Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
forman na LPG nechytl ani omylem
forman na LPG nechytl ani omylem ani přepnutím na benál no sem tam vyjímka a na roztlačení chytl na drc baterky měřena zátěžákem v plné zátěži OK starter OK zkuste hádat co tomu bylo miloš
|
25.10.07, 20:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nejake problemy v eletrice, kdyz tocis starterem, hazi svicky jiskru? Nejaky maly zkrat pri startu ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
25.10.07, 20:32 |
|
|
Šemik
|
přepojený drát od startéru k cívce.. byl na tom druhém kontaktu cívky a při startu šlo na cívku z obou konců primáru plus.
Ale mmnt, favo tenhle drát vlastně nemá co.. nebo má?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
25.10.07, 20:40 |
|
|
michalkatka
|
Re: forman na LPG nechytl ani omylem
slovacek.milos píše: forman na LPG nechytl ani omylem ani přepnutím na benál no sem tam vyjímka a na roztlačení chytl na drc baterky měřena zátěžákem v plné zátěži OK starter OK zkuste hádat co tomu bylo miloš
kostra motora... ten silný mínus čo ide s baterky cez kasňu na motor, tak na kasni to malo zlý kontakt...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
25.10.07, 21:44 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no dete na to dobře jak v předchozích servisech kde to bylo, úbytek byl měřen na cívce 15 a kostra na kastli a napětí při startu bylo jak na baterce, dali ještě novou membránu 2 stuopně v redukdoru LPG a svíbčky brisk silver s odtrhem 0,55 a došlo ke zlepšení, kostry zkoumali taky odpor ve VN kabelech měřili taky, civku taky a TZ taky palec a víčko taky probádali a stav se jen časem horšil , LPG syčí benár z injektoru stříká tak si lamte hlavy stojí to za to já jsem to ještě neviděl a na dvojku drca a jelo jak raketa miloš
|
26.10.07, 12:08 |
|
|
michalkatka
|
slovacek.milos píše: no dete na to dobře jak v předchozích servisech kde to bylo, úbytek byl měřen na cívce 15 a kostra na kastli a napětí při startu bylo jak na baterce, dali ještě novou membránu 2 stuopně v redukdoru LPG a svíbčky brisk silver s odtrhem 0,55 a došlo ke zlepšení, kostry zkoumali taky odpor ve VN kabelech měřili taky, civku taky a TZ taky palec a víčko taky probádali a stav se jen časem horšil , LPG syčí benár z injektoru stříká tak si lamte hlavy stojí to za to já jsem to ještě neviděl a na dvojku drca a jelo jak raketa miloš
ja sa vzdávam...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.10.07, 15:47 |
|
|
spartra
|
mě to nechtělo chytit na benal,když mě zarostlo víko ac pumpy tak když jsem naposle slyšel drcu, mě prdla mebrána lpg
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
26.10.07, 16:59 |
|
|
Kristensen
|
Stříkačka nebo karbec?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
26.10.07, 18:16 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: Stříkačka nebo karbec?
karbec miloš
|
26.10.07, 19:02 |
|
|
petr petr
|
slovacek.milos píše: no dete na to dobře jak v předchozích servisech kde to bylo, úbytek byl měřen na cívce 15 a kostra na kastli a napětí při startu bylo jak na baterce, dali ještě novou membránu 2 stuopně v redukdoru LPG a svíbčky brisk silver s odtrhem 0,55 a došlo ke zlepšení, kostry zkoumali taky odpor ve VN kabelech měřili taky, civku taky a TZ taky palec a víčko taky probádali a stav se jen časem horšil , LPG syčí benár z injektoru stříká tak si lamte hlavy stojí to za to já jsem to ještě neviděl a na dvojku drca a jelo jak raketa miloš
Vadná vložka spínačky při startu zmizlo napájení zapalka ??????
|
26.10.07, 20:12 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
petr petr píše: slovacek.milos píše: no dete na to dobře jak v předchozích servisech kde to bylo, úbytek byl měřen na cívce 15 a kostra na kastli a napětí při startu bylo jak na baterce, dali ještě novou membránu 2 stuopně v redukdoru LPG a svíbčky brisk silver s odtrhem 0,55 a došlo ke zlepšení, kostry zkoumali taky odpor ve VN kabelech měřili taky, civku taky a TZ taky palec a víčko taky probádali a stav se jen časem horšil , LPG syčí benár z injektoru stříká tak si lamte hlavy stojí to za to já jsem to ještě neviděl a na dvojku drca a jelo jak raketa miloš Vadná vložka spínačky při startu zmizlo napájení zapalka ??????
ale to bys poznal když dáš multimetr na cívku že tam zmizne při startu napětí miloš
|
26.10.07, 20:16 |
|
|
Neex
|
možná je to hloupost ale co věnec na setrvačníku... uvolněný nebo vylámané zuby a startér nemá kde zabrat nebo zabírá nerovnoměrně... proto to roztlačit jde na první drc.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
26.10.07, 20:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Neex píše: možná je to hloupost ale co věnec na setrvačníku... uvolněný nebo vylámané zuby a startér nemá kde zabrat nebo zabírá nerovnoměrně... proto to roztlačit jde na první drc.
nene motor točí jak je psáno v příručce z roku 1950 motor se protáčí ale nechce vskočit miloš
|
27.10.07, 11:32 |
|
|
Neex
|
slovacek.milos píše: Neex píše: možná je to hloupost ale co věnec na setrvačníku... uvolněný nebo vylámané zuby a startér nemá kde zabrat nebo zabírá nerovnoměrně... proto to roztlačit jde na první drc. nene motor točí jak je psáno v příručce z roku 1950 motor se protáčí ale nechce vskočit miloš
já to beztak jen zkusil... ..jsem si říkal že třeba to je chyták že je to v sekci elektrika ale může to být mechanická závada... tak ne no
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
27.10.07, 11:40 |
|
|
spartra
|
jedině, že by nějaký chuj zašrouboval ventil na lpg a bezin
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
27.10.07, 11:41 |
|