Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 13:51

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Kontrolka chlazení- fábia 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Sadra17 píše:
s třikrát větší spotřebou :!:

chlape, každá sranda něco stojí, ale kdo neslyšel bublat 4L osmiválec, nepochopí :wink:

25.11.07, 20:51
Pspvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
CROWACK píše:
Sadra17 píše:

chlape, každá sranda něco stojí, ale kdo neslyšel bublat 4L osmiválec, nepochopí :wink:

to jo ale na co to budou vyrábět když si to nikdo nekoupí

25.11.07, 20:54
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:
CROWACK píše:
Sadra17 píše:

to jo ale na co to budou vyrábět když si to nikdo nekoupí

Jo ale to už sme někde úplně jinde, za to že si lidi koupí nálepku RS, pózu místo názoru, okopčenýho minibajka z číny místo kvalitního výrobku od Blaty, za to já nemůžu. Hlavně ať je to za co nejmenší peníze, a aby soused čumněl že máme závoďáka...

25.11.07, 20:58

Příspěvek 
No ale ta fabka podle mě je lehčí než oktávka!a jak si vemeš proč na sprintech v kategorii předních náhonů zvítězil blázen s dieslem?čtete tuning magazine tak se jukněte na Drag Series nebo tu sezonu v závodech na čvrt míle tam je vypsáno kdo zvítězil a s jakým časem!a nějak tam všechny obral diesel!takže zvažte ještě jednou to heslo o naftě a kamnech!

25.11.07, 21:05
Hliník navždy.

Příspěvek 
Stipl píše:
No ale ta fabka podle mě je lehčí než oktávka!a jak si vemeš proč na sprintech v kategorii předních náhonů zvítězil blázen s dieslem?čtete tuning magazine tak se jukněte na Drag Series nebo tu sezonu v závodech na čvrt míle tam je vypsáno kdo zvítězil a s jakým časem!a nějak tam všechny obral diesel!takže zvažte ještě jednou to heslo o naftě a kamnech!

Mi pripominas kamose ze stredni taky neumel vetu zakoncit teckou a uzival vykricnik a otaznik. No zvazuju a proste nafta tak do uzitkovyho auta ... tam je to pekne, ale jinak mi voni benzin.

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

25.11.07, 21:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Taky radši volim benzin ale nějak to chlapi uměj i s dieslem a chtěl bych vidět jak byste se tvářili vy jak by vás dal diesel.určitě byste zahodili klíčky co nejdál a utíkali domu po svých!

25.11.07, 21:12

Příspěvek 
Stipl píše:

Chlape uklidni se, já fábku neporovnával s oktávkou, myslel sem to tak, že s výkonově odpovídajícím benzínem by byla o dost lehčí, to nepopřeš. A na mý gusto je fábka už sama o sobě dost těžká. Na sprintech blázna s naftou nikdo neporazil z prozaickýho důvodu: že neměl odpovídající konkurenci. To s čím kdo vyhrává závody není ukazatel co je víc nebo míň závodní...a navíc sprinty bych nebral zrovna jako ukazatel "sportovnosti" vozidla, to by největší spotťák byl chevrolet camaro se sedmilitrovým přeplňovaným benzínem, nebo rovnou někdo z funny cars, to sou motory na metylalkohol, co vydržej běžet tak max. 10 minut, ale auto nezatočí a brzdí padákem...

25.11.07, 21:16

Příspěvek 
jenomže ty zavody co sem dal příklad co se jezdily na čvrt míle tak je podmínkou platná STk a žádný funny cars sem tam jet neviděl!jasně že to není ukázka sportovnosti ale asi toho kdo dřív pustí spojku ne?jo a koho považuješ za dobrou konkurenci?dej pár příkladů!

25.11.07, 21:19

Příspěvek 
Stipl píše:
Taky radši volim benzin ale nějak to chlapi uměj i s dieslem a chtěl bych vidět jak byste se tvářili vy jak by vás dal diesel.určitě byste zahodili klíčky co nejdál a utíkali domu po svých!

Klíčky si klidně zahoď, mě diesely předjížděj běžně, někdy i kamiony a beru to s klidem, fábie rs je bezpochyby dynamický vůz, ale prostě dle mýho názoru není vozem sportovním. Ty si měj názor jakej chceš, já ti ho neberu.

25.11.07, 21:20

Příspěvek 
OK! :twisted:

25.11.07, 21:56

Příspěvek 
Fabia jako auto se mi taky nelíbí, ale verze RS je z motorické části a zpřevodování povedený dílko, je to dobrej pocit, když to na šestku táhne asi jako filda na jedničku, ale jak řikám, jako auto se mi nelíbí.

26.11.07, 07:53
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
nemas moznost to napijit na vaga? tam se ti ukaze jestli je vadny.

26.11.07, 16:47

Příspěvek 
Ale trochu sme odbočili od debaty a tímto se zakladateli Topicu omlouvám.

26.11.07, 18:28

Příspěvek heller
krysolet007 píše:
Přeně tak, je to mrcha paličatá ta fábia, taky sa na ní plno věcí sere. S ostatníma staršíma škodovkama si nemá co vyčítat. Tak sem odpojil to čidlo a je po problému 8) Rači ani nebudu zkoumat kolik stojí nová nádobka :evil:

tak kámo dneska jsem tu nádobku na Helleru měnil taky svítila kontrolka ale neřeknu ti kolik to stojí!!a na fábie mi nešahej sice 1.2 HTP(honem to prodej) jsou výrobní vady celé ale třeba 1.4 už nejsou také k.r.y

27.11.07, 16:36

Příspěvek Re: heller
mechanik.peta píše:
krysolet007 píše:
Přeně tak, je to mrcha paličatá ta fábia, taky sa na ní plno věcí sere. S ostatníma staršíma škodovkama si nemá co vyčítat. Tak sem odpojil to čidlo a je po problému 8) Rači ani nebudu zkoumat kolik stojí nová nádobka :evil:

tak kámo dneska jsem tu nádobku na Helleru měnil taky svítila kontrolka ale neřeknu ti kolik to stojí!!a na fábie mi nešahej sice 1.2 HTP(honem to prodej) jsou výrobní vady celé ale třeba 1.4 už nejsou také k.r.y

hm, ale s fildou ji dám :D

27.11.07, 16:41
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další