tahanie riadenia dolava, pri spiatocke doprava
Autor |
Zpráva |
Nepér
|
No, když už je v podstatě všechno vyloučený a cvaká to při rejdu...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
26.9.07, 20:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
No tak jestli to za jízdy při rejdu cvaká tak je to hom.kloub ještě urči kterej a jseš doma. Stáhni ty okna sedněte dva a jezdi do kola na jednu pak na druhou a poslouchej vždycky to je krásně slyšet na tej straně kde je v prd.eli
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
26.9.07, 21:02 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
a teraz som si uvedomil ze to praskanie moze ist pokojne aj z obmedzovaca na dverach, najpr to skusim osetrit a uvidim, ked to prestane tak som zase v Pcku
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
26.9.07, 21:07 |
|
|
Kristensen
|
deekay píše: a teraz som si uvedomil ze to praskanie moze ist pokojne aj z obmedzovaca na dverach, najpr to skusim osetrit a uvidim, ked to prestane tak som zase v Pcku
Vyzkoušej co ti řikám, někde na rovným parkovišti, nejlíp u obchoďáku jezdi do kola stačej dvě kolečka na plnej rejd na jednu stranu a dve na druhou a hned budeš vědět. nemusíš to tam tlačit na trojku v 60 klidně můžeš za 1 nebo za 2 pěkně pomalu a mírně šlapat do tahu. Pokud bude klid tak klouby OK pokud to bude řechtat tak jsou v háji, někdy dokonce to dopředu neudělá ale jen dozadu tak to vyzkoušej tam i zpět.
Zabere ti to maximálně 5 minut
|
26.9.07, 21:12 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
ok, zajtra spravim v tescu rozruch
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
26.9.07, 21:18 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
nepraskalo to ani raz, ale uz viem co praska: pant na dverach
ma volu a pri zatvarani dveri to robi tiez, pocas jazdy na nerovnostiach, pri pohynani a brzdeni obcas sa dvere hybu sem a tam a to sposobuje praskanie ja sa na to....
takze s riadenim a napravou to nema nic spolocne
|
27.9.07, 15:46 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
pant je vyrieseny ale je tu novy problem
ked sa rychlo pohnem ze mi zacnu piskat kolesa a skatat trochu, tak to zacne trieskat do kasne. ramena aj silentbloky su nove, predtym to nerobilo. a teraz som uz neskutocne vytoceny...
a prisiel som na to preco to taha dolava. je to horsie ako som si myslel.
auto bolo na velkom zdvihaku a pri nastartovanom motore sa lave koleso (ak ide pomaly) toci trhane. ked ho zastavim rukou tak citit ze to trha v prevodovke - diferak
ja to asi predam...
|
29.9.07, 10:40 |
|
|
Kristensen
|
deekay píše: pant je vyrieseny ale je tu novy problem ked sa rychlo pohnem ze mi zacnu piskat kolesa a skatat trochu, tak to zacne trieskat do kasne. ramena aj silentbloky su nove, predtym to nerobilo. a teraz som uz neskutocne vytoceny... a prisiel som na to preco to taha dolava. je to horsie ako som si myslel. auto bolo na velkom zdvihaku a pri nastartovanom motore sa lave koleso (ak ide pomaly) toci trhane. ked ho zastavim rukou tak citit ze to trha v prevodovke - diferak ja to asi predam...
To trhání je normální prostě se roztáčí satelity to dělá každý druhý auto. Pokud ti to při hrabání poskakuje a docela dost to mlátí do kastle tak to často dělá silentblok ve vodní pumpě, i když ho vyměníš tak při záběru se motor naklopí směrem dozadu a oko silentbloku na vodní pumpě praští do držáku na kastli. Příjde mě že jsou prostě ty silentbloky měkký.
|
29.9.07, 10:51 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Kristensen píše: deekay píše: pant je vyrieseny ale je tu novy problem ked sa rychlo pohnem ze mi zacnu piskat kolesa a skatat trochu, tak to zacne trieskat do kasne. ramena aj silentbloky su nove, predtym to nerobilo. a teraz som uz neskutocne vytoceny... a prisiel som na to preco to taha dolava. je to horsie ako som si myslel. auto bolo na velkom zdvihaku a pri nastartovanom motore sa lave koleso (ak ide pomaly) toci trhane. ked ho zastavim rukou tak citit ze to trha v prevodovke - diferak ja to asi predam... To trhání je normální prostě se roztáčí satelity to dělá každý druhý auto. Pokud ti to při hrabání poskakuje a docela dost to mlátí do kastle tak to často dělá silentblok ve vodní pumpě, i když ho vyměníš tak při záběru se motor naklopí směrem dozadu a oko silentbloku na vodní pumpě praští do držáku na kastli. Příjde mě že jsou prostě ty silentbloky měkký.
aha, silentblok je novy, je mozne ze to stary nerobil prave preto ze bol zly?
da sa vymenit diferak samotny? ci iba s celou prevodovkou?
edit: ten diferak este aj strasne huci ked sa prudko cuva, takze to asi nebude uplne v poriadku
a ako hovorim ked zastavim rukou koleso tak to trieska do kolesa
|
29.9.07, 10:52 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
toto je on:
nie je nahodou nakrivo?
edit: myslim ze to tym nebude nakolko pri prudsom cuvani sa ozyva zvuk presne toho isteho charakteru ale uz stale v zabere. vidim to stale ne tu prevodovku
podozrive je ze sa to zacalo s*at par km po vymene oleja, je tam toto http://www.bp.com/sectiongenericarticle ... Id=7008041 80W
|
29.9.07, 13:46 |
|
|
Kristensen
|
samotnej diferák se vyměnit dá ale je otázka jestli ti při couvání řve diferák nebo talířový kolo. Pokud kolo tak by jsi to musel vyměnit i s hruškou což je myslím celá jedna hřídel. není jednodušší sehnat někde špajsku celou?
|
29.9.07, 17:40 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Kristensen píše: samotnej diferák se vyměnit dá ale je otázka jestli ti při couvání řve diferák nebo talířový kolo. Pokud kolo tak by jsi to musel vyměnit i s hruškou což je myslím celá jedna hřídel. není jednodušší sehnat někde špajsku celou?
urcite ano ale ako budem vediet ze na tom nie je horsie ako ta co idem menit??
|
29.9.07, 17:42 |
|
|
Radic
|
deekay píše: Kristensen píše: samotnej diferák se vyměnit dá ale je otázka jestli ti při couvání řve diferák nebo talířový kolo. Pokud kolo tak by jsi to musel vyměnit i s hruškou což je myslím celá jedna hřídel. není jednodušší sehnat někde špajsku celou? urcite ano ale ako budem vediet ze na tom nie je horsie ako ta co idem menit??
ja myslim ze michal by te zazasobil nejakou prevodovkou
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
29.9.07, 17:45 |
|
|
Kristensen
|
deekay píše: Kristensen píše: samotnej diferák se vyměnit dá ale je otázka jestli ti při couvání řve diferák nebo talířový kolo. Pokud kolo tak by jsi to musel vyměnit i s hruškou což je myslím celá jedna hřídel. není jednodušší sehnat někde špajsku celou? urcite ano ale ako budem vediet ze na tom nie je horsie ako ta co idem menit??
Nejlepší je samozřejmě pokud je ještě v autě a dá se to projet no
|
29.9.07, 17:53 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
pokial je cele auto v takom stave ako byva karoseria... no neviem neviem...
ale uz mam z toho fakt nervy, sku*vene, vy*ebane auto, clovek do toho trieska peniaze ale sa to je*e
cim viac veci som vymenil tym viac je pokazenych, to snad nie je mozne
mal som sa na to vys*at predtym ked to len tahalo do strany....
po 2 opravach (vymena silentblokov na motore, + nove ramena a silentbloky) sa nic nezmenilo, akurat sa doko*otil diferak, motor zacal trieskat do kasne, a stale taha do strany. minul som peniaze za ktore sa neiktore favority predavaju a mozem sa ist akurat tak obesit na strom...
Kristensen: a ten olej, ten je ok? nemoze to byt nim?
|
29.9.07, 17:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|