýho auta cpát prachy ????? :roll: :idea:

30.9.07, 20:06
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Ondras83 píše:
Ales M píše:
Já bych dal ten válec jinej....

já bych u splašenýho kompresoru vystrčil nohu, na ní kanady a pořádně bych se vopřel do silnice, snad by to zastavilo :D jinak má to cenu do takovýho auta cpát prachy ????? :roll: :idea:

to neni cpaní peněz do auta ale do vlastního zdraví :roll:

30.9.07, 20:09
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další