| Autor |
Zpráva |
|
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
 hvb na maluchu
čaute lidi sice to sem neptří ale na 126fan.cz nejsem registrovanej a nějka nemám čas tak se chci zkuset zeptat tady jak ma předělání gumiček v hvb'??? jak ho vůbec rozdělat?? popřípadě nějaký obrázky nebo nějaky nákresy děkuji předem!
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
| 27.9.07, 23:47 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ales M
|
Čeče neříkals že tam máš novej??? No než ho máš venku, tak si povol tu přední matku, ale ne moc at ti neteče kapalina.... no jinak svěrák.... zespoda máš ( asi taky jak kerej typ HBV) dva šroubky na 12ku nebo 13ku( tušim... jiný tam stejně nejsou) To sou aretace ... to vyšroubuj... vyndej tu přední zátku a už ti s toho lítaj pružinky.... ( no a dyž ne, tak může bejt zarezlej.... tak potom hrubá síla a sběrné suroviny....)
|
| 28.9.07, 00:20 |
|
 |
|
škodař
|
Ales M píše: Čeče neříkals že tam máš novej??? No než ho máš venku, tak si povol tu přední matku, ale ne moc at ti neteče kapalina.... no jinak svěrák.... zespoda máš ( asi taky jak kerej typ HBV) dva šroubky na 12ku nebo 13ku( tušim... jiný tam stejně nejsou) To sou aretace ... to vyšroubuj... vyndej tu přední zátku a už ti s toho lítaj pružinky.... ( no a dyž ne, tak může bejt zarezlej.... tak potom hrubá síla a sběrné suroviny....) mno ten novej byl nějakej zatuhlej našruboval sem ho našlápnul jsem a už se nevrátil a na ty šroubky sem se díval ale vůbec mně to nenapadlo díky moc!
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
|
| 28.9.07, 00:34 |
|
 |
|
Ales M
|
Snad to vyjde... snad si to ještě pamatuju... už je to hrozně dlouho co sem to měl rozhozený... Sem přegumičkoval a stejně to chcalo.... tak ted už do toho ani nelezu a davam rovnou jinej....
|
| 28.9.07, 07:00 |
|
 |
|
škodař
|
Ales M píše: Snad to vyjde... snad si to ještě pamatuju... už je to hrozně dlouho co sem to měl rozhozený... Sem přegumičkoval a stejně to chcalo.... tak ted už do toho ani nelezu a davam rovnou jinej.... mno nějak sem to pokombinoval aj to trochu brzdí dyž našlapu ale nemám to ještě odvzdušnění ale dyž šlápnu na brzdu tak se mi oběvý gejzír v nádobce kde může být cyba??
|
| 28.9.07, 17:53 |
|
 |
|
Ales M
|
Já bych dal ten válec jinej.... Tys ho koupil někde v prodejně??? já bych jim ho vyměnil a nebo koupil uplně novej..... Tam je něco v tom válci.... přepouští nějak divně.... Už sem to taky viděl....
|
| 28.9.07, 19:47 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ales M píše: Já bych dal ten válec jinej.... Tys ho koupil někde v prodejně??? já bych jim ho vyměnil a nebo koupil uplně novej..... Tam je něco v tom válci.... přepouští nějak divně.... Už sem to taky viděl....
aleši a kde ho mám koupit já mám stejný problém HBV teče, pak potřebuji oba svisláky řízení a levé zadní rameno je upadlé urezlé, co si pamatuji tak v annonci býval izerát zásilková služba brno a ostrava velmi zajímavé ceny na fiaty skoro zadarmo, maluch jede jak drak mám ho jen pro srandu, možná HBV je ale třeba to rameno je problém miloš
|
| 28.9.07, 20:21 |
|
 |
|
škodař
|
Ales M píše: Já bych dal ten válec jinej.... Tys ho koupil někde v prodejně??? já bych jim ho vyměnil a nebo koupil uplně novej..... Tam je něco v tom válci.... přepouští nějak divně.... Už sem to taky viděl.... no to jsem dostal ktomu pekelnýmu stroju zkusím to odvzdučnit a dyž to nepomůže tak budu shánět novej no
|
| 28.9.07, 23:51 |
|
 |
|
Ales M
|
Nevím jestli to je nejlevnější ale tyhle věci ( HBV , rameno ? svisláky) Mívá skladem AUTO MOTO RIEGGER.... Je to v praze.. Válec by měl pasovat i ze 127ičky .... úna či takychto strojů ( ale ty novější maj snad některý jiny závity na trubkách....nutno předělat trubky)
|
| 29.9.07, 06:55 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ales M píše: Nevím jestli to je nejlevnější ale tyhle věci ( HBV , rameno ? svisláky) Mívá skladem AUTO MOTO RIEGGER.... Je to v praze.. Válec by měl pasovat i ze 127ičky .... úna či takychto strojů ( ale ty novější maj snad některý jiny závity na trubkách....nutno předělat trubky)
rieger je překupník, s dílema na maluchy se běžně nikdo nezaobírá jen kdo má kontakty na poláky nebo kdo vozí díly z poska, jinak se to nevyplatí cenově a třeba z vrakecu tahat čep nebo poloos to je předem mrtvá akce miloš
|
| 29.9.07, 19:12 |
|
 |
|
Ales M
|
rieger je překupník, s dílema na maluchy se běžně nikdo nezaobírá jen kdo má kontakty na poláky nebo kdo vozí díly z poska, jinak se to nevyplatí cenově a třeba z vrakecu tahat čep nebo poloos to je předem mrtvá akce miloš[/quote]
Kdyš myslíš a seš tak chytrej, tak to sežen jinde.... Já nemám čas se zaobírat jestli je rameno o stovku dražší.... To se mi ani nevyplatí někam cestovat.... Je lepší dražší než nic.... Tohle mám za barákem a finančně ani časově neušetříš když potřebuješ dvě věci....
|
| 29.9.07, 19:42 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ales M píše: rieger je překupník, s dílema na maluchy se běžně nikdo nezaobírá jen kdo má kontakty na poláky nebo kdo vozí díly z poska, jinak se to nevyplatí cenově a třeba z vrakecu tahat čep nebo poloos to je předem mrtvá akce miloš Kdyš myslíš a seš tak chytrej, tak to sežen jinde.... Já nemám čas se zaobírat jestli je rameno o stovku dražší.... To se mi ani nevyplatí někam cestovat.... Je lepší dražší než nic.... Tohle mám za barákem a finančně ani časově neušetříš když potřebuješ dvě věci....[/quote]
aleši a ty víš že ti rieger sežene díly na malucha, ptal ses ho ? pokud se obrátíš na naše dodavatele tak seženeš tak brzdové hadičky, pakny a stěryče někdy je to víc o zkušenosti jak o chytrosi miloš
|
| 29.9.07, 21:18 |
|
 |
|
Ales M
|
aleši a ty víš že ti rieger sežene díly na malucha, ptal ses ho ? pokud se obrátíš na naše dodavatele tak seženeš tak brzdové hadičky, pakny a stěryče někdy je to víc o zkušenosti jak o chytrosi miloš[/quote
já se ptát nemusím... já tam běžně jezdím.... ramena , brzdy světla těsnění příchytky.... Většina věcí bez problému skladem!!!!!!!
rIEGGER SE ZAOBÍRÁ PRÁVĚ 126KAMA ŠKODOVKAMA (TUŠÍM I ŽIGUL) A TUNINGEM....
|
| 30.9.07, 20:01 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
Ales M píše: Já bych dal ten válec jinej....
já bych u splašenýho kompresoru vystrčil nohu, na ní kanady a pořádně bych se vopřel do silnice, snad by to zastavilo  jinak má to cenu do takovýho auta cpát prachy ????? 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 30.9.07, 20:06 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Ondras83 píše: Ales M píše: Já bych dal ten válec jinej.... já bych u splašenýho kompresoru vystrčil nohu, na ní kanady a pořádně bych se vopřel do silnice, snad by to zastavilo  jinak má to cenu do takovýho auta cpát prachy ????? 
to neni cpaní peněz do auta ale do vlastního zdraví 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 30.9.07, 20:09 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |