Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.6.26, 16:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Co dělat, když přejedete zvíře? 
Autor Zpráva
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<

Příspěvek 
Teď jsem viděl na Nově něco nechutnýho. Zase ze Slovenska. Ale vono je to jedno. Viděl jsem, jak upalovali kočku, už dřív. A teď dávali, jak umlátil psa tyčí a točil si to. Mě je na blití. Takový *cenzurováno* bych si tak vychutnal, že by si přály umřít. Fuj, se klepu. A to tu garantuju. Na každou svini je někde řezník. A na tyhle svině si počkám já. Nekecám. Fáákt. :wink:

Obrázek

5.11.07, 20:47
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Serifus píše:
:wink: Doufám, že tě to nenasere. Nemyslím to zle :D

To určitě ne.

Vy do mě všicni šijete jako kdybych nenáviděl zvířata. Jen jsem poukázal na různé zprávy ze světa, kde se vrtají ve psech a dělají snad i transplantace.

Určitě si nemyslím, že jsou lidé páni přírody, ale zase jsem zásadně proti stavět člověka a zvíře na stejnou úroveň.

5.11.07, 20:54

Příspěvek 
No, u nas na slovensku ma vacsina (dokonca by som povedal, ze podla noriem snad vsetky) dialnic zvodidla na oboch stranach, dokonca su zvodidla aj v stredovom deliacom pase, takze sa moze len tazko stat, aby auto preletelo z jedneho smeru do druheho a udajne niekde pri Liptovskom Hradku pred par rokmi na dialnici niekto sejmul kravu :)))))

K teme, ze cim taku svinu zobrat, by som povedal, ze najvhodnejsie to asi bude stredom. Jednak sa energia narazu rozlozi do oboch pozdlznych nosnikov naraznika, takze ne vacsia sanca prezit to bez zraneni a jednak ak by bola taka mrcha trafena z boku, hrozi, ze sa auto otoci okolo toho rohu, kde si to trafil a odleti zadkom niekde do priekopy, alebo lesa (ale to by musela byt ta mrcha poriadne tazka).

Mne sa este nepodarilo trafit nic okrem nejakeho vtaka, ktory to lizol o pravy A stlpik, ked som vychadzal z lesa. Autu sa nic nestalo a holub asi pravdepodobne zostal otraseny v sanci pri ceste.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

5.11.07, 21:12
Profil Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
Já tedy souhlasím s Martinem. Pokud bych měl řekněme oponovat Řediteli zeměkoule, pak musím položit následující otázky? Vraždí se běžně lidí po styku? Ne, ale co taková kudlanka.... Pliveme po sobě jed? Některé kobry to dělají, aniž by jim člověk ubližoval... Viděli jste někdy, že by si spolu dvě děti hrály a najednou jednomu z nich ruplo v kouli a bez zjevné příčiny tomu druhému roztrhlo prst ? Mě to pes udělal, seděl jsem vedle něj na gauči.... Co takový slon, viděl někdo z vás, jaké je potřeba v ZOO ve Dvoře Králové zařízení, aby agresivního samce udrželi v bezpečné vzdálenosti od ošetřovatelů? A nikdo mu nic nedělá... malé dítě šlápne třeba i nechtěně psovi na nohu či ocas a on mu potrhá celý obličej.... ? Opice které se kradou pod rukama potravu... Atd do nekonečna... zvířata se vzájemně požírají, rozhodně u toho kořist často trpí, podívejme se někdy na záběry jak kočkovíté šelmy loví antilopy.... nemyslím, že by zvířata byla na stejné (nebo dokonce lepší) úrovni než lidé. Rozhodně ne. Jistě, není důvod kočku upalovat, to je pochopitelně hnus, v tom samozřejmě souhlasím.

5.11.07, 21:24
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
Já tedy souhlasím s Martinem. Pokud bych měl řekněme oponovat Řediteli zeměkoule, pak musím položit následující otázky? Vraždí se běžně lidí po styku? Ne, ale co taková kudlanka.... Pliveme po sobě jed? Některé kobry to dělají, aniž by jim člověk ubližoval... Viděli jste někdy, že by si spolu dvě děti hrály a najednou jednomu z nich ruplo v kouli a bez zjevné příčiny tomu druhému roztrhlo prst ? Mě to pes udělal, seděl jsem vedle něj na gauči.... Co takový slon, viděl někdo z vás, jaké je potřeba v ZOO ve Dvoře Králové zařízení, aby agresivního samce udrželi v bezpečné vzdálenosti od ošetřovatelů? A nikdo mu nic nedělá... malé dítě šlápne třeba i nechtěně psovi na nohu či ocas a on mu potrhá celý obličej.... ? Opice které se kradou pod rukama potravu... Atd do nekonečna... zvířata se vzájemně požírají, rozhodně u toho kořist často trpí, podívejme se někdy na záběry jak kočkovíté šelmy loví antilopy.... nemyslím, že by zvířata byla na stejné (nebo dokonce lepší) úrovni než lidé. Rozhodně ne. Jistě, není důvod kočku upalovat, to je pochopitelně hnus, v tom samozřejmě souhlasím.

To se přece nedá srovnávat. Zvířata nezabíjí pro zábavu, ale pro přežití. Stejně jako když kudlanka zabije samce. Je to příroda. Když ale chytnu starou babičku, rozmlátím jí xicht a seberu 50 korun na pivo, nebo rozkopu hřbitov... to už není příroda. To je lidská bestialita. Ten pes asi fakt ví, že dítě mu nechtěně šlápne na ocas. Řekne si: Ono to neudělalo schválně. Nebudu na něj zlej. Cítí prostě bolest, tak se brání. Logika přírody. Zákony jsou neúprosné, ale není to pro zábavu, ale pro život. Člověk je úchylka a jednou na to dojede.

Obrázek

5.11.07, 21:37
Hluchoň

Příspěvek 
jo jo, pes neví, že mu nikdo ublížit nechce, ale proč? poněvadž je blbej a to je ta hlavní příčina, proč se nemůže zvíře stavět na úroveň člověka

5.11.07, 21:57
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
jo jo, pes neví, že mu nikdo ublížit nechce, ale proč? poněvadž je blbej a to je ta hlavní příčina, proč se nemůže zvíře stavět na úroveň člověka

Neni blbej. Je to zvíře a řídí se zákony přírody. A jestli jsou podle tebe blbý přírodní zákony, tak je to tvůj boj. Ale prostě jsou takový odjakživa. Blbý je to dítě, co mu šlape na ocas... :wink: To, že umím počítat integro-diferenciální rovnice, Laplaceovu transformaci, Furierovy úlohy a podobný kraviny, tak to ze mě ještě nedělá chytrýho tvora 8) Někdy bych prostě radši kousnul.

Obrázek

5.11.07, 22:08

Příspěvek 
Lidi mají žít s lidma a zvířata se zvířatama, v divočině. Už samotné zavírání zvířat do bytů nebo kotců, případně jejich chov je proti přírodě...

5.11.07, 22:08
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Serifus píše:
Vít Široký píše:

Neni blbej. Je to zvíře a řídí se zákony přírody. A jestli jsou podle tebe blbý přírodní zákony, tak je to tvůj boj. Ale prostě jsou takový odjakživa. Blbý je to dítě, co mu šlape na ocas... :wink: To, že umím počítat integro-diferenciální rovnice, Laplaceovu transformaci, Furierovy úlohy a podobný kraviny, tak to ze mě ještě nedělá chytrýho tvora 8) Někdy bych prostě radši kousnul.
ale to dítě je kolikrát rádo, že se dovede pohybovat z A do B, ono se prostě nemůže přizpůsobit, prostě to nedovede... má se snad dítě zavřít do boudy, aby neomezovalo psa??? A nějakej laplas nebo furér na tohle nám žádný vliv, přírodní zákony ctím a přizpůsobuji se jim (jinak bych už byl po smrti), ale přeci nemůžeš chtít, aby člověk dělal pro čokla větší prostor a pohodlí než pro dítě...

5.11.07, 22:17
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
Serifus píše:
Vít Široký píše:

ale to dítě je kolikrát rádo, že se dovede pohybovat z A do B, ono se prostě nemůže přizpůsobit, prostě to nedovede... má se snad dítě zavřít do boudy, aby neomezovalo psa??? A nějakej laplas nebo furér na tohle nám žádný vliv, přírodní zákony ctím a přizpůsobuji se jim (jinak bych už byl po smrti), ale přeci nemůžeš chtít, aby člověk dělal pro čokla větší prostor a pohodlí než pro dítě...

Může, proč ne? Nikomu to necpu a ani to po nikom nechci :lol: Ale o tom se tu vůbec nebavím. S tím sis začal sám :wink: Takže chudák dítě je teď hloupěkší, než pes, páč se ani neumí pohybovat :lol: No teda.. ty z něj děláš... :lol: Stavět jednoho tvora nad jiného je nesmysl. Pak můžeme jít i k rozlišení podle barvy očí, vlasů, délky nosu... :roll:

Obrázek

5.11.07, 22:48

Příspěvek 
cyz píše:
Lidi mají žít s lidma a zvířata se zvířatama, v divočině. Už samotné zavírání zvířat do bytů nebo kotců, případně jejich chov je proti přírodě...

Jo. A proto by se člověk neměl srát do "divočiny" a vypadnout ze Země, že? A vlastně jsi mě inspiroval. Jdu vyhnat ty pavouky z pokoje, páč jsou tu proti přírodě :lol: :lol:

Obrázek

5.11.07, 22:49

Příspěvek 
Serifus píše:
cyz píše:

Jo. A proto by se člověk neměl srát do "divočiny" a vypadnout ze Země, že? A vlastně jsi mě inspiroval. Jdu vyhnat ty pavouky z pokoje, páč jsou tu proti přírodě :lol: :lol:

přeber si to jak chceš

5.11.07, 23:33
Profil ICQ

Příspěvek 
nevim, ale nadpis příspěvku je "co dělat když přejedete zvíře" a ne co dělat, když se vám zvířata pletou do života...podle mě když přejedete zvíře, tak je lepší ho vzít dom a sníst, ale je to pytláctví, takže v praxi to znamená, že když sejmu srnku, hodit do příkopa nebo do lesa a domů nic nebrat.....nevim no...ale děda s žígem jednou sejmul králika a jak mi chutnal.... :lol: :lol: :lol:

5.11.07, 23:55
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
nevim, ale nadpis příspěvku je "co dělat když přejedete zvíře" a ne co dělat, když se vám zvířata pletou do života...podle mě když přejedete zvíře, tak je lepší ho vzít dom a sníst, ale je to pytláctví, takže v praxi to znamená, že když sejmu srnku, hodit do příkopa nebo do lesa a domů nic nebrat.....nevim no...ale děda s žígem jednou sejmul králika a jak mi chutnal.... :lol: :lol: :lol:

To je správné....jako pravda - myslím si že do tohoto tématu sedí spíš recepty na zvěřinu....přihoďte ještě něco ;)

5.11.07, 23:59
Profil ICQ

Příspěvek 
no mě se chce něco říct...ale velmi krátce...Chci vidět serifuse jak zavírá svého potomka do ohrádky aby něco neudělal jeho psovi protože je prostě hloupější než pes. To se mu asi syn/dcera jednou odvděčí. Co se týče zvířat tak všeho moc škodí...neodsuzuju zákroky vererináže ale to s tím děckem je fakt moc.

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

6.11.07, 00:16
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další