Kontrolka chlazení- fábia
Autor |
Zpráva |
CROWACK
|
Sadra17 píše: s třikrát větší spotřebou
chlape, každá sranda něco stojí, ale kdo neslyšel bublat 4L osmiválec, nepochopí
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
25.11.07, 20:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
CROWACK píše: Sadra17 píše: s třikrát větší spotřebou chlape, každá sranda něco stojí, ale kdo neslyšel bublat 4L osmiválec, nepochopí
to jo ale na co to budou vyrábět když si to nikdo nekoupí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.11.07, 20:54 |
|
|
CROWACK
|
Sadra17 píše: CROWACK píše: Sadra17 píše: s třikrát větší spotřebou chlape, každá sranda něco stojí, ale kdo neslyšel bublat 4L osmiválec, nepochopí to jo ale na co to budou vyrábět když si to nikdo nekoupí
Jo ale to už sme někde úplně jinde, za to že si lidi koupí nálepku RS, pózu místo názoru, okopčenýho minibajka z číny místo kvalitního výrobku od Blaty, za to já nemůžu. Hlavně ať je to za co nejmenší peníze, a aby soused čumněl že máme závoďáka...
|
25.11.07, 20:58 |
|
|
Stipl
|
No ale ta fabka podle mě je lehčí než oktávka!a jak si vemeš proč na sprintech v kategorii předních náhonů zvítězil blázen s dieslem?čtete tuning magazine tak se jukněte na Drag Series nebo tu sezonu v závodech na čvrt míle tam je vypsáno kdo zvítězil a s jakým časem!a nějak tam všechny obral diesel!takže zvažte ještě jednou to heslo o naftě a kamnech!
|
25.11.07, 21:05 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Stipl píše: No ale ta fabka podle mě je lehčí než oktávka!a jak si vemeš proč na sprintech v kategorii předních náhonů zvítězil blázen s dieslem?čtete tuning magazine tak se jukněte na Drag Series nebo tu sezonu v závodech na čvrt míle tam je vypsáno kdo zvítězil a s jakým časem!a nějak tam všechny obral diesel!takže zvažte ještě jednou to heslo o naftě a kamnech!
Mi pripominas kamose ze stredni taky neumel vetu zakoncit teckou a uzival vykricnik a otaznik. No zvazuju a proste nafta tak do uzitkovyho auta ... tam je to pekne, ale jinak mi voni benzin.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
25.11.07, 21:08 |
|
|
Stipl
|
Taky radši volim benzin ale nějak to chlapi uměj i s dieslem a chtěl bych vidět jak byste se tvářili vy jak by vás dal diesel.určitě byste zahodili klíčky co nejdál a utíkali domu po svých!
|
25.11.07, 21:12 |
|
|
CROWACK
|
Stipl píše: No ale ta fabka podle mě je lehčí než oktávka!a jak si vemeš proč na sprintech v kategorii předních náhonů zvítězil blázen s dieslem?čtete tuning magazine tak se jukněte na Drag Series nebo tu sezonu v závodech na čvrt míle tam je vypsáno kdo zvítězil a s jakým časem!a nějak tam všechny obral diesel!takže zvažte ještě jednou to heslo o naftě a kamnech!
Chlape uklidni se, já fábku neporovnával s oktávkou, myslel sem to tak, že s výkonově odpovídajícím benzínem by byla o dost lehčí, to nepopřeš. A na mý gusto je fábka už sama o sobě dost těžká. Na sprintech blázna s naftou nikdo neporazil z prozaickýho důvodu: že neměl odpovídající konkurenci. To s čím kdo vyhrává závody není ukazatel co je víc nebo míň závodní...a navíc sprinty bych nebral zrovna jako ukazatel "sportovnosti" vozidla, to by největší spotťák byl chevrolet camaro se sedmilitrovým přeplňovaným benzínem, nebo rovnou někdo z funny cars, to sou motory na metylalkohol, co vydržej běžet tak max. 10 minut, ale auto nezatočí a brzdí padákem...
|
25.11.07, 21:16 |
|
|
Stipl
|
jenomže ty zavody co sem dal příklad co se jezdily na čvrt míle tak je podmínkou platná STk a žádný funny cars sem tam jet neviděl!jasně že to není ukázka sportovnosti ale asi toho kdo dřív pustí spojku ne?jo a koho považuješ za dobrou konkurenci?dej pár příkladů!
|
25.11.07, 21:19 |
|
|
CROWACK
|
Stipl píše: Taky radši volim benzin ale nějak to chlapi uměj i s dieslem a chtěl bych vidět jak byste se tvářili vy jak by vás dal diesel.určitě byste zahodili klíčky co nejdál a utíkali domu po svých!
Klíčky si klidně zahoď, mě diesely předjížděj běžně, někdy i kamiony a beru to s klidem, fábie rs je bezpochyby dynamický vůz, ale prostě dle mýho názoru není vozem sportovním. Ty si měj názor jakej chceš, já ti ho neberu.
|
25.11.07, 21:20 |
|
|
Stipl
|
OK!
|
25.11.07, 21:56 |
|
|
Drak
|
Fabia jako auto se mi taky nelíbí, ale verze RS je z motorické části a zpřevodování povedený dílko, je to dobrej pocit, když to na šestku táhne asi jako filda na jedničku, ale jak řikám, jako auto se mi nelíbí.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
26.11.07, 07:53 |
|
|
Martas
|
nemas moznost to napijit na vaga? tam se ti ukaze jestli je vadny.
|
26.11.07, 16:47 |
|
|
Stipl
|
Ale trochu sme odbočili od debaty a tímto se zakladateli Topicu omlouvám.
|
26.11.07, 18:28 |
|
|
mechanik.peta
|
heller
krysolet007 píše: Přeně tak, je to mrcha paličatá ta fábia, taky sa na ní plno věcí sere. S ostatníma staršíma škodovkama si nemá co vyčítat. Tak sem odpojil to čidlo a je po problému Rači ani nebudu zkoumat kolik stojí nová nádobka
tak kámo dneska jsem tu nádobku na Helleru měnil taky svítila kontrolka ale neřeknu ti kolik to stojí!!a na fábie mi nešahej sice 1.2 HTP(honem to prodej) jsou výrobní vady celé ale třeba 1.4 už nejsou také k.r.y
|
27.11.07, 16:36 |
|
|
Ondras83
|
Re: heller
mechanik.peta píše: krysolet007 píše: Přeně tak, je to mrcha paličatá ta fábia, taky sa na ní plno věcí sere. S ostatníma staršíma škodovkama si nemá co vyčítat. Tak sem odpojil to čidlo a je po problému Rači ani nebudu zkoumat kolik stojí nová nádobka tak kámo dneska jsem tu nádobku na Helleru měnil taky svítila kontrolka ale neřeknu ti kolik to stojí!!a na fábie mi nešahej sice 1.2 HTP(honem to prodej) jsou výrobní vady celé ale třeba 1.4 už nejsou také k.r.y
hm, ale s fildou ji dám
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
27.11.07, 16:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|