Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 08:57

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 forman na LPG nechytl ani omylem 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
ne ne takový cyp co by to zatáhl se v tom nehrabal palivo jede i plyn tak se snažte rozluštění hádanky bude uveřejněno zítra a taky pár dobrých poznatků miloš

27.10.07, 12:08
Pspvek Reklama

Voditelj brodice

Příspěvek 
starter tocil na opacnu stranu? :lol: :lol:

27.10.07, 12:19
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
deekay píše:
starter tocil na opacnu stranu? :lol: :lol:

no bomba nápad, ale strter z 1203 do formana nepasuje možná upravit kotvu ale na takovou závadu jsem už zapoměl u škoda 1000 MB a 100 se to stávalo zítra mrkni na výsledky miloš

27.10.07, 12:55

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
ne ne takový cyp co by to zatáhl se v tom nehrabal palivo jede i plyn tak se snažte rozluštění hádanky bude uveřejněno zítra a taky pár dobrých poznatků miloš

jen můžu říct, že když jsem ho povolil tak zůstal zavřenej, než sem na to přišel pár ran kladivem se nakonec otevřel
na lpg, že nejede, leda netěsnost, něco vypadlo, špatnej poměr vzduchu ku lpg :idea:

27.10.07, 20:40

Příspěvek Re: forman na LPG nechytl ani omylem
slovacek.milos píše:
forman na LPG nechytl ani omylem ani přepnutím na benál no sem tam vyjímka a na roztlačení chytl na drc baterky měřena zátěžákem v plné zátěži OK starter OK zkuste hádat co tomu bylo miloš

Pak už jen tipuji že vypadávalo napájení LPG když to nechytalo na LPG a občas na benzín že to chytlo na zbytek v plovákové komoře a nebo ukostření LPG mám takový dojem že kostra celého LPG je pod jedním šroubkem.
Jinak mě už nic nenapadá.

27.10.07, 23:53
Mistr mechanik

Příspěvek 
chyba byla v kavelech VN na druhém a třetím válci, v předchozích servisech dělali chybu že kabely měřily, ale při měření se skabely musí hýbat a při hýbání jsem zjistil že odpor sem tam naskočí jinak jsou neprůchodné a když jsem snima víc pokroutil byly ty na 2 a 3 neprůchodné trvale, další chybu co děláme pokud se sdělává víčko rozdělovače musíme se dívat zda tam nejsou malé černé čárky jako stopa po unikajícím VN to samé na izolátoru svíček, na tom víčku bylo krásně vidět jak to střílí z dvojky na jedničku a z trojky na čtverku, tak to nechytalo proto že při startu dojde k poklesu napětí a na druhý válec se to přes vadný kabel neprotlačilo a fiklo to do jedničky a vypálilo to nasátou směs a až to mělo pálit v jedničce tak nebylo co to samé na trojce VN střelilo do čtverky, proto ani nesmrděl benzín ani plyn na rotlačení to mělo víc napětí že se to těma vadnýma kabelama protlačilo a chytlo to, zajímavé je že když jsem ty vadné kabely hodil na 1 a druhý válec tak to normálně chytalo, musí být vadne na 2 a třetí nebo na 1 a 4 a dojde k takové závadě a taky záhadě miloš

28.10.07, 11:17

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
chyba byla v kavelech VN na druhém a třetím válci, v předchozích servisech dělali chybu že kabely měřily, ale při měření se skabely musí hýbat a při hýbání jsem zjistil že odpor sem tam naskočí jinak jsou neprůchodné a když jsem snima víc pokroutil byly ty na 2 a 3 neprůchodné trvale, další chybu co děláme pokud se sdělává víčko rozdělovače musíme se dívat zda tam nejsou malé černé čárky jako stopa po unikajícím VN to samé na izolátoru svíček, na tom víčku bylo krásně vidět jak to střílí z dvojky na jedničku a z trojky na čtverku, tak to nechytalo proto že při startu dojde k poklesu napětí a na druhý válec se to přes vadný kabel neprotlačilo a fiklo to do jedničky a vypálilo to nasátou směs a až to mělo pálit v jedničce tak nebylo co to samé na trojce VN střelilo do čtverky, proto ani nesmrděl benzín ani plyn na rotlačení to mělo víc napětí že se to těma vadnýma kabelama protlačilo a chytlo to, zajímavé je že když jsem ty vadné kabely hodil na 1 a druhý válec tak to normálně chytalo, musí být vadne na 2 a třetí nebo na 1 a 4 a dojde k takové závadě a taky záhadě miloš

aj oprava za 200kč za kably, tak 100 za víčko, jeden den v prd....... :lol: :idea:

28.10.07, 11:38

Příspěvek 
tie VN časti sú vždy záhada...

ja som v lete kúpil nové káble, viečko, aj palec, nič sa nezmenilo, nakoniec to trhanie bolo v karbeci, potom ok, ale asi pred týždňom som si všimol pri pridaní to tak šklbalo, vymenil som tie káble čo tam boli pred tým (predpokladám ešte origo) a je to OK, tie "nové" som už zahodil do pola :lol: (koša)...

28.10.07, 11:39

Příspěvek 
Včera sme premeraly 3 sady VN kabe nové,ešte v obchode.Zvlášť sme meraly 1. valec atď,podla dlzky,ala sme nenašli rovnakú hodnotu.Teraz je otázka,ktorá je dobrá?Pritom boly origo CZ,

28.10.07, 14:07
Mistr mechanik

Příspěvek 
wordy píše:
Včera sme premeraly 3 sady VN kabe nové,ešte v obchode.Zvlášť sme meraly 1. valec atď,podla dlzky,ala sme nenašli rovnakú hodnotu.Teraz je otázka,ktorá je dobrá?Pritom boly origo CZ,

tos měřil dobře jiná délka jiná hodnota třeba první 6 kilo čtvrtý 11 a na LPG je potřeba vybrat do 10 kilo nejlépe do šesti nové tuším že tesla splnovali a jiné na LPG ne miloš

28.10.07, 18:35

Příspěvek 
Nejlepší jsou beztak červené s měděným jádrem a neodrušený koncovky :P

28.10.07, 18:36
Hliník navždy.

Příspěvek 
Šemik píše:

Antiradary nejsou povoleny :(

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

28.10.07, 18:38

Příspěvek 
Šemik píše:

no mě by zajímalo, jestli se Cu VN kabely ještě vůbec dají sehnat? A třeba zvlášť koupit odrušený fajky novějšího typu (třeba jako fávo) a udělat si káble z metráže? mám pocit že Cu má lepší parametry, grafit se začal dávat aby se ušetřilo...

28.10.07, 18:58

Příspěvek 
CROWACK píše:
Šemik píše:

no mě by zajímalo, jestli se Cu VN kabely ještě vůbec dají sehnat? A třeba zvlášť koupit odrušený fajky novějšího typu (třeba jako fávo) a udělat si káble z metráže? mám pocit že Cu má lepší parametry, grafit se začal dávat aby se ušetřilo...

Dá se koupit, stále se vyrábí. Ty koncovky jsou taky.. I když to není všude :(

28.10.07, 19:10
Voditelj brodice

Příspěvek 
mozno ode veci: ja som kupil nove kable a sa mi zda ze tam nesedia tak dobre ako tie co tam boli predtym - maju inu koncovku. obe su urigo, tesla zo skodovky a povodne maju plasrovy konec a tak to cvakne ked sa to prichyti
a nove maju gumovy konec a len tak sa nastoknu, ale nevyzera to moc dvoveryhodne, ale ide to

28.10.07, 21:01
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další